Cele mai bune editori de PDF gratuit

Cele mai bune editori de PDF gratuit

PDF-urile sunt absolut esentiale in lumea moderna. Pot fi folosite pentru a partaja rapid si eficient documente la nivel mondial si sunt extrem de utilizate in domeniul afacerilor. Datorita acestei nevoi rapide pentru documente PDF, exista o multime de editoare gratuite, software si servicii web care vin in intampinarea utilizatorilor.

Daca ai nevoie sa editezi rapid cateva documente PDF, cel mai bine ar fi sa optezi pentru un editor de PDF dedicat pe care sa il descarci si sa il instalezi pe computerul tau. Exista o multime de editori de PDF care sunt gratuiti si care ofera functii diversificate si usor de folosit. Iata cele mai bune 5 optiuni in materie de editare PDF gratuita:

 1. Adobe Acrobat Reader DC Adobe Acrobat Reader DC este un editor/vizualizator de PDF extrem de popular. Acest software este gratuit pentru oricine si vine cu multe functii de editare. Printre aceste functii se numara optiunea de a adauga text, semnatura, adnotari si marcaje, toate la un singur loc. Cu ajutorul acestui program, vei putea sa adaugi oferte, comentarii si sa trimiti documentele catre partenerii tai de afaceri.

  
  
  
 2. Small PDF Small PDF este un editor PDF de ultima generatie cu optiunea gratuita pentru oricine. Acesta permite utilizatorilor sa editeze si sa organizeze documente PDF, sa combine mai multe documente in unul singur si sa converteasca multi formati diferiti in PDF.

 3. Sejda PDF Sejda PDF este un editor PDF foarte usor de folosit care are optiunea gratuita. Acesta poate fi folosit atat pentru Linux cat si pentru sistemele de operare Windows si Mac. Acest program te ajuta sa faci schimbari de ordine, sa adaugi imagini si comentarii, sa editezi si sa rotesti imagini.

 4. Soda PDF Soda PDF este un alt editor usor de folosit pentru documentele PDF. Acest editor are versiune gratuita, ce vine inclusa cu functii usor de abordat. Poti folosi aceasta aplicatie pentru a inlocui si redimensiona imagini, a modifica fonturile sau pozitionarea lor si a folosi instrumente avansate de editare a textului.

  Cel mai bun telefon mid-range Te-ar putea interesa si: Cel mai bun telefon mid-range
 5. PDF Architect PDF Architect este un editor de PDF gratuit cu versiune de baza si optiunea de a extinde functionalitatea raportand pentru un upgrade. Acest software te ajuta sa redactezi documente pdf si sa iti protejezi continutul cu parole pentru fiecare folositor in parte.

Iata in continuare cateva module gratuite pe care le poti adauga pe PDF Architect pentru functionalitati extinse:

• Modul Viewer: prin acest modul se executa operatii bazate pe imagini, cum ar fi rotirea si marirea documentelor.

• Modul Creator: Aceast modul te ajuta sa creezi documente PDF si fise cu text editabil.

• Modul Editor: Modul Editor are un set de functii pentru a face modificari documentelor PDF.

• Modul Convertor: Cu ajutorul acestuia se pot converti imagini, documente de text si alte documente in PDF.

• Modul Signer: Acest modul are nevoie de semnatura ta digitala pentru a putea semna documentele PDF.

• Modul Protector: Modul Protector ofera instrumente de securitate prin criptarea PDF-ului si a parolelor.

Nu toate editoarele de PDF sunt create in mod egal, astfel este foarte important sa alegi cel mai bun editor pentru nevoile tale. Fie ca optezi pentru Adobe Acrobat Reader DC sau pentru unul dintre celelalte optiuni de mai sus, editarea unui PDF va fi din ce in ce mai usoara pentru tine. Poti fi sigur ca vei avea mereu documentele actualizate si in cele mai bune conditii.

Asa cum am descoperit, nivelul functionalitatilor difera de la un editor la altul. In plus, fiecare din cele 5 optiuni de mai sus are setul ei de instrumente si beneficii pentru tine. Inainte de a incepe sa editezi un fisier PDF, este important sa te asiguri ca ai selectat cel mai bun editor pentru nevoile tale si pentru produsul final pe care vrei sa il obtii.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune editori de PDF gratuit

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×