Cele mai bune filme bazate pe scandaluri adevărate

Cele mai bune filme bazate pe scandaluri adevărate

Scandalurile adevarate au produs întotdeauna substanță pentru poveștile de filmmaking extraordinare. Saga lungă de filme inspirate de evenimente istorice și cazuri celebre din istorie continuă chiar și astăzi. În articolul următor, vom face o scurtă revizuire a celor mai bune filme pe bază de scandaluri adevărate, care au luat scenele de Cinema în ultimele 3 decenii. Articolul va prezenta și avantajele de a produce un film bazat pe scenarii istorice și, în plus, va face o analiză a elementelor cheie ce definesc un astfel de gen de film.

Cele mai bune filme bazate pe scandaluri adevarate

 1. Scandalul Irlandez (The Wind that Shakes the Barley) (2006) Scandalul Irlandez a explodat poarta cinematică a lui Ken Loach cu acest film spectaculos. Lansat initial în 2006, acest film are-o interpretare strălucitoare de la Cillian Murphy ca medic, care se întoarce de la Londra pentru a se alătura rebeliunii armate din Irlanda și luptă pentru independența sa împotriva Regatului Unit. Filmul Sau nu este doar o explorare interesanta a evenimentelor istorice din acei ani, ci și o performanță de sunet, lightening și regie.

 2. Che: Partea I și a Doua (2008) Casa de Protocol a lansat Che: Part I și Che: Part II în 2008, dublu-lungmetraj o suită de zile performantă a leviatanului revoluționar brazilian, Ernesto Che Guevara. Numit și “Che”, Guevara a fost, de asemenea, un important lider militar din Cuba, pe lângă Eschiva Dictator Filip Castro în Lanțul Evenimente Revolutionare din Cuba din 1959. Acest epic-dublu-lungmetraj explora poziția personală a lui Che Guevera și influența sa istorică asupra Cuba și America de Sud.

  
  
  
 3. Foxcatcher (2014) Foxcatcher este un film centrat pe tragica povestire a lui Mark Schultz și John Du Pont. Cei doi frati au format un competitiv echipa de lupte libere de lupte Libere în 1986 pentru a concura la Jocurile Olimpice. Din păcate, bogatul ei sponsor, John Du Pont era, de asemenea, un criminal declarat în urma asasinarea lui Schultz frate. Filmul, regizat de Bennett Miller, construieste o imagine deosebita și cutremuratoare a relațiilor complicat si toate tensiunile care se derulează pe această scena.

 4. Călătorie în Mintea luiSteve Jobs (2015) Acesta este trailerul selectiei noastre de top conturand drama si tragica poveste a doi dintre cei mai destepti oameni din lume. Directorul Aaron Sorkin murdareste gloria curenta a lui Steve Jobs prin găsirea tuturor momentelor de debusolare, confuzie si anxietate pe care ta infamul lider de afaceri au trecut prin ea pe masura ce subminaduirea si mutirea sa monstruoasa i-a facut victime pe cei pe care i-a iubit.

  🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2024

De ce merita sa faci un film bazat pe scandaluri adevarate

 1. Un sceneu familiar Atunci când poveștile adevărate sunt prezentate pe ecran, publicul este obisnuit cu actorsitatea și situatiile prezentate. In plus, atunci când spectatorii sunt familiarizați cu elementele de bază ale evenimentelor prezentate pe marele ecran, ei pot conecta mai bine cu elementele narative și emoțional.

 2. Expunere și incredere Producatorii de film si aliantii considerabil mai mult ca au passibilitate de a obtine un potential mai bun pentru succesul financiar in urma realizarilor unui astfel de gen de film. Cand este vorba despre evenimente istorice sau celebritati, aici exista o multime de expunere mai mare, publicitate pentru a obține mai multe fani. Astfel, pentru filmatorii cu immiste în direcțiile Jurnalismului, producția de filme bazate pe scenarii istorice poate da rezultate fenomenale.

 3. Partea tehnica Atunci când se produce un film bazat pe o poveste istorica, aceasta poate desenat un background tehnic uimitor si special. Acest lucru include seturi, haine si toate elementele ale realității istorice de pe scenă. Cinematografii pot virutal reconstrui un intreg univers și poate chiar povesti lumi intregi. Acest lucru poate fi facut cu precizie și creând o experienta unica pentru spectatori.

Elementele cheie care definesc un genre de film bazat pe scandaluri adevarate

 1. Acțiune si conflicte personale Scandalurile adevarate sunt de obicei povestiri foarte haotice și surprinzătoare. Prin urmare, acestea conțin multe elemente pline de acțiune și conflicte personale. Acest lucru contribuie în mare măsură la crearea unui film captivant, care alimenteaza spectatorii curiozității și întrebării.

 2. Personaje puternice În cazul în care evenimentul istoric taia sau infamul personaj al filmului a fost mai mult decat un simplu erou, publicul de cinema este în măsură să exploreze profunzimile personajului și motivațiile ascunse ale sale. Aceste persoane au uneori scopuri mari, iar evenimentele capturate sustin extinderea elementelor dramatice și subtextuale ale filmului.

 3. Mesajul de baza Scenario sau fabricatiei istorica vechi și aduce o temă puternică în mod automat. Acest mesaj poate fi legat de orice temă, cum ar fi redarea de justiție, lumea establishment, exploatândam drepturile omului și multe altele. Directorilor de filme cu acest subiect dedicat le este oferită o foarte înaltă responsabilitate.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme bazate pe scandaluri adevărate

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×