Cele mai bune filme cu Chloë Grace Moretz

Cele mai bune filme cu Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz este una dintre cele mai de succes si la moda actrite tinere, cu toate acestea, oarecare dintre filmele sale sunt mai bune decât altele. Printre marile ei performanțe în ultimii ani în Hollywood, mai mulți fani s-au întrebat care sunt cele mai bune filme cu Chloë Grace Moretz.

De-a lungul cariere sale, Chloë si-a demonstrat mestesugul sau prin rolurile sale din filmele de adolescenta, actiune și comedy-drama. Aparițiile sale au fost dominate de personaje fermecătoare, memorași și, uneori, înfioratolice. Iata lista celor mai bune filme cu Chloë Grace Moretz, în ordine descrescătoare.

  1. Kick-Ass (2010)

Kivk-Ass, pe marele ecran în 2010, a devenit unul dintre clasicele care înfățișează lumea extra-selecției eroinei. Chloë i-a dat viață personajului Hit Girl, care a devenit emblematic pentru femeile care îl înveleau. Filmul re-zuma ideea că e foarte important sa fii responsabil pentru tine însuți și inteligent.  1. Let Me In (2010)

Let Me In, pe marele ecran în 2010, este o drama care include un sens psihologic mistuitor. Chloë interpreteaza rolul Abby, un personaj la limita caruia acumularea de mizeria așteaptă nerăbdătoare să fie eliberată. Acest film a primit recenzii pozitive de la criticii de film si a vorbit în program despre special in sufletele adolescentilor.

  1. Dark Shadows (2012)

Dark Shadows și-a început aventura pe marele ecran în 2012, și este considerat un film de comedie dramatica. Chloë va juca rolul Carolyn Stoddard, fiica inexplicabila a lui Barnabas Collins, un fost vampir care se întoarce în casa sa. Acest film a dezvăluit niveluri surprinzatoare de alerta socială.

Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2024 Te-ar putea interesa si: Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2024
  1. Carrie (2013)

Carrie a ajuns în cinematografie în 2013 ca o reimaginare romanțioasă și înfricosătoare a clasicului horror Stephen King 1970. Chloë Grace Moretz ia rolul și caracterizează caracterul principal, Carrie White, care devine vaicarzan în public prin imperfecțiunile sale adolescentine. Filmul ilustrează macabre și fizice emoții trăite la vârsta de 16 ani.

  1. Neighbors 2: Sorority Rising (2016)

Neighbors 2: Sorority Rising s-a deschis în marele ecran în 2016 și Chloë a jucat rolul lui Shelby, unul dintre marile membre ale surorității Kappa Nu. Acest film a prezentat o comoară de cazuri de schimbare de gen și a oferit o explicație relalista despre cum anumite comunități se schimbă și cum oamenii se adapteaza acelei schimbari.

Cineva ar putea sa spune ca Chloë Grace Moretz s-a nascut pentru a fi cunoscuta in lumea filmului, si acest lucru se poate vedea în filmele sale până acum. Fie că interpretează eroina principala, personajele secundare sau villainând, ea execută rolul cu îndemânare și aduce personajul la un nivel de relevanță emoțională. Da, iesirea ei poate fi îngrozitoare în multe dintre filmele sale, totuși, același lucru poate fi spus de roluri precum Hit Girl, Abby și Shelby. Rutina ei de filme excepționale în ultimii ani a facut din ea una dintre cele mai bune actrite din zilele noastre.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme cu Chloë Grace Moretz

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×