Cele mai bune filme cu Justin Timberlake

Cele mai bune filme cu Justin Timberlake

Justin Timberlake este unul dintre cei mai cunoscuți actori și cântăreți din lume, precum și unul dintre cei mai influenți artiști. El a început să cânte de la o vârstă foarte fragedă și a devenit un star incontestabil al industriei muzicale, cât și un actor respectat. Pe parcursul carierei sale, Justin a fost prezent în mai multe filme șicu toate acestea, amintim aici principalele sale filme care au bucurat publicul și au adus bani mulți pelicula.

Iată cele mai bune filme cu Justin Timberlake:

  1. Social Network (2010)

Regizat de marele David Fincher, filmul „Social Network" ilustrează lumea din spatele creării platformei Facebook, și prezintă procesul prin care a devenit un succes din micul proiect al fondatorului, Mark Zuckerberg. Justin Timberlake joacă rolul unui antreprenor american talentat, Sean Parker, și este responsabil pentru avansarea platformei Facebook în afacerea cea mai mare a lumii.

  1. In Time (2011)

Filmul „In Time" a fost lansat în anul 2011 și prezintă o lume în care oamenii nu mor, dar ei trăiesc limitat in timp pentru că el se schimbă în bani. Justin Timberlake joacă rolul unui erou asumat, Will Salas, care stabilește o luptă împotriva elitelor ce controlează această lume. Acest film este seducător și foarte captivant.  1. The Love Guru (2008)

Filmul „The Love Guru”, regizat de Mike Myers, prezintă povestea lui Pitka, un guru amator care dorește să ajute o stea de hockey cu numele de Darren Roanoke în stabilirea vieții sale amoroase. Justin Timberlake interpretează carismatic personajul Mickey, fiul lui Roanoke, ce joacă hockey și totodată este un fel de inamic de clasă pentru Pitka. Acestea sunt împreună cu comedia bine executată pe ecran.

  1. Inside Llewyn Davis (2013)

Regizat de brothers Coen, „Inside Llewyn Davis” este un film muzical despre viața unui muzician de folk fără succes, interpretat de Oscar Isaac. Justin Timberlake joacă rolul Jim, care asociază aspirantul la celebritate Llewyn, interpretat de Isaac, într-un duet interpretat magistral și cântând in stil folk.

  1. The Open Road (2009)

„The Open Road" este o poveste frumoasă despre un băiat ce se îndrăgostește cand se întâlnește cu una dintre idolele sale, jucat de Justin Timberlake. Interpretând rolul lui Carlton Garrett, Timberlake joacă un fost campion de basebal profesionist, care îi arată protagonistului că dragostea adevărată poate învinge orice. Filmul este profund, emoțional și oferă o multitudine de cugetări sufletesti.

Top filme si seriale in 2024 Te-ar putea interesa si: Top filme si seriale in 2024
  1. Alpha Dog (2006)

„Alpha Dog" este un film bazat pe o poveste reală despre violența juvenilă și tragicul ei final. Acest film prezintă modul în care lucrurile se pot întoarce în contra unui înainte de a ne da seama până prea tarziu. Justin Timberlake interpretează rolul lui Frankie Ballenbacher, unul dintre personajele principale, și joacă excelent, manifestând ce înseamna să fii adolescent. Acest film oferă o perspectiva fascinantă asupra existenței și a moralei.

  1. Trolls (2016)

Trolls reprezintă o capodoperă animat de DreamWorks, unde folclorul funcționează ca o metaforă pentru viața și sentimentele oamenilor. Acest film adorabil se deschide cu câteva cântece vesele, ce te vor face să te abandonezi într-o atmosferă pozitivă. Justin, cu același ton vesel, interpretează rolul lui Branch, un troll albastru ce este prea serios și îi ajută pe ceilalti sa-și recapete optimismul și veselia.

  1. Friends with Benefits (2011)

Considering the upside and downside of casual sexual relations, Friends with Benefits prezintă povestea unor prieteni ce se resumează la o relație pe care o încearcă fara să-și asume responsabilitatea de a fi împreună sau de a se iubi. Justin și-a interpretat foarte bine rolul în această comedie romantică, făcându-i pe spectatori să ia parte la realitatea prezentată pe ecran.

Paralela dintre aceste filme cu Justin Timberlake poate confirma că acesta este un artist talentat și versatil, ce se îmbină perfect cu mai multe stiluri și subiecte. Aceste filme și roluri pot stârni curiozitatea și încrederea publicului de a îi urmări prestatia și artele sale la viitoarele filme.

Indiferent ce subiect sau stil de actor ales de el, Justin Timberlake se potrivește și performează perfect. Cele mai bune filme cu Justin Timberlake sunt Social Network, In Time, The Love Guru, Inside Llewyn Davis, The Open Road, Alpha Dog, Trolls și Friends with Benefits. Majoritatea sunt unele dintre cele mai bune filme ale deceniului și prezintă calitățile de performer ale lui Timberlake după cum a confirmat si publicul și critica.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme cu Justin Timberlake

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×