Cele mai bune filme cu Léa Seydoux

Cele mai bune filme cu Léa Seydoux

Léa Seydoux este o actriță exceptională și versatilă și a jucat în numeroase filme care au fost mari succese de public. Cu toate că a apărut în mai multe genuri, comediile romantice și filmele de dramă sunt cele care o surprind într-un mod deosebit. Iată câteva dintre cele mai bune filme în care Léa Seydoux a jucat.

1 - The Grand BudapestHotel (2014)

The Grand Budapest Hotel este un film regizat de Wes Anderson și dispune de o distribuție de clasă înaltă, inclusiv pe Léa Seydoux. Filmul se concentrează pe relația dintre dosarul lui India Ascendent, Zero Moustafa, și Gustave H, interpretat de Ralph Fiennes. Pelicula a fost deosebit de bine primită de către public și de presă, fiind nominalizat la nouă premii Oscar și câștigând patru dintre aceste premii.

2 - Mission: Impossible-Fantoma Protocol (2011)

Mission: Impossible – Fantoma Protocol este al patrulea film din seria Mission: Impossible și se concentrează pe originile lui Ethan Hunt. Tom Cruise revine în rolul principal al lui Hunt, avându-l pe Léa Seydoux alături ca Sabine Moreau. Filmul a primit recenzii favorabile din partea criticilor și a fost unul dintre cele mai bune filme din serie.3 - Rush ( 2013)

Rush, regizat de Ron Howard, este un altul dintre cele mai bune filme cu Léa Seydoux. Ea interpretează rolul unei medici, care-i ajută pe protagonistii filmului, care sunt doi piloți de curse. Pelicula se concentrează pe competiția lor pentru titlul de campion mondial a F1. Rush a câștigat Premiul National Board of Review pentru filmul anului și a fost nominalizat la alte trei premii.

4 - Compass adevărat (2017)

Compass adevarat este un thriller de mare tensionare, regizat de Sai Fukai. Acesta prezintă o luptă dramată între două grupuri de criminali pentru dreptul de a vinde heroină în Tokyo. Pe lângă ea, în peliculă mai joacă Kenichi Takito și Yuki Mamiya.

5 - Beauty and the Beast (2014)

Beauty and the Beast este primul film realizat în imagine 3D și adaptarea live action a poveștii originale franțuzești. Emma Watson interpretează rolul Belle, iar Léa Seydoux interpretează rolul său secundar de Beaur's friend, Belle. Filmul a avut un succes uriaș la nivel global, fiind unul dintre cele mai bine vândute filme franceze în toate timpurile.

Top 100 Cele Mai Bune Filme De Comedie Din Toate Timpurile Te-ar putea interesa si: Top 100 Cele Mai Bune Filme De Comedie Din Toate Timpurile

6 - Adevăratul Cursa (2010)

Adevarul Cursa este un film de raliu în care Léa Seydoux joacă rolul principa al unei tinere femei care joacă un rol important în curse. Acest film prezintă lupta disperată a protagonistului Maxime pentru a-și dovedi curajul și abilitățile sale. Opinia criticilor a fost deosebit de pozitivă și filmul a avut un succes considerabil în Franța.

7 - Un amor împărtășit (2010)

Un amor împărtășit este o suprinzătoare poveste de dragoste regizată și scrisă de Katell Quillévere. Filmul prezintă relația dintre Léa Seydoux și Louis Garrel, care se îndrăgostesc și decid să trăiască împreună în Paris. Acest film realist și romantic a fost foarte bine primit de public și de presa specializată.

8 - Contrabandistul (2015)

Contrabandistul este un thriller psihologic regizat de Julien Leclerq. Léa Seydoux joacă rolul principal al unei contrabandiști de droguri care încearcă să-și salveze prietenii de la un grup de traficanți de droguri periculos din Franța. Filmul a fost distribuit în peste 70 de țări și a câștigat numeroase premii pe plan internațional.

9 - Blue is the Warmest Color (2013)

Blue is the Warmest Color este un film regizat de Abdellatif Kechiche, care prezintă o poveste de dragoste lesbiene. Pelicula prezintă relația dintre Adele, interpretată de Adele Exarchopoulos, și Emma, interpretată de Léa Seydoux. Această poveste realistă surprinde și transmite evoluția sentimentelor Adele pentru Emma, în ciuda reacțiilor negative din partea prietenilor și familiei.

Léa Seydoux este o actriță foarte versatilă și talentată și a oferit unele dintre cele mai memorabile performances activează în numeroase filme. Aceste filme au fost aclamate de critici și s-au bucurat de mult succes de box office. Acest articol vorbește despre cele mai bune filme ale lui Léa Seydoux, care sugerează că această actriță este una dintre cei mai buni actori din întreaga lume cinematică.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme cu Léa Seydoux

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×