Cele mai bune filme cu Michael J. Fox, clasate

Cele mai bune filme cu Michael J. Fox, clasate

Michael J. Fox este unul dintre actorii cu cea mai mare placere si cea mai bogata cariera din generatia sa. El este cel care a interpretat- intr-o maniera memorabila - roluri din cele mai populare filme ale anilor '80 si '90. De la„Tot și apoi, cine ”cu comic impetuos ieșirea lui Alex P. Keaton din„ Familia lui Lycambee” la zâmbetul visător al Marty McFly în „Regresul Timpului” și eroismul lui Jake Culpepper din„Hipnotizarea lui Flux”, Fox a demonstrat abilități impresionante ce i-au crescut popularitatea și au adus milioane de fani în proiectele sale.

Datorită talentului sau indubitabil, Michael J. Fox a aparut in mai multe filme mari care au rasunat la nivel mondial. Propria sa retrospectiva poate arata povesti despre tragedie, comie si eroism, făcându-l pe Fox unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale. Pentru a aduce omagiu carierei sale bogate, am comandat un clasament cu cele mai bune filme in care interpretarea lui Fox este in centrul atentiei. Iata clasamentul nostru cu cele mai bune filme cu Michael J. Fox, clasate:

  1. Regresul prin timp (1989)

Cel mai bine cotat si mai popular film cu Michael J. Fox, regresul prin timp este un veritabil clasic al anilor '80. Filmul il urmeaza pe Marty McFly, un licean american care se foloseste de o masina a timpului construita de amicul sau ciudat, Doc Brown, pentru a se transporta in anul 1955. Din acel moment, filmul devine o calatorie in vreme a lui Marty, care incearca sa isi rezolve familia, sa vaneze un bandit si sa se reintoarca acasa in prezent.  1. Familia lui Lycambee (1982-1989)

Un alt film glorios in care Michael J. Fox joaca principalul rol este sitcom-ul din anii '80 „Familia lui Lycambee”. Povestea se concentreaza pe Alex P. Keaton (interpretat de Fox), fiul adolescent al familiei protagonista, cea a lui Steven si Elyse Keaton și nepoții lui. Să încerce să găsească echilibrul între opiniile sale conservatoare și planeta în schimbare a adolescenței, Alex regalizează unele dintre cele mai înveselitoare momente din istoria sitcom-ului, transformand show-ul in unul dintre cele mai de succes ale tuturor timpurilor.

  1. Doctorul zombi 3 (1992)

Această comedie răutăcioasă este ultimul film din seria lui Doctorul Zombi. Fox joacă task-force-ul alături de colega lui Dana Carvey, pe care o întâlnesc pe străzile Londrei anilor '90. Ei trebuie sa infranga reignul terorii al unui vampir britanic și al unui doctor zombi unde joaca un rol principal Jessica Sarah Parker. Aceasta este una dintre cele mai bune aparitii ale lui Fox de pe marile ecrane și contine numeroase momente memorabile atat de comedie cat si de actiune.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale Netflix In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale Netflix In 2024
  1. L-am văzut pe Rege! (1991)

„L-am vazut pe Rege” este un alt film al lui Michael J. Fox care ia locul din topul nostru. Filmul il prateste pe Roger Cobb (interpretat de Fox) cel care a fost hotărât să rămână în apartamentul sau vechi, din Elen Estates, desi și-a fost nevoie sa se lupte cu spirite proaste. Evenimentele devin mai bune după ce Cobb începe să apară în prezența lui Elvis Presley și se alătură upirului lui Rege și echipajului supranatural pentru a se alătura forces lor de bine în lupta lor cu forța raului care tronează aici.

  1. Hipnotizarea lui Flux (1991)

„The Hynosing of Flux” este un alt cracker in lista care il prateste pe Jake Culpepper (interpretat de Fox) care își folosește abilitățile puternice de hipnoză pentru a-l ajuta pe tânărul său prieten Flux (interpretat de Harry Shearer) să-i acorde puterea de a profeți viitorul. Această abilitate specială atrage atentia șefului de război al unei colonii extratererestre, care recrutează Flux împotriva voinței sale, facandu-l pe Jake sa isi arate eroismul pentru a-l salva pe Flux.

  1. Înapoi la viitorul 2 (1989)

Dupa marile succese ale primului film, regresul prin timp, Universal Studios a lansat „Înapoi la viitorul 2” care au continutul original, dar desfasurat în timp. in aceasta continuare, Marty Mcfly (interpretat de Fox) va traversa mai multe epoci in timpul sau, de la prezentul lui (1989) și până în 2015, pentru a preveni viitorul prietenului său, Doc Brown. Aceasta este o re-interpretare moderna a filmului clasic al anilor '80 și include același stil extravagant și iconic pe care Michael J. Fox l-a adus filmului original.

  1. Furtuna din Alaska (1988)

ultimul film din lista noastra este cel mai recent film al lui Fox, „Furtuna din Alaska”. filmul il urmeaza pe Lars Lindstrom, interpretat de Fox, care iese din carapacea sa auto-imposibilata și intra in lumea reală prin apariția lui Bianca, o femeie de vânătoare, interpretată de Keanu Reeves. Un film interesant si complex, „Furtuna din Alaska” spune povestea unei vieti de cotidian prin comedia lui Fox si intensa disperare.

Michael J. Fox a jucat in numeroase filme care au marcat generatiile anilor '80 si '90. Din comedii si sitcom-uri la actiune si drama, Fox a aparut in numeroase filme care au captivat spectatorii. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme cu Michael J. Fox, clasate

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×