Cele mai bune filme cu Robert Downey Jr.

Cele mai bune filme cu Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. este probabil cel mai remarcat si iubit actor al generatiei sale. De la rolurile sale din tinerete, la cele de acum, atat publicul, cat si criticii au respins interpretarile lui Downey cu entuziasm. Iar pe măsură ce cariera sa a luat tot mai mult avânt, el a reușit să se mențină în sondajele de preferință publice ca fiind unul dintre cei mai faimoși actori din lume.

De-a lungul vremii, Downey a jucat în numeroase filme de succes, câștigându-și, pe merit, numeroase premii. Cu toate acestea, câteva filme:

  1. The Avengers (2012)
  2. Iron Man (2008)
  3. Zodiac (2007)
  4. Tropic Thunder (2008)
  5. Sherlock Holmes (2009)
  6. Chaplin (1992)
  7. Gothika (2003)
  8. Wonder Boys (2000)
  9. The Judge (2014)
  10. The Soloist (2009)

...fac încă parte din cele mai importante și favorabile filme ale lui Robert Downey Jr. În continuare, vom discuta mai detaliat despre aceste filme, precum și alte lucruri interesante despre cariera actorului.

The Avengers (2012)

The Avengers a fost cu siguranță unul dintre cele mai grandioase și de succes filme ale lui Robert Downey Jr. Acest film de acțiune și aventură dezvăluie o poveste despre o mulțime de eroi - Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow și Hawkeye - care trebuie să lucreze împreună pentru a salva lumea de Ghidul Galaxiei și aliații săi periculos de puternici.Robert Downey Jr. joacă rolul principal în film, interpretându-l pe Iron Man, unul dintre cei mai populari eroi Marvel. Actiunea sa este completată cu un umor inteligent și o chimie fără precedent între actori. Părțile sale bune și frumoase cuceresc cu siguranță publicul. The Avengers a primit numeroase aprecieri pozitive de la critici și a primit și cinci premii, printre care și un premiu Oscar în 2013.

Iron Man (2008)

Iron Man a fost prima apariție a lui Downey în universul filmmaker-ului Marvel. După ce a dezvoltat un prototip de armură tehnologic avansată, Tony Stark, interpretat de el însuși, a folosit prototipul pentru a răzbuna nefericiții și a lupta împotriva răului.

Deasemenea, Iron Man a avut o parte semnificativă în a crea unul dintre cele mai bune filme ale lui Robert Downey Jr. Iron Man l-a lansat într-o nouă dimensiune, și a fost în mod clar primul pas în asigurarea unei cariere de succes. Desigur, filmul a obținut numeroase recenzii pozitive și a învins recorduri de box office, fiind primul film care a debutat în primul loc în topul de vânzări din 2008. El a câștigat o nominalizare la premiul Oscar și multi-premii suplimentare la Globul de Aur din acelasi an.

Top 100 Cele Mai Bune Filme De Comedie Din Toate Timpurile Te-ar putea interesa si: Top 100 Cele Mai Bune Filme De Comedie Din Toate Timpurile

Zodiac (2007)

Cu o influență considerabil mai profundă și mai puternică, Zodiac este iar unul dintre principalele filme ale lui Robert Downey Jr. În film, el joacă rolul lui Robert Graysmith, un reporter de prim plan care lucrează pentru a descoperi identitatea Zodiac-ului, un criminal în serie. Filmul Înfăptuiește o calatorie catre anii 70, fiind unul din cele mai bune si stranii filme despre meticulozitatea și scopul defensiv al investigației.

El a câștigat numeroase premii, inclusiv cele mai bune new-age si melodii, iar Robert a primit recenzii pozitive pentru această acțiune. El a fost, de asemenea, aclamat pentru modul în care a portretat povestea și unicitatea jocului său de actorie. Filmul a obținut două nominalizări la premiul Oscar și nominalizări suplimentare la Globul de Aur, oferind producatorilor unul dintre succesele lor mai mari.

Tropic Thunder (2008)

Tropic Thunder este unul dintre filmele actorului care include unele dintre cele mai amuzante secvențe ale lui Downey Jr. El interpretează personajul Kirk Lazarus, un actor deosebit de talentat jailor care se opune casei sale de producție și lui Les Grossman, jucat de Tom Cruise, persoană în spatele sale. Este un film de comedie și acțiune de succes plin de umor și interacțiuni colorate și șocante.

Filmul și-a început cariera în topurile de vânzări și a primit încurajări pozitive din partea majorității criticilor. El a primit trei premii Oscar, la categoriile „cel mai bun montaj”, „cea mai bună imagine de sunet” și „cel mai bun montaj de sunet”. Desigur, și Robert Downey Jr. a fost recunoscut pentru performance-ul său din acest film și a primit numeroase premii.

Sherlock Holmes (2009)

În filmul lui Sherlock Holmes, Robert joacă rolul lui Dr. Watson, partenerul lui Sherlock Holmes, interpretat de actorul britanic Jude Law. Este un film de aventură și suspans care arată cum un detectiv și partenerul său încearcă să împiedice un criminal diabolic să îndeplinească planul său misterios de a domina lumea prin terorism magic.

Sherlock Holmes a primit numeroase recenzii pozitive pentru tema sa, umorul și modul în care s-a desfășurat, iar Downey și Law au fost laudăți pentru chimia și interacțiunea lor.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme cu Robert Downey Jr.

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×