Cele mai bune filme cu Tom Holland, clasate

Cele mai bune filme cu Tom Holland, clasate

Tom Holland este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, joaca personajele de joacă inteligente și dedicate, dar și cu bună humor. El a jucat roluri cheie în filme renumite și numeroase comice, drama și thriller-uri de-a lungul anilor. Iată lista celor mai bune filme cu Tom Holland, clasate marcat de parerea publicului.

Spiderman Homecoming - 2017

Revenind la ce vedem acum în cinematografia Marvel, o serie de filme au apărut în acești ani și au câștigat un număr mare de fani. Acesta ar fi cazul lui Tom Holland, faimos pentru personajul său din seria Spiderman a lui Marvel, și în mod particular, Spiderman Homecoming, care a dat naștere celei de-a doua manifestări ale lui Spiderman pe marile ecrane. În acest film, pe lângă lupta împotriva criminalilor, Peter se confruntă cu gasirea unei identități în lumea care l-a creat.

Tom Holland a excelat în domeniul actingului, schimbând raporturile sale între personaj și public și câștigând publicul încrederea cu o prezență realistă și captivantă.

Captain America Civil War - 2016

Un alt film care a marcat industria filmelor Marvel este Captain America Civil War, acțiunea lui Downey Jr. și Robert Downey Jr. este una dintre cele mai bune filme de acțiune văzute vreodată. Tom Holland joacă și el în acest film alături de Chris Evans, joacă rolul lui Spiderman și spunându-i lui Tony Stark despre ce înseamnă să fii un „erou cu adevărat”. Rajatul și umorul lui, amestecul perfect de comic și acțiune, știm cu toții ce probabil ar fi discuția dintre Iron Man și Spiderman fără splendida și comicului Tom Holland.The Impossible - 2012

Acest film a fost lansat în anul 2012 și se bazează pe o poveste adevărată, acțiunea se învârte în jurul celei mai mari tragedii de la Tsunami din Oceania din anul 2004. Tom joacă rolul lui Thomas, un copil care rămâne separat de familia sa după o noapte terifiantă din uragan. Tom a demonstrat deloc talentul său, emoțiile sale, și durerea sale erau sensitive și în spiritul filmului. Tata lui Thomas, interpretat de Ewan McGregor, îi roagă pe cei apropiați lui Thomas să fie puternici. Performanta lui Tom în această peliculă este remarcabilă.

Uncharted - 2021

Din păcate, Uncharted nu se lansează încă, dar va fi lansat în 2021. Acest film este o adaptare a jocului video cu același nume și va fi produs și regizat de Ruben Fleischer. Tom Holland joacă rolul principal, Nathan Drake, un personaj puternic, descriindu-i șarmul și inteligenta acru și puterea lui de lupta. Tom Holland a confirmat că Uncharted este unul dintre filmele sale favorite.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2024

Edge of Winter - 2016

Edge of Winter este un thriller psihologic care se bazează pe părinții și adolescenții văzuți de la punctul de vedere al lui Tom Holland. El joacă rolul lui Bradley, fiul unui fost soldat cu tulburări mentale interpretat de Joel Kinnaman. Filmul urmărește războiul dintre aceste două forțe care se luptă pentru și împotriva autorității ca Bradley se confruntă cu pericolul și imposibilul.

Tom Holland a arătat dovada sa actoriceasca în această peliculă, instruindu-și reputertia sa ca unul dintre cei mai iubiți actori în industria cinematografică.

The Night Manager - 2016

The Night Manager este o serie care a debutat inițial în 2016 și este de departe una dintre cele mai bune seriale de televiziune când vine vorba de personajele lui Tom Holland. El apare aici ca un personaj secundar, care în ciuda acestui fapt, are importanța sa. El joacă rolul lui Ștefan, un internațional care joacă un rol crucial în lupta lui Jonathan Pine (interpretat de Tom Hiddleston) pentru a expune un nefericit crima la nivel international. Tom Holland și-a arătat calitățile sale de actor frumos în această producție și le-a mulțumit fanilor cu un rol pe măsură.

The Lost City of Z - 2016

The Lost City of Z este un film pe cinematografia biografică a lui Tom Holland în rolul lui Jack Fawcett, unul dintre membrii familiei care încercă să găsească legendara Ciudad Perdida din Amazon. Tom joacă acest rol al lui Jack cu demnitate și amestecul perfect de ambiție, curaj și dedicare, dezvăluind mai mult despre felul în care personajul se comportă în fața riscului și a pericolelor pe care le întâmpină în drumul său. Cu o prezență în acest film legendar, Tom Holland a marcat încă o dată peisajul cinematografic.

Tom Holland are prezența sa în lumea filmelor și a serialelor încă din anii 2000. Acestea șase filme au fost, se pare, cele mai bune producții cu Tom Holland, atât din punct de vedere al publicului, cât și al criticilor. Tom a excelat în toate aceste filme, dând o lumină energetică și îmbunătățind totalismo-ul pe care le-a avut.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme cu Tom Holland, clasate

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×