Cele mai bune filme de comedie ale lui Channing Tatum

Cele mai bune filme de comedie ale lui Channing Tatum

Channing Matthew Tatum s-a născut pe 26 aprilie 1980 și a devenit rapid un star al divertismentului și din film și din muzică. El oferă publicului o gamă largă de filme care cuprinde diferite genuri, dar cea mai populară și de râs este comedia. Aceste filme integrate comedie, romantică și acțiune, iar Channing Tatum surprinde perfect tonul și te readuce la viață.

Din următoarele titluri, puteți alege și alege cele mai bune filme de comedie intercalate cu actria lui Channing Tatum.

I. 21 Jump Street

21 Jump Street este povestea a doi polițiști tineri și de nevoie care sunt trimiși înapoi la școala lor unde trebuie să facă față crimei organizate care se ascunde în lumea educațională. Acțiunea divertismentului și îmbinarea cu clasica lui Channing Tatum înseamnă că și cei mai solizi vorbitori de comedie vor surprinde această comedie.

II. Magic Mike

Magic Mike, lansat în 2012, joacă și cântă o mare parte din scenariul aproape realist. Aceasta descrie relația unui antreprenor târziu, atras în lumea lascivă a spectacolului cu striptease și activităților încare implică o varietate de relații și evenimente amuzante. A participat și actrița lui Channing Tatum și împreună au realizat o mare performanță în premiile de divertisment.III. The Vow

Cu toate acestea, publicul nu trebuie să uite că Channing Tatum slujește și diverse roluri emoționale, cum ar fi în The Vow, care abordează drama romântică din perspectiva unei femei care își pierde memoria și soțul ei devotat care încearcă să o ajute să își recapete viața.

IV. G.I. Joe: Războiul lui Cobra

G.I. Joe: Războiul lui Cobra este un film de acțiune întunecat și frumos care prezintă eroi care încearcă să învingă răul ce este reprezentat de persoana lui Cobra. De asemenea, s-a făcut un remake mai târziu, în anul 2009, care a fost foarte bine primit de public. Acest film a adus o grămadă de realizări și o nominalizare la Premii. Acțiunea nebune și energia colectivă a filmului vor bucura audiența și cei mai entuziaști fani.

V. Jump Street 22

Desigur, cine ar trece cu vederea Jump Street 22 după vederea 21 Jump Street? Acesta este un film de comedie recomandat pentru fațcinele și pentru a se bucura de un comentariu amuzant și sarcasm pe tema timpului petrecut în colegiu. Această secvență a avut de asemenea premii și nominalizări care reflectă perfect talentul lui Channing Tatum.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2024

VI. White House Down

White House Down a fost lansat în 2013 și oferă o sensibilă mișcare de acțiune pe ecran, care ne poartă pe un drum incert și, în același timp, palpitante. Filmului îi sunt prezentate secvențele de luptă energic și cercetarea meticuloasă, făcându-l pe fanii acțiunii să îl loțuiască. Acest film a recompensat cu multe premii și a creat un sentiment puternic de atașament pentru audiență.

VII. 22 Jump Street

A fost lansat 22 Jump Street în 2014 ca o parodie a stilului de viață al Delapidatorii și a corpului de poliți fără experiență. Acest film are loc pe campusul universitar și se bucură de un râs binevenit și de momente clasice având în vedere căutarea unui mister în această relație pe care îl reprezintă protagoniștii. Amândoi protagoniștii se contopesc natural în această comedie, ceea ce reflectă talentul lui Channing Tatum.

VIII. Logan Lucky

Fanii lui Channing Tatum nu ar trebui să rateze nu doar lumea sa feminină, ci și versiunea satirică a gazdei de divertisment, Logan Lucky. Filmul este plin de produse autentice și scenarii amuzante și subtile. Decorul temeinic și povestirea oferă o inserție interesantă și retrospectivă.

IX. War Dog: O poveste a eroului

Ultimul film al lui Channing Tatum, War Dog: O poveste a eroului, povestește despre ideea de a găsi fericire autentică și, în același timp, trăiește povestea adevărată a unui câine de luptă în Afganistan. Acest film a primit numeroase nominalizări și a suscitat interesul fațcinele pentru turismul din regiune în afara conflictului.

Acestea fiind spuse, acestea a fost o listă a celor mai bune filme de comedie ale lui Channing Tatum și o retrospectivă a abilităților fiabile ale acestuia în diferite genuri și stiluri cinematografice. Fie că recornau la aceste filme pentru a se bucura din plin de comedie, acțiune sau chiar drama, poate fi sigur că vor avea parte de momentele frumoase și încrezător când vă va oferi talentul și stilul lui Channing Tatum.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme de comedie ale lui Channing Tatum

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×