Cele mai bune filme de comedie ale lui Owen Wilson

Cele mai bune filme de comedie ale lui Owen Wilson

Owen Wilson este un actor si scenarist american care a aparut in multe comedii unice si distractive. Cu toate ca nu este cunoscut pentru actiune sau drama, s-a remarcat in comedii care au impresionat publicul si au avut succes la box-office. El a jucat in numeroase filme de top si a impartit ecranul cu cateva dintre cele mai bune comici si actori pe care le-au adus cinematograful mondial. Iata cele mai bune filme de comedie ale lui Owen Wilson.

1 Zoolander (2001)

Zoolander se incadreaza perfect in categoria de comedii a lui Wilson, prezentandu-sie alaturi de Ben Stiller si Will Ferrell intr-o aventura haioasa in lumea modei. Acest film, despre un model prodigiu de moda desavarsit, a devenit unul dintre cele mai recunoscute si memorabile filme ale sale.

2 Vacanta Newyorkeza (2003)

Vacanta Newyorkeza, regizata de David Wain si co-scrisa de Wilson, este unul dintre putinele filme de comedie care au fost unanim aclamate de critici. Filmul prezinta aventurile unui grup de prieteni in New York City si cum ei se implica in situatii haioase si amuzante.

3 Starsky si Hutch (2004)Wilson a produs aceasta adaptare moderna a seriei clasice din '70re. El joaca rolul lui "deuce" alaturi de Ben Stiller in aceasta comedie de actiune si peisaje excentrice.

4 Ambițiile și Visurile comune (2006)

Acest film care se concentreaza in jurul unei familii care incearca sa-si bage coada la petreceri elitiste, prezinta performanta lui Wilson impreuna cu Jennifer Aniston in rolul lui John si Jane Friedman si Vince Vaughn ca Peter.

5 Dragoste si alte droguri (2010)

Dragoste si alte droguri este una dintre cele mai favorite comedii ale lui Wilson. El joaca rolul lui Jamie Randall, un vanzator de medicamente care se prabuseste in dragoste cu an meglam anxios (Johannson) si, desigur, comedie este garantata.

6Pasagerul 57 (2012)

Pasagerul 57 poate fi descris ca un adevarat puzzle in care primul lucru sa fie rezolvat este sa previi razboiul tulburilor. Filmul prezinta o situatie comica, in care Wilson joaca rolul unui agent ce pacaleste teroristi si rezolva toate problemele.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2023 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2023

7 Kiteii de pe chederul de sus (2014)

Kiteii de pe chederele de sus este unul dintre cele mai interesante filme ale lui Wilson, vazut de peisajul montan din Wyoming. El joaca rolul lui Phil - un divortat care incearca sa scape de realitatile vietii si se aventura la un pas de pierderea orice urma de speranta.

8 Minions (2015)

Minions este unul dintre cele mai bune filme de animatie cu o prezenta a lui Wilson. In aceasta comedia de animatie, Wilson joaca rolul lui Lance, unul dintre cele mai recunoscute personaje de scurtmetraje animate. Are o voce minunata care a dat farmec acestei comedii incomparabile.

9 Assassination Nation (2018)

Assassination Nation prezinta fenomenul razboiului cibernetic dintre tineri, un fenomen care a facut din aceasta comedia destul de dangeros. Wilson nu joaca un rol in film, ci aduce muzica prin Benji, The Cynic, iar aceasta muzica a fost un punct de atractie si intensitate in cadrul filmului.

10Wonder Boy: Asasinul (2020)

Acum in 2020, Wilson a interpretat rolul lui Wonder Boy in filmul cu acelasi nume. Acest film a fost unul dintre filmele lui cele mai corecte ale anului, incadrandu-se perfect in categoria comedy thriller. Filmul l-a prezentat pe Wilson in rolul unui asasin foarte abil care se confrunta cu o misiune plina de pericole si secrete.

Actorul si scenaristul Owen Wilson a jucat in numeroase filme de top in cadrul prezentarii lui de filme de comedie haioase si amuzante. Aceste filme gaureseasca publicul si au marcat adevarate puncte de aterizare de succes din cariera sa. Din cele de mai sus, filmele Zoolander, Vacanta Newyorkeza, Starsky si Hutch, Dragoste si alte droguri, Pasagerul 57, Kiteii de pe chederul de sus, Minions, Assassination Nation si Wonder Boy: Asasinul sunt cele mai bune filme de comedie ale lui Owen Wilson, care au impresionat in mod egal lumea andamoala a filmelor si publicul.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme de comedie ale lui Owen Wilson

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×