Cele mai bune filme despre mâncare, clasate

Cele mai bune filme despre mâncare, clasate

Cele mai bune filme despre mâncare sunt un subiect care fascinează audienţa de ani de zile. Acesta este un subiect care a făcut unele dintre cele mai celebre filme din istorie şi o astfel de listă ar putea fi posibil infinită. Am alcătuit una din acestea, care se aude temeinic, încercând să oferim și o clasificare. Iată cele mai bune filme despre mâncare, clasate după an!

1990 - Ratatouille Ratatouille a fost nominalizat la patru premii Oscar şi este al cincilea cel mai bine vândut film animat din Disney. Acest film aduce povestea unui şoarece pe nume Remy, care foloseşte abilitățile sale culinare pentru a ajuta un tanăr să facă din el un bucătar voios și talentat. Acțiunea, dialogurile ușor şi temele despre eroismul transformă acest animated movie intr-una din cele mai bune alegere.

2001 - Sparanghel și Gorganof Sparanghel și Gorganof, în regia lui Youki Oba, se bazează pe istoria veche de rușine, dar şi de emoție și tristete în viața personajelor principale. Acesta este un film clasic, care prezintă taina de a face dur dar de a aduce plăcere și bucurie in clipele petrecute în bucătărie.

2005 - Bun și Bunătăți Lansat în 2005, filmul Bun și Bunătăți prezintă ceea ce poate face o persoană când este determinat să facă ceea ce îi place. Filmul se concentrează pe personajul principal, figuraremul de televiziune, Remy, care se încumetă să isi urmeze visul de a face din el un bucătar mare.2008 - Eat Pray Love Nicholas Adams și Elizabeth Gilbert au reușit să aducă pe marele ecran povestea vieții lor de aventură și auto-redescoperire în India, Italia și Indonezia. Totul a fost insoțit de obiceiuri specifice zonei culinare specifice, cum ar fi mâncarea de meditare, cuscusul și prajiturile.

2009 - Le Silence des Abattoirs În regia lui Francois Bel, Le Silence des Abattoirs are ca subiect o familie din sudul Franței, a cărei economie se bazează pe consumul de mâncare. Această echipă de producătn bunuri alimentare trebuie să nevoile transforme în servicii online, locul de muncă începând să se schimbe.

2011 - Jiro Dreams of Sushi Filmul realizat de David Gelb, Jiro Dreams of Sushi spune povestea lui Jiro, un bucătar de sushi din Tokyo, Japonia. Acesta este cu adevărat un film inspirat, care evidențiază sacrificările pe care un bucătar le poate face pentru a-si atinge visele și a deveni un maestru în arta sa.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale HBO In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale HBO In 2024

2012 - La Grande Bouffe Andre Serras clasica piesă regizată de Marco Ferreri, La Grande Bouffe, face ca spectatorii să strângă din dinți, într-o situație în care patru oameni fac din mâncare o obsesie. Acesta este un film care prezintă cât de ciudară poate fi un astfel de obsesie și o face prin culinaria diferită.

2013 - The Lunchbox Ritesh Batra a adus pe marele ecran povestea Murad (Irrfan Khan) și Ila (Nimrat Kaur) în The Lunchbox. Datorită mesajului său despre cinstea în mâncare, filmul este unul dintre principalele subiecte despre gastronomie. Acest film a fost nominalizat la premiul de film Cannes în 2013 și a câştigat premiul Critics Prize la festivalul internațional de film de la Mumbai, atât pentru scenariu cât și pentru regie.

2014 - Chef Chef, în regia lui John Favreau, spune povestea Jon Favreau a lui Carl Casper care doreste să-și urmeze visul de a fi un bucătar, deși aceasta nu este prima opțiune pe care el o are. Cu multe scene humoristice și mese delicioase, acest film este unul pe care ar trebui să-l urmăriţi atunci când este vorba despre mestesuguri și creativitate.

2015 - Burnt Acţiunea, personajele și muzica aduc unele dintre cele mai bune scene despre mancare. Burnt, regizat de John Wells, prezintă și scene lungi care își conving publicul că mâncarea poate fi, de asemenea, arta. Personajul lui Bradley Cooper poate fi caracterizat prin imaginea sa artistică și tenacitate, el dezvoltându-și culinarul şi abilitățile sale înainte de a deveni un bucătar foarte cunoscut.

2016 - The Founder Unul dintre cele mai la modă filme din 2016, The Founder prezintă povestea lui Ray Kroc, fondatorul companiei McDonald's. Acest film a avut succes datorită felului în care au reușit actorii să prezinte importanța lui Kroc ca unul dintre cei mai cunoscuți lideri din lumea culinaria.

2017 - The Death of Stalin The Death of Stalin, regizat de Armando Iannucci, spune povestea lui Georgi Dobrovolsky, șeful operatiunilor militare în Uniunea Sovietică, care încearcă să răzbune moartea stăpânului său sieltie, Stalin. Filmul mai prezintă descrieri amănunțite despre greutățile pe care le-a întâmpinat acesta în ceea ce privește mâncarea, care a ajuns din ce în ce mai greu de găsit pe la vremea respectivă.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme despre mâncare, clasate

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×