Cele mai bune filme în limba spaniolă ale lui Gael García Bernal

Cele mai bune filme în limba spaniolă ale lui Gael García Bernal

Gael García Bernal este unul dintre cei mai apreciați actori și producători spanioli. Printre numeroasele sale filme de top, am ales să prezentăm câteva dintre cele mai bune filme din cariera sa de cinema.

Gael García Bernal a reușit să-și câștige publicul prin rolurile sale variate și prin capacitatea sa de a se transforma total în personajele în care joacă. Cu o carieră în înflorire, actorul a cucerit publicul și juriile de festivaluri de film prin abilitatea sa de a interpreta cu forță distribuțiile sale.

Iată cele mai bune filme ale lui Gael García Bernal în limba spaniolă:

  1. Amores perros (2000)

Amores perros este o peliculă neconsumată, regizată de Alejandro González Iñárritu, care pornește de la gândul de a urmări cum trei povești diferite se intersectează în orașul dureros al Mexicului, unde oamenii luptă pentru a supraviețui și pentru a-și găsi adevărata libertate. Gael Garcia Bernal joacă rolul lui Octavio, un tânăr care încearcă să învingă adversitățile și să străbată jungla urbană. Personajul lui Garcia Bernal este viu și intens, aproape, trăind dezastrele și triumfurile aventurii sale.

  1. Y tu mamá también (2001)

Y tu mamá también se află pe lista unora dintre cele mai bune filme spaniole din toate timpurile. Ca producție a lui Alfonso Cuarón, filmul urmărește aventurile a doi adolescenți, Julio și Tenoch, pe care Gael Garcia Bernal îi interpretează spectaculos. Străinii se alătură unei femei mai în vârstă, Luisa, și pleacă în căutarea unei plaje imaginare. În timp ce se bucură de vivacitatea feminității și a robusteții bărbaților într-o țară rurală, personajul principal al lui Gael Garcia Bernal mângâie planeta cu afurisenia, încântând publicul cu teme mature și umor nonconformist.  1. Diarios de motocicleta (2004)

Footballul este tot ce contează pentru personajul interpretat de Gael Garcia Bernal în pelicula Diarios de motocicleta. Amantele de aventură ale tânărului Ernesto Guevara sunt satisfăcute când decide să facă o călătorie de de ani de zile cu prietenul său de liceu, Alberto Granado. Acesta este debutul din cariera lui Che Guevara.

Cu această peliculă, Garcia Bernal reușește să demonstreze cât de minunat și de profund poate fi un subiect care vorbește despre abilitatea de a te distanța de un rutină și de a experimenta ceva nou. Filmarea este minunată, iar actorul interpretând rolul lui Guevara te captivează cu povestea sa.

Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2024 Te-ar putea interesa si: Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2024
  1. Babel (2006)

Babel este unul dintre cele mai bine cotate filme ale lui Gael Garcia Bernal. Filmul se concentrează asupra trei dintre personajele sale, Cate Blanchett, Brad Pitt și Garcia Bernal. Acestea sunt pavate în distribuția sa de staruri, vorbind despre complexitatea familiei și conexiunea dintre oameni.

Gael Garcia Bernal joacă rolul tânărului mysterious și puțin imprevizibil, Santiago, care trăiește în Maroc. Conturând personajul lui Santiago, Garcia Bernal atinge emoții umane irefutabile în tempoul lent al filmului, urmărindu-l pe personajul principal în căutarea adevărurilor sale.

  1. Rudo y Cursi (2008)

Cu Gael Garcia Bernal în rolurile principale în această comedie muzicală regizată de Carlos Cuaron, Rudo y Cursi explorează cât de sus și de jos merge un frate care se întrece pentru a se dovedi cine e mai bun.

Garcia Bernal joacă rolul lui Beto, un jucător excelent de fotbal de pe un teren din satele mexicane, care primește oportunitatea vieții sale de a se alătura unei echipe profesioniste, ceea ce îl introduce într-o lume greu de controlat de excese și abuzuri. Garcia Bernal surprinde șaptele sale personajelor muzicale și comice, trimitând un personaj înăsprit către publicul său.

  1. Biutiful (2010)

Cu o mare castă chiar și fără Bernal, Biutiful se remarcă prin creația lui Alejandro González Iñárritu, care prezintă drama lui Uxbal, tatăl divorțat care locuiește în inima tulbură a orașului Barcelona. Gael Garcia Bernal interpretează rolul lui Tito, prietenul lui Uxbal, care îi ajută cu o varietate de sarcini inimaginabile, deși se simte și el izolat în somnul său de noapte.

Umorul, tristețea și speranța se amestecă într-un film de groază care a fost câștigător al premiilor. Drama optimistă și rolul intens al lui Garcia Bernal se admiră perfect pe ecran, parcurgând trecutul tatălui dezamăgit, casa sa și alte elemente necesare unei întregi vieți spaniole.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme în limba spaniolă ale lui Gael García Bernal

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×