Cele mai bune filme non-acțiune ale lui Michelle Yeoh

Cele mai bune filme non-acțiune ale lui Michelle Yeoh

Michelle Yeoh este una dintre cele mai apreciate staruri ale lumii de astăzi, cu o carieră fantastică și cu un număr de roluri principale amintindu-ne că nu toate filmele care ne bucură trebuie să fie produse de acţiune. Oricare ar fi preferințele spectatorilor, piesele lui Yeoh de-a lungul anilor au câștigat numeroase premii și au păstrat audiența complet captivată.

Iată ce spun criticii despre ce au fost considerate cele mai bune filme non-acțiune ale lui Michelle Yeoh:

 1. Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000)

Unul dintre cele mai populare filme ale lui Yeoh este Crouching Tiger, Hidden Dragon, thriller-ul istoric regizat de Angela Lee Soo. Filmul are loc în China anilor 1700 și prezintă o poveste complicată despre dragoste și loialitate. Aveți o mulțime de acţiune, dar si un amestec de comedie, drama, și magie.

 1. Sunshine (2007)

Sunshine, regizat de Danny Boyle, este o poveste ambițioasă despre călăuzirea umanității către la începuturi. Filmul a fost și premiat cu premiul BAFTA, ocazie cu care Yeoh și-a interpretat rolul cu măiestrie. Ca și filmul precedent, Sunshine prezintă o mulțime de acţiune și câteva complicaţii dramatice.

 1. The Lady (2011)

Unul dintre cele mai importante filme ale lui Yeoh ca și protagonista, The Lady a primit numeroase recenzii pozitivae de-a lungul anilor. Având în vedere că a fost trimis la Cannes, filmul este o mare parte a istoriei militante și politice a regiunii și a fost gândit pentru a educa chiar și cei mai puţini interesaţi. 1. Guardians of the Galaxy Vol 2 (2017)

Michelle Yeoh s-a alăturat echipei de super-eroi Guardians of the Galaxy Vol. 2 în 2017 și i-a dat viaţă personajului Aleta Ogord. Cum era de aşteptat, filmul a primit numeroase recenzii pozitive pentru interpretarea lipsei sa de acţiune și de piste de muzică clasice.

 1. Crazy Rich Asians (2018)

După mai mulţi ani de apariţii pe micul ecran, Yeoh a acceptat rolul principal din filmul lui Jon M Chu, Crazy Rich Asians, fără să se îndoiască. Filmul care a devenit imediat popular a fost criticat pentru tematica sa de dragoste modernă și bine dezvoltată.

 1. Last Christmas (2019)

Unul dintre filmele recente ale lui Yeoh, Last Christmas a devenit rapid o cu totul altfel de iubire, bazată pe trilogia regizoarei Emma Thompson. Filmul prezintă laturile multiple ale dragostei și toate firile complicate și minunate. Sub patronajul lui Yeoh, filmul a primit prea mulţi recenzii pozitive pentru a le număra și astfel a reuşit să aibă succes.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale HBO In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale HBO In 2024

Beneficiile filmele non-acțiune cu Michelle Yeoh

Michelle Yeoh a arătat publicului că se poate face mai mult decât doar să faci spectacol cu „bătăi” sau uitându-se la bătăi. Rolurile sale principale din filmele non-acțiune l-au ajutat să demonstreze care sunt beneficiile pe care le aduce această formă de divertisment:

 1. Bune scene dramatic

Unul dintre principalele atuuri ale filmelelor cu Michelle Yeoh este că au un bun bilanţ între scene de acţiune și scene dramațice foarte profunde. Inegalabila sa performanţă a ajutat la crearea unei atmosfere copleşitoare în care personajele sale pot fi ușor de legat de pe ecran.

 1. Performanţe excelente

Unul dintre primele elemente pe care le observă oamenii când se uită la filmele lui Yeoh este calitatea fiecărui personaj, sau mai bine zis a performanţei sale. Indiferent de personajul jucat de ea, actorul convinge publicul de veridicitatea și sinceritatea sa.

 1. Un mod de viață alternativ

O altă caracteristică cu care s-a bucurat Yeoh de-a lungul anilor a fost introducerea unui alt mod de viaţă sau de a gândi prin filmele cu care a știut să facă legătura publicului. Facilităţile lansate de ea prin rolurile sale au contribuit la formarea unei mentalități în rândul audienţei.

 1. Educaţie în masă

De înaltă calitate şi concentrat prin fiecare film, Yeoh a reuşit să educa publicul cu privire la numeroase teme precum dragostea, prietenia și loialitatea. Lucrul acesta l-a aprofundat chiar și pe regizorii care au lucrat cu el de-a lungul anilor, obţinând mereu rezultate pozitive din partea faniilor săi.

 1. Măiestrie incomparabilă

Din momentul în care a devenit o stea hollywoodiană recunoscută mondial, Michelle Yeoh a izbucnit în toate angajamentele sale cu o măiestrie incomparabila. Fără să pună vreodată în pericol calitatea și standardul afişat în fiecare dintre filmele sale non-acţiune, acesta a reuşit să creeze un număr mare de fan base.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme non-acțiune ale lui Michelle Yeoh

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×