Cele mai bune filme originale Prime Video

Cele mai bune filme originale Prime Video

Netflix, Hulu și alte servicii similare au dimensiunile lor unice de streaming și originale, dar Amazon Prime Video este o bombă de divertisment. Amazon Prime Video cântărește una dintre cele mai mari platforme, cu o mulțime de filme și programe TV originale, plus o mulțime de titluri închiriate și cumpărate. Cea mai mare parte a acestor filme originale sunt producții Amazon și totuși, calitatea depășește. Dar cu toată această ofertă, outlet-ul poate fi dificil de navigat. Din fericire, am selectat cele mai bune filme originale Amazon, astfel încât să puteți urmări fără probleme cele mai bune producții Amazon.

1.Spre Nord

La capătul celei mai uriașe aventuri de teren de la Amazon, "Heads North" vă oferă două experiențe distincte. Pe de o parte, povestea se bazează pe o profesoară din Statele Unite care se implică în proiectul de învățare a profesorului de la Polul Nord.Misiunea devine mai interesantă atunci când cele două nevoiau să trăiască împreună pe sărăcie și pericole pentru a face cercetare și, în acest sens, încercarea lor a luat un interes de neașteptat de mult. Acest film de aventuri este un joc de urmărire între doi oameni plini de pasiunea și curajul lor.2.Sănătatea intelectuală

Un alt film foarte bun al Amazon are ca temă principala sănătății intelectuale. Acest film se bazează pe cazul real al unui psihiatru și al pacienților săi atunci când se confrunta cu un caz medicinale greu de rezolvat. Acest film luminează lumea căutării și recunoaște că, de cele mai multe ori, urmărirea unei căi bune presupune căutarea urâtă a propriilor limite. Acest film este important din punct de vedere moral și științific.

3.Călătoriile lui Vivienne Marshall

Filmul de acțiune și aventură "Vivienne Marshall's Travels" se bazează pe drumul eponimului pe care îl face în Indonezia. Aceasta călătorie de aventură are la bază căutarea originilor sale și reunirea familiei sale. Personajele sale sunt vii, complexe și călduroase, iar locurile pe care le vizitează sunt surprinzătoare și pline de mister. Acest film este o aventură și o provocare completă.

4.Americandi

Europa de Est a fost în mod special lovită de criză din anii '90 și "Americandi" surprinde, de asemenea, această tranziție dificilă. Acest film ne ține latura prin ochii unui singur tată care trebuie să se adune și, în același timp, să se adapteze la noua realitate a vieții sale. Acest film poartă cu el o poveste profundă și profundă despre ceea ce persista, se schimbă și diferă de la un loc la altul.

Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2023 Te-ar putea interesa si: Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2023

5.Înmormântarea

Filmul horror și horrorscape "The Funeral" se bazează pe o cutremurătoare poveste de răzbunare și pune în centrul atenției o familie disfuncțională. Atunci când rudele se adună la un moment special, temerile lor cele mai întunecate încep să izbucnească liber, pregătindu-se pentru o confrontare incredibilă. Acest film exagerează idea de familie și cum se pot adapta și se pot desfășura relații și planuri în întuneric lăuntric.

6.Viața ta

Acest film dramatizează viața unui tată care se confruntă cu pierderea fiului său chiar înainte de naștere. Acest film se uită la latura sa ființială a crizei personale și cum vederea exterioară poate schimba încrederea și acceptarea lui. Un film al unei transformări profunde și motivaționale cu sensibilitate și atenție, "Your Life" îmbrățișează întregul spectru de emoții subiacente și de sentimente profunde.

7.Domnul Fletcher

Un alt film excelent de la Amazon se bucură de o raritate particulară pentru serialele sale de comedie politica apropiata de san. Acest film prezintă povestea lui Eric Fletcher, un bunic care se angajează în campania de alegeri seretarului zborului pentru a salva o cupole școlare de la urbanizare. Acest film exploră diferențele dintre domenii de vârstă diferite, conservarea mediului și soluționarea stresului ridicat al campaniilor politice.

8.Unul și același

Acest film controversat se concentrează asupra ideii că "trebuie să ni se permită să fim cine vrem", indiferent de cum arată sau cine suntem. Acest film prezintă viața unui tânăr care deschide mintea privitorilor și se întreabă dacă se născ cu constrângeri sau se formează prin poziția și modul în care ne trăim viețile. Acest film aduce în discuție concepte sociologice precum libertatea cu adevărat și alegerea liberă.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme originale Prime Video

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×