Cele mai bune filme și emisiuni TV ale lui James Marsden

Cele mai bune filme și emisiuni TV ale lui James Marsden

James Marsden este unul dintre cei mai populari actori de azi, fiind cunoscut pentru a fi în centrul uneia dintre cele mai apreciate filme de pe scena cinematografică din ultimii ani. De la drame emoționante la comedii începând, Marsden a chiar interpretat diverse roluri dramatice în mai multe producții mai puțin cunoscute. În ceea ce privește emisiunile TV, Marsden are înregistrat unele dintre cele mai bune prestatii ale sale. Cu toate acestea, rolurile sale din film si televiziune sunt adesea îmbinate între ele - mai ales atunci când vine vorba de marele ecran. Și pentru că au fost atât de multe producții cunoscute pe care Marsden le-a îmbrățișat, am făcut o listă cu cele mai bune filme și emisiuni TV ale lui James Marsden.

1 "Hairspray"

Prima contribuție a lui Marsden este chiar "Hairspray", o producție de musicaluri în 2007. Filmul a fost regizat de Adam Shankman și a avut două parti(celebra piesa originală și remake-ul din 2007). Rolul lui Marsden în acest film a fost acela de Corny Collins, prezentatorul unei emisiuni populare de cablu. Acest rol l-a făcut să fie apreciat de critica de specialitate și îl poziționat pe Marsden ca fiind unul dintre cei mai respectați actori de pe platoul de filmare.

2 "X-Men"

Rolul lui Marsden în producția "X-Men" a adus un alt nivel de popularitate premiului și i-a deschis un drum la Hollywood. Acest film a fost unul dintre cele mai bine vândute și cele mai populare filme de pe planetă, iar Marsden a jucat un rol important al unuia dintre personajele principale. În acest film, Marsden a interpretat rolul lui Cyclops, unul dintre cei mai fideli membrii ai echipei X-Men.3 "Enchanted"

Cu “Enchanted”, Marsden a îmbinat rolul său comedic și dramatic cu succes. În această producție, el a interpretat rolul lui Robert Philip, un avocat newyorkez care devine parte cu parte din povestea de suflet a lui Giselle (interpretată de Amy Adams). Acest rol a jucat un rol important în succesul acestei producții și a permis lui Marsden să se afirme ca fiind unul dintre cei mai talentați actori de film.

4 "Westworld"

Marsden a avut un rol cheie în "Westworld", HBO având un rol remarcabil în această producție de succes. În acest film, el a jucat rolul lui Teddy Flood, una dintre jucăriile programate robotic, dar iubitul lui Dolores Abernathy. Cu toate acestea, acest rol a fost extrem de provocator pentru Marsden, el fiind spre finalul sezonului principal responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat în Westworld.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2024

5 "30 Rock"

Unul dintre cele mai bune roluri de televiziune ale lui Marsden a fost cel din “30 Rock”. El a jucat rolul lui Criss Chros, un bărbat care a devenit de-a lungul anilor un iubit bun pentru Liz Lemon (interpretată de Tina Fey). Acest personaj a jucat un rol vital în dezvoltarea poveștii, oferind un contrast amuzant prin rolul lui în situatii limită.

6 "Ally McBeal"

Marsden a avut un rol mare în serialul TV “Ally McBeal”, care a rulat de-a lungul anilor. În acest serial, el a interpretat rolul lui GlenFeret, amantul lui Ally, care a apărut înapoi și înainte pe durata sezonului 3. Acest rol a oferit lui Marsden un moment important în cadrul acestei producții emoționante și a adăugat un conținut emoțional pe care serialul nu l-a făcut înainte.

7 "The Notebook"

“Cronicile din Narnia” este o poveste de dragoste adorată de toată lumea, stând în prezent ca unul dintre cele mai bune filme de dragoste de pe planetă. În acest film, Marsden a interpretat rolul lui Lon Hammond, un bărbat bogat care dezvoltă, de-a lungul anilor o relație plină de drama cu protagonistul Allie Hamilton (interpretată de Rachel McAdams). Această interpretare a făcut din Marsden un actor cunoscut în intreaga lume, aducând și mai multă energie acestei producții.

8 "As the World Turns"

Pe lângă filmele foarte apreciate și ședințele pentru presele mari la Hollywood, Marsden a avut și roluri mai mici în producții mai puțin cunoscute la nivel mondial. "As the World Turns" a fost una dintre acestea, el a apărut în trei episoade în 1993 și a interpretat rolul lui Alec Higgins, un artist tânăr și talentat. Această producție a apărut în aprilie 1993 și a făcut mai mult decât să-i ofere lui Marsden o poziție în producțiile de televiziune, ci a adăugat un element important în cariera sa de actor.

9 "Dead to Me"

"Dead to Me" este un serial comis cu adevărat interesant, care se axează pe relația dintre două femei, interpretate de Christina Applegate și Linda Cardellini, și pe Barry, interpretat de Marsden. Acest serial a fost foarte bine primit de public și de critică, iar rolul lui Marsden a adus un element mai romantic și mai comic acestei producții de succes.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme și emisiuni TV ale lui James Marsden

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×