Cele mai bune filme sportive de la Disney

Cele mai bune filme sportive de la Disney

Disney a fost întotdeauna asociată cu lumea minunată a magiei, basmelor și animațiilor. Cu toate acestea, în ultimii 10 ani, au existat producții independente din partea Disney care au rezistat testului timpului și au oferit spectatorilor o relație specială cu sportul. În acest articol, vom vorbi despre cele mai bune filme sportive Disney de la care te poți inspira, reamintindu-ți de importanța sportului și oferindu-ți vise și speranțe.

Cu fiecare zi, ne reamintim în continuare cât de importante sunt sporturile, atât fizic cât și mental, deoarece oferă publicului un adevărat sens al unității, alșapărut în anul 2019. Disney și-a dedicat întotdeauna producții cinematografice care să readucă la vie această nevoie de unitate și conexiune și le-au ales povești sportive interesante care să inspire în același timp, pline de aventură și simț al dreptății. Iată cele mai inspirante producții Disney din ultimii ani, potrivite pentru adulți, copii și familii.

Miracle

Prima pe lista noastră este „Miracle”, care reprezintă una dintre cele mai bine apreciate peliculele Disney din ultimii ani și se referă la echipa de hochei a SUA de la Jocurile Olimpice de la Lake Placid din anul 1980. Filmul descrie o serie de doi de victorii increibile ale Americii și victoria asupra forței de netrecut a Uniunii Sovietice. Un film deosebit de deosebit care îi inspiră pe oameni și îi conectează cu sentimentul de apreciere aferent responsabilității.Million Dollar Arm

Unul dintre cele mai bune filme sportive despre conceptul de „vedere largă”, pasiunea și responsabilitatea este „Million Dollar Arm”. Acest film a fost lansat în anul 2014 și povesteste despre povestea tânărului agent sportiv, JB Bernsten care, ca răspuns la situația financiară precară a carierei sale, organizeaza o "concurs de aruncări de mii de dolari" în India pentru a-și lărgi portalul de talente. El descoperă mai târziu cât de importantă este responsabilitatea și devotamentul în căutarea talentelor și, în cele din urmă, experimentează așa-numitul „spirit sportiv”.

The Rookie

Unul dintre cele mai apreciatate filme sportive Disney de către public este „The Rookie”, lansat în 2002 și prezentând capodopera lui Dennis Quaid și angelica Huston. Filmul descrie povestea unui antrenor de liceu care visează să joace în marele ligii de baseball profesionale, vis pe care l-a abandonat în favoarea familiei sale, iar curând își urmează visul și își împlinește visul de a deveni jucător de bază în anii din urmă. Aici, se învață publicul cât de important este să lupți pentru visele tale și că vârsta nu este obligatoriu un obstacol pe partea ta.

Top filme si seriale in 2024 Te-ar putea interesa si: Top filme si seriale in 2024

Inotul salbatic

Altă producție interesantă a lui Disney, încontinuare cu subiectul filmelor sportive este „Wild Swimming”. Acest film descrie un grup de copii tineri care se antrenează pentru a deveni cei mai buni înotători din lume. La început, acești copii din echipa lor locală nu sunt bine priviți de alți membri ai societății, însă își iau responsabilitatea pusă pe seama lor și devin cel mai bun și puternic cuplu de înotători. Acest film ne provoaca sa descoperim înțelepciunea responsabilității și a muncii asiduoase pentru pasiunea și visele noastre.

Undeva în Pacific

„Somewhere in the Pacific”, lansat în 2008, ne introduce în lumea de înot de performanță, discutând despre obiceiurile și rutinile riguroase în care se antrenează cuplurile de înot performante. Filmul urmărește povestea fostului înotător de performanță, acum antrenor, care oferă elevilor săi șansa de a trimite la olimpiadă. Prin această poveste, publicul este încurajat să înțeleagă importanța responsabilității și a persistenței în rândul sportivilor profesioniști.

Glory Road

„Glory Road” este din anul 2006 și prezintă influența sportului asupra diversității și acceptării diferențelor rasiale. Acesta se referă la antrenorul basket-ballului Don Haskins și echipa sa texană care a câștigat Campionatul Național Universităților din anul 1966. Antrenorul a luat decizia de a angaja mai mulți jucători afro-americani în echipa lor și a câștigat trofeul national. Acest film a fost remarcabil pentru momentele sale sentimentale care au arătat cât de importantă este acceptarea și respectul.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune filme sportive de la Disney

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×