Cele mai bune hoteluri pentru pasionații de literatură

Cele mai bune hoteluri pentru pasionații de literatură

Viața ca un cititor poate fi foarte minunată. Citiți în liniște, înjoind un sentiment de înțelepciune și bucurându-vă de călătoriile mentale. Dacă vă place să căutați cărți sub forma unor călătorii fizice, există multe hoteluri în toată lumea care vă oferă o destinație de vis pentru pasionalul de lectură.

Aici sunt cele mai bune hoteluri pentru pasionații de literatură:

1. Cameron House, Suzhou, China

Cameron House face parte dintr-un complex turistic numit Jinji Lake, care găzduiește Shanghain World Expo Center și un număr impresionant de parcuri. Conceput după scriitorul și pictorul 18th-century Thomas J. Cameron, hotelul oferă bogate evenimente literare, precum și o bibliotecă electronică amenajată, care include cele mai bune cărți ale lumii.

Hotelul are de asemenea un restaurant elegant și un bar de seară care se specializează în șampanie, diverse vinuri albe și cinci tipuri de whisky, acesta fiind cel potrivit pentru o seară de citit.

2. Wellington Hotel, New York, Statele Unite ale Americii

Wellington Hotel din New York se află la doi pași de Times Square și de piața Bryant și vă permite să vă petreceți ore întregi într-o atmosferă liniștitoare. Poți citi într-una din multele biblioteci foarte bine îngrijite. Acest hotel are de asemenea o selecție remarcabilă de vinuri de două segmente, pregătit perfect pentru o seara de confort.Hotelul oferă servicii și servicii ale bibliotecii online, pe desktop și prin aplicația de mobil. Cu ajutorul acestora, puteți downloada cărți și alte materiale electronice în întregime gratuite.

3. Hotelul Ascot, Londra, Marea Britanie

Ascot Hotel din Londra este considerat unul dintre cele mai vechi și mai populare hoteluri din regiune. Acesta se găsește în apropierea londoneză Piața Trafalgar și poate fi observata în mod obișnuit din ferestrele sălilor de literatura.

Acasă la câteva mii de cărți și reviste grație unor parteneriate strânse cu British Library Company și agenții independente locale de prese, hotelul oferă și amenități de lux și salon confortabil. Prima lui bibliotecă este deschisă în mod constant și serviciile de concierge sunt foarte abordabile.

4. Hotelul Château, Franța

Château Hotel din Franța este de departe unul dintre cele mai unice hoteluri pentru cititori. Hotărât să admire și să resurecte remarcabila culoare a Palatului Zau, acesta se adresează mai multor segmente decât orice alt hotel.

Costume Halloween: Cele mai frumoase idei de costume Halloween Te-ar putea interesa si: Costume Halloween: Cele mai frumoase idei de costume Halloween

Această moștenire valoroasă poate fi vizibilă lângă două restaurante luxoase, un lounge și un superb bar. Cea mai de seamă bogăție a acestui hotel se află în impresionanta bibliotecă: un adevărat sanctuar pentru căutătorii îndrăgostiţi de literatură, oferind o întreagă selectie de cărți, ilustrații și reviste.

5. Hotelul Park, Belgrad, Serbia

Vizitatorii vor găsi adevărate taine aici! Park Hotel din Belgrad este unul dintre cele mai frumoase hoteluri pentru oamenii literaturii, împărțit în opt zone tematice în care se citesc cărți și reviste. Acesta dispune de o experiență unică, bazată pe înțelegerea cititorilor, prin selectarea cărților potrivite pentru preferinţele dumneavoastră.

Cu toate acestea, cel mai interesant lucru despre acest hotel este biblioteca interioară, locul perfect unde puteţi citi oricare dintre cărţile de pe rafturile sale. Găzduită de spațioase biblioteci și birouri, acest loc ascunde chiar și o bibliotecă virtuală.

6. George IV Inn, Bath, Marea Britanie

George IV Inn din Bath este unul dintre puținele hoteluri din Marea Britanie care se dedică cititorilor de literatură. Se pot găsi două biblioteci diferite, fiecare a fluturând în cinci lumi ale cărţii: biografii, romane istorice, literatura și cercetare non-ficțiune.

Locațiile exterioare sunt stilate ca niciodată, cu paturi comode și bănci pentru citit, în fața unor cărți selectate grămadă și reviste, lângă interiorul traditional și mobilierul din lemn vechi.

7. Pensione Seguso, Venetia, Italia

Pensione Seguso este un hotel central în Venetia care respira adevarată cultura librăria. Din exterior, apare ca o carte deschisă, arătând la grandoarea cărții de pe rafturile sale și la farmecul venețian.

Acasă la 15.000 de cărți pe care le puteți împrumuta și imprumuta calculatoarele de tip laptop oferite în fiecare cameră, sub masca fontanei sale și a felului în care vă puteți bucura de sieste într-un salon de citit și o sală de cafea, este un adevărat templu în care poți citi și învăța.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune hoteluri pentru pasionații de literatură

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×