Cele mai bune locuri de observare a balenelor din Nova Scoția

Cele mai bune locuri de observare a balenelor din Nova Scoția

Când vine vorba de vacanțele memorabile, ce poate fi mai fascinant decât să observi balenele? Cu numeroase lagune și golfuri, Nova Scotia își ascunde recufund adânc în adâncurile sale numeroase specii de balene, aducând experiențe senzaționale tuturor entuziaștilor oceanei. Nova Scotia este, de asemenea, una dintre cele mai populare destinații de observare a balenelor din lume. Aici, puteți vedea balene ca humpback, blue, fin, orca, și sperm whales, de asemenea, alte animale marine precum delfini si lei marini.

Din moment ce sezonul de balene se apropie cu pași repezi, am adunat în acest articol câteva dintre cele mai bune locuri de observare a balenelor în Nova Scotia și cum să te pregătești pentru această experiență de neuitat.

1: Tortola International Centre for Whale Watching

Tortola International Centre for Whale Watching este una dintre cele mai populare destinații de văzut balene în Nova Scotia. Acesta localizat în marginea sudica a Golfului St. Lawrence, Tortola oferă una dintre cele mai impresionante experiențe de observare a balenelor din provincie. Situat în mijlocul unui peisaj spectaculos, centrul se află lângă țărmuri înalte, fiind înconjurat de ținuturi captivante dominat de o bogată biodiversitate.

În această locație, puteți vedea toate speciile de balene populare din zonă: humpback, blue, fin și sperm whales, precum și unele animale marine precum delfini și lei marini. De asemenea, există excursii ghidate ce iau turiștii prin zonă, schimbându-le contextul despre fiecare specie de balene și alte vietăți marine care trăiesc în zonă.2 Budelli Wildlife Park

De asemenea, Budelli Wildlife Park este una dintre principalele destinații de observare a balenelor din Nova Scotia. Situat în apropiere de orașul Halifax, parcul oferă oselitor cea mai simplă metoda de vizionare a balenelor și delfinilor. În parc veți putea vedea, de asemenea, înaripate, broaște țestoase, pești monstruoși și alte faună din Nova Scotia.

Turul Budelli vă va duce de-a lungul satelitului Peggy’s Cove, unul dintre cele mai spectaculoase și mai populare situri turistice din Nova Scotia. Acolo veți vedea balene de humpback, precum și alte specii recunoscute cum ar fi delfinii, fluturi Blue și alte ocazi de animale. Pe deasupra, unele dintre plimbările ghidate de Budelli îi oferă și exploratorilor șansa unei plimbări cu barca cu pescar ori cu vaporasul, ceea ce le asigură ocazia de a-și îmbogăți mai mult experiența de vizionare a balenelor.

Ce sa întâmplat cu Annie din The Walking Dead? Te-ar putea interesa si: Ce sa întâmplat cu Annie din The Walking Dead?

3 Bridgewater Biodiversity Centre

Bridgewater Biodiversity Centre oferă atât vizitatorilor locali, cât și turiștilor, for opportunitya de a vedea câteva dintre cele mai spectaculoase și înfloritoare specii de balene de pe litoralul Atlanticului. Parcul are propria platforma de observare care dezvăluie unele dintre cele mai existente specii de balene din Nova Scotia, inclusiv fluturii Blue, balenele de spermats și alte animale marine. De asemenea, puteți urca pe platformă și să urmăriți cei mai norocoși balenari care revin acasă în adâncurile Mării Scotia chiar în zona din apropiere.

De asemenea, centrul are si programe speciilor precum existenta și conservarea balenelor și a executa o serie de proiecte implicând cercetare științifica în această zonă.

4 Whale watching din Grand Passage

Grand Passage este unul dintre cele mai populare puncte de vedere pentru balene din zonă. Acest traseu oferă cea mai bună ocazie de vizionare a balenelor. În traseu, veți descoperi peisaje spectaculoase de stânci abrupte care se întretaie cu valuri de mare axiliate, oferind turiștilor posibilitatea de a vedea câteva dintre speciile rare de balene de pe coasta din Atlanticul de Est.

Din moment ce Grand Passage oferă cele mai bune condiții de observare a balenelor, aceasta plimbare presupune: leaf pește, somnul, balenele sperm, orca și balenele blue. În plus, acest loc va încetini să îi permită exploratorilor să prindă din plin actiunea quasi-rezidentele de balene humpback și ale vietății marine locale.

5 Parcul Provinsial Fundy

Daca esti în căutarea unui loc perfect de să vadă balenele, atunci Parcul Provinsial Fundy nu trebuie ratat. Situat în districtul Cape Breton, această locație încântătoare oferă o selecție grozavă pentru vizitatori de a vedea beluga, balenele humpback și alte specii deosebite de balene.

Parcul are, de asemenea, patru scene spectaculoase de observare a balenelor: Westport, Long Island, Indian Harbour și Five Islands. Unei dintre cele mai puțin puțin cunoscute locuri de observare ale balenelor din parc este Long Island, unde veți găsi balene de humpback și sperm, care navighează prin golfurile Atlanticului. În această locație veți vedea de asemenea delfini marini și leii marini nestemate.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune locuri de observare a balenelor din Nova Scoția

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×