Cele mai bune locuri pentru a călători în martie

Cele mai bune locuri pentru a călători în martie

Călătoriile reprezintă modalitatea perfectă de a te bucura de relaxare, de a-ți activa spiritul de explorare și de a cutreiera mii de mile pentru a vizita destinații de vis, experiente noi, metropole cosmopolite și plaje singulare. Din acest motiv, mulți visători selectează luna martie ca oportunitatea perfectă pentru a se bucura de excursii și aventuri care i-ar putea ajuta sa descopere noi culturi, obiceiuri si vibratii de oraș. Cu siguranță, nu există un top al celor mai bune locuri pentru a călători în martie, însă există câteva destinații pe care turiștii le-ar putea lua în considerare, ce corespund sezonului.

Cele mai bune destinații de călătorie în martie

Luna martie este o perioada potrivită pentru a merge la destinații precum Europ-Asia, Africa și America, cu scopul de a explora lumea. În plus, bazându-se pe informații oferite de experții în turism, aceasta perioada are și condițiile optime astfel încât să se poată explora mai multe destinații în cât mai puţin timp. Aşadar, din tiparele călătoriilor, iată câteva dintre cele mai bune destinații pentru a călători în luna martie:  1. India

India în sine este o destinație uimitoare, dar în luna martie acestea devin chiar și mai interesante. În această perioadă, destinațiile ce pot fi vizitate în India sunt practic nenumărate. Ca punct de plecare, experienția în Rajasthan, în nordul Indiei, oferă un sentiment unic de mister si aventura. Peisajele sunt fermecatoare și pot fi explorate împreuna cu cultura sa seculara si cu arhitectura sa impresionanta. Apoi, se poate „naviga” spre Delhi, unde arhitectura istorica si moderna se amesteca si se âmbina într-un șir interminabil de stradute fascinante. În sud, turiștii pot explora destinații precum Kerala, care oferă o paleta în cazul în care se poate descoperii cultura și produsele regionale.

  1. Africa de Sud

Plecarea într-o călătorie către Africa de Sud poate fi considerată o idee bună în luna martie. Chiar daca acestu tip de călătorie necesită destul de multi bani, experiența pe care îl oferă cei mai importanţi peisaje, orașe și locuri identitare ale Africii, merita investiția. Interacționând puternic cu cultura regiunii, turiștii vor experimenta stilul de viaţă și obiceiurile variate ale Southern African Fundation, care oferă ocazia de a vedea unele dintre cele mai pretioase specii animale ale Africii, ca şi mii de mişcări umane fascinante. Una dintre cele mai emoționante experiențe este să vezi girafe, elefanți, și să te bucuri de peisajele oferite de omul modern al regiunii.

Este o croazieră Disney potrivită pentru familia ta? Te-ar putea interesa si: Este o croazieră Disney potrivită pentru familia ta?
  1. Arabia Saudită

Așa cum probabil unii știu deja, Arabia Saudită are foarte multe obiective și destinații de călătorie în care turiștii pot încerca chiar și cea mai pură aventură, deoarece este condusă de tradiții vechi de milenii, singuratici peisaje și legende veșnice, principala atracție destul de uimitoare este faimosul Mecca, unde turiștii pot vedea Culturile Regale, oportunități de a vedea animale sălbatice, precum tigrii și vulturi din Arabia Saudită, iar cele mai mari expoziții sub pământ, cât si de pe uscat, pot fi descoperite din nou.

4.Thailanda

Thailanda poate oferi același grad de excitație și aventură precum și destinatiile anterioare, însă se caracterizează prin plaja si clima, cu toate provinciile sale unice. Pentru a experimenta toate acestea, chiang Mai, capitala provinciei Chiang Mai din nordul Thailanda, poate fi ideală. Începând cu misterele templelor vechi, până la exotismul și bogăția culturii, Chiang Mai poate oferi cea mai extraordinară călătorie în luna martie. În plus, această destinație joacă un rol important în tradițiile thailandeze, cunoscut de-a lungul istoriei și ca reședință a Regelui, regiunea pune în valoare în mod corespunzător spiritul și cultura apropiată din Thailanda.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune locuri pentru a călători în martie

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×