Cele mai bune locuri pentru a urmări apusurile magice din Brisbane

Cele mai bune locuri pentru a urmări apusurile magice din Brisbane

Apusurile magice din Brisbane sunt spectaculoase si va pot oferi ocazia perfecta sa va relaxati si sa savurati frumusetea naturii. Si cand discutam despre apusuri, Brisbane are cu siguranta multe oferte de care sa profitati. De la Coasta de Est a orasului si pana spre apus, veti gasi o serie de locuri minunate pentru a urmari apusurile. De la izvoare si cascade, pana la vetre si stanci, aceste locuri sunt disponibile pe intreg teritoriul orasului si sunt minunate pentru a urmari si a nu pierde din vedere frumusetea naturii.

Intr-o oras urias precum Brisbane, poate fi destul de greu sa alegi ce locatii sa vizitezi pentru a urmari un apus. Cu toate acestea, in cele ce urmeaza vom enumera cateva dintre cele mai bune optiuni pentru a urmari apusurile in Brisbane:

1 Mount Coot- tha Lookout

Mount Coot-tha Lookout este probabil cel mai popular loc al urmaririi apusurilor magice din Brisbane. Acest loc perfect are o vedere minunata asupra intregului oras si este cu siguranta cea mai buna alegere daca doriti sa petreceti momentul apusului mai aproape de Brisbane. Acest loc are si un restaurant, un parc cu un turf, unde puteti face activitati in aer liber si chiar un mic lac, o idee buna pentru a va relaxa si savura apusul.2 Nature's Bridge

Natures Bridge este un nou saritoret foarte interesant intre coasta estica si vestica a Brisbane. Acest loc ofera o vedere minunata asupra oceanului si a plajei unice si invaluite de apus. Locul acesta ofera de asemenea ocazia perfecta de a face o plimbare romanticlinoasa, cu vestea ca stii ca urmeaza sa fie un apus magic. O data ajuns aici, cu siguranta ca veti fi hipnotizati si veti vrea sa ramana tot weekendul pentru a urmari apusul si rasaritul.

3 Points Lookout

Un alt loc ideal pentru a urmari un apus splendid in Brisbane este Point Lookout. Este localizat aproape de Brisbane, si este un loc minunat, unde veti gasi unele dintre cele mai frumoase stanci. Aici puteti urmari apusul si magnificul ocean si nu vor fi prea multi oameni pentru a perturba momentul. Veti simti ca sunteti mai aproape de natura si veti fi incantati de aceasta experienta.

Orase Romania: Cele mai frumoase orase din Romania Te-ar putea interesa si: Orase Romania: Cele mai frumoase orase din Romania

4 New Farm

New Farm este una dintre cele mai populare zone din Brisbane unde multi localnici vin sa se bucure de un apus frumos. Acesta este situat langa rau Brisbane si ofera o vedere minunata asupra orasului de la inaltime. Acest p este un loc minunat unde puteti savura un apus senzational iar abordarea sa din mijlocul orasului va lasa sa vedeti si renumitele cladiri din Brisbane.

5 Mt. Tibrogargan

Trebuie sa vedeti Mt. Tibrogargan si sa urmariti un apus frumos dintr-o perspectiva diferita. Acesta este cel mai inalt munte din Brisbane si ofera peisaje minunate si vedere panoramica incredibila. Acesta este situat la aproximativ 70 de kilometri de Brisbane,si este foarte usor accesibil cu masina.

6 Kangaroo Point Cliff

Kangaroo Point Cliff este cu siguranta unul dintre cele mai spectaculoase locuri pentru a urmari un apus din Brisbane. Acest loc ofera vedere panoramica asupra lumina intregului oras si ofera o vedere superba asupra apusului. Exista un parc aici unde puteti merge sa petreceti momentul apusului in intimitate.

7 Wynnum Wading Pool

Wynnum Wading Pool este un alt loc minunat pentru a urmari apusurile in Brisbane. Acesta este situat in portul orasului si ofera o vedere panoramica asupra intregului port si a oceanului. Apusurile de aici sunt unice si interesante si puteti inchiria sau aduce o barca cu voi pentru a petrece momentul pe lac.

8 Camp Mountain Lookout

Chiar si in acest loc veti simti magia si frumusetea furnicelor. Acest loc este situat la aproximativ 25 de kilometri de Brisbane si este un loc minunat de unde puteti urmari apusul si zgomotul panoramic al padurilor din jur.

9 St. Lucia

Si nu in ultimul rand, un alt loc superb pentru a urmari un apus din Brisbane este St. Lucia. Acesta este un sat mic din Brisbane care ofera panorama uriasa asupra intregului oras, iluminat de apus. Exista si multe restaurante si cafenele aici unde puteti savura apusul si multe alte activitati interesante.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune locuri pentru a urmări apusurile magice din Brisbane

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×