Cele mai bune lucruri de făcut în Albany

Cele mai bune lucruri de făcut în Albany

Albany, NY se bucură de un renume crescand ca unul dintre cele mai interesante orase din Mid-Hudson Valley pentru a explora, locuieste si viziteaza. Cu istorie bogata, parcuri ispititoare si o cultura vibranta, Albany are nenumarate lucruri de vazut si de facut. De la cumparaturi de clasa mica si pana la fantana de lumini si arte fractale, Albany ofera divertisment pe scară largă pentru toți vizitatorii. Iată câteva dintre cele mai bune lucruri de făcut în Albany.

1. Plimbare pe Pearl Street

Pearl Street este strada principală a centrului istoric din Albany și gazduiește o mulțime de magazinte și restaurante care sunt pline de istorie și activități. Acolo puteti admira cladirile istorice de la secolul 18 și 19, interacționa cu străzile vii și vizita buticuri și centre comerciale distinctive. De asemenea, vor juca ​​un rol important în orașul vechi din Albany. Strada și magazinele de pe aceasta joaca un rol vital în economia orasului.

2. Croaziera pe Hudsonul cu Rip Van Winkle

O croazieră pe Hudson cu Rip Van Winkle durează, în general, două ore și trece prin porturile mari și prin locurile istorice ale orașului Albany. Acest tur de croazieră se poate face deasupra fluviului și de-a lungul râului precum si pe lângă multe dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Albany. Vizitatorii pot vedea zone turistice precum USS Slater, Washington Park, Hudson Park, si altele.3. Parcul Washington

Parcul Washington din Albany este unul dintre cele mai vechi parcuri publice de pe valea mijlocie a lui Hudson. Acest parc a fost gândit pentru a oferi orașului un loc relaxant și admirabil de a vizita. Această grădină se întinde pe 25 de hectare și include una dintre cele mai populare fantani din oraș. De asemenea, poate fi văzută obiectivul istoric "Albany Institute of History and Art".

4. Palatul statului

Palatul Statului este a doua cea mai veche structură cu Guvern din America, inspirat din stilul Regal Vernacular. Acest Palat a fost construit de catre John Collins în a doua jumătate a secolului 18 și rămâne unul dintre cele mai importante locuri de afaceri din capitala Americii de Nord de Est. Vizitatorii pot vedea clădirile în arhitectură Colonială și își pot reaminti că aceasta este guvernarea statului din țara de origine. Clădirea misterioasă are patru turnuri si include bibliotecile, galeriile de artă și birourile statale.

5. Centrul de Schi Empire

Centrul de Schi Empire este emblema statului și atrage o mulțime de vizite și pasionați de schi. Acest centru se afla în Pateros la aproximativ 20 de mile de Albany și are peste 25 de pârtii sau poteci de schi. Centrul de Schi Empire oferă chiar si pentru începători lucruri de incercat si lasa pe cei avansati sa exploreze pante dificile si sa sarbatoreasca victoriile lor, avand mai multe cabinete si baruri.

Top lucruri distractive si memorabile de facut de ziua ta Te-ar putea interesa si: Top lucruri distractive si memorabile de facut de ziua ta

6. Explorarea Livingston Avenue

Livingston Avenue este o artera principala din orasul Albany, importanta pentru transport si aprovizionare. De aici puteti vizita Association Hall, celebra cladire zgârie-nori din secolul 19 care acum gazduieste cafenele, magazine si restaurante. Livingston are, de asemenea, parcuri istorice și statui interesante din momentul construirii sale în secolul 19, cum ar fi statuele din parcul Washington Park și Livingston Park.

7. Excursii rapide de la State Museum

State Museum din Albany este un muzeu superior de istorie și artă la care majoritatea tuturor orașenilor se pot uita. Muzeul găzduieste printre altele expoziții de istorie, artă și antropologie care reflectă cultura și istoria regiunii Hudson Valley. Vizitatorii se pot bucura de vizitarea acestui muzeu și de petrecerea șederii lor, cumpărând audioguide pentru a afla mai multe despre obiectele expuse.

8. Refugele uimitoare ale Haven

Haven Wildlife Refuge este unul dintre cele mai extraordinare și invigorate refugii wildlife din New York. Acest loc este cunoscut pentru seria uriașa de lacuri acvatice și fiorduri, precum și pentru numeroase specii de păsări și animale. În fiecare an vizitatorii se bucura de spectacole uimitoare de tip ballet al păsărilor, cum ar fi egretele albastre, sturionii, scoicile și alții. Acesta este un loc minunat pentru pic-nicuri sau plimbari și Sanctuarul se întinde pe o perimetrul de 13 milii.

9. Foamea pentru cumparaturi

Strictul centru al Albany venerabil are acces la mai multe magazine și mall-uri care ofera tuturor tipurilor de produse. Alte magazine mici, butici, magazine de second-hand, si piata de vechituri sunt, de asemenea, oferite in aceasta regiune. Orașul care oferă sunetul muzicii si arta stradala si/sau arte de stradă, precum și o mulțime de produse creative, poate satisface gusturile tuturor. De asemenea, este un loc minunat pentru a afla cultura și tradiția orașului prin proprietarii de magazin din zonă.

10. Lumini de tip Fractal

Fantana de lumini care este situata in apropiere de spatiul de agrement Erie Canal în Albany oferă o experiență deosebită de vizitare. Seriile de lumini fractale ale fantanelor se numesc ReFlector, ofera si diferite tipuri de lumini interactive care isi schimba efectele, culorile si formele. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune lucruri de făcut în Albany

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×