Cele mai bune lucruri de făcut în Flinders Ranges

Cele mai bune lucruri de făcut în Flinders Ranges

Flinders Ranges este un loc minunat format din lanțuri muntoase în nord-vestul Australiei. Acest parc național este acoperit cu tufișuri de eucalipt și oferă o mulțime de activități de aventură. Perspectiva la un peisaj stâncos ce se întinde aproape fără sfârșit, picturi rupestre antice și găsirea animalelor exotice sunt câteva dintre experiențele unice pe care le poți avea în Flinders Ranges. Acesta este un minunat loc pentru a petrece câteva zile scuturându-ți oboseala. Aici sunt activitățile de top pe care le poți face!

Explorarea munților și a văilor

Explorarea munților și a văilor din Flinders Ranges este o activitate minunată. Mușcată de soare, aceste munți oferă o mulțime de condiții spectaculoase de pe care începe drumetia. Dacă mergi destul de sus, vei avea parte de adevărate priveliști uimitoare de pe culmile munților. Vei fi uimit să admiri lacul decolorat și prundișul verde în lumina soarelui răsărind. Unele trasee de schi sunt disponibile în această zonă, dar mersul pe jos este cea mai bună modalitate de a explora peisajele spectaculoase.

Activități de acvaticăActivitățile acvatice provoacă răceala apei și captură câștigătoare atenția cunoscătorilor cu experiență. Pescuitul este probabil una dintre cele mai populare activități de acvatică din Flinders Ranges. Omul a început să practice această activitate în regiune de cel puțin 40.000 de ani. Acolo sunt numeroase rauri de pescuit pentru cei care vor să prindă diferite specii de pești. În plus, clima minunată din regiune și vastele lacuri și iazuri oferă multe posibilități pentru plimbările cu bărcile pe apă și înot.

Rezervatul Vechii Cetăți

Rezervatul Vechii Cetăți, al doilea cel mai mare parc din parcul Flinders Ranges, este un magnific peisaj de stânci și canioane. Aici, vei găsi diferite exemplare de pești și broaște țestoase. Până la mijlocul anilor 1800, aborigenii și-au construit un sistem de sate și turme. Majoritatea rock-urilor pre-istoriene din Flinders Ranges se găsesc în această zonă. Aici poți descoperi, de asemenea, megalitiști și ceremonii religioase, precum și mecanisme complexe de captură și vânare.

Cele mai discutate tablouri ale lui Rothko Te-ar putea interesa si: Cele mai discutate tablouri ale lui Rothko

Observarea vieții sălbatice

Observatorii vieții sălbatice vor găsi Flinders Ranges o destinație perfectă pentru a vedea diverse păduri, animale, păsări și chiar plante Lunele de vânătoare sunt adesea hrănite de kangurii întorși. În locurile în care se adună, vor fi, de asemenea, diferite tipuri de păsări, tarantule și alte insecte exotice pentru a fi privite. Naționalitatea parcului oferă protecția specială a acestor animale, astfel încât turiștii pot vedea cât mai bine wildlife-ul.

Excursii cu 4x4

Explorarea pe cont propriu prin acest parc minunat poate fi distractivă, dar ramble cu mașina și explorarea siturilor istorice sunt cea mai bună modalitate de a profita de întreaga experiență. O călătorie cu 4x4 poate fi distractivă, în special pentru cei care își doresc să vadă aproape orice obiectiv turistic al regiunii. Dacă doriți să faceți o călătorie cu 4x4, puteți să o închiriați sau să o găsiți pe una închiriată și să mergeți la căutarea celor mai bune puncte de vedere în Flinders Ranges.

Călărit și plimbări pe jos

Munții, iarba și văile din Flinders Ranges fac din acest parc național un loc perfect pentru a explora pe jos și pentru a te bucura de peisajele spectaculoase. Explorarea pe jos poate fi mai atrăgătoare decât turul cu 4x4 deoarece acestea oferă o mulțime de detalii mai mici și minunate despre parc. O plimbare cu echitația în această zonă este, de asemenea, cea mai bună modalitate de a vedea animalele sălbatice și peisajul spectaculos.

Fotografia

Spre deosebire de plimbările cu 4x4 și excursiile pe jos, Flinders Ranges oferă o mulțime de momente de fotografiat. Fotografii profesioniști și începători pot să-și găsească aici diverse modele și subiecte, printre care se numără diverse animale sălbatice, râuri, lacuri și peisaje muntoase de-a lungul drumului. Nu sunt necesare echipamente profesionale, dar dacă ai ceva mai bun vei putea să ții istoria parcului viu.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune lucruri de făcut în Flinders Ranges

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×