Cele mai bune lucruri de făcut în Vanuatu

Cele mai bune lucruri de făcut în Vanuatu

Vanuatu este o țară minunată, localizată în Pacificul de Sud. Peisajul tropical luxuriant și munții înalți caracterizează țara, iar atracțiile sale antice, naturale și activitățile distractive atrag milioane de turiști anual. Pe lângă peisajele impresionante, apele sălbatice și condimentele exotice, Vanuatu a oferit vizitatorilor ceva mai mult decât doar priveliști frumoase. Există multe lucruri de făcut în această paradis tropical și iată câteva dintre cele mai bune.

  1. Explorați dealurile cu zahăr Marca Monas

Marca Mosana este una dintre cele mai frumoase atracții turistice de pe insulă și una dintre cele mai populare. Dealurile cu zahăr Marca Monas se află în partea de est a insulei. Acestea sunt create din valuri majestuoase de nisip alb și sunt cunoscute pentru culorile spectaculoase în orașul jos, precum și pentru peisajele pitorești. Pe măsură ce te plimbi prin dealuri, vei vedea și multe, precum gaste, papagalii exotice și animale sălbatice. De asemenea, vei descoperi o mulțime de animale în rezervațiile naturale.

  1. Bucurați-vă de frumusețea Lacului Tagabe

Lacul Tagabe este un lac de mare magnific în centrul insulei și una dintre cele mai populare destinații turistice din Vanuatu. Acest lac a fost numit "Raiul lacurilor" de către aborigenii insulei. Pentru cei care iubesc să navigheze, acesta este un loc ideal pentru a se bucura de barca și de frumusețea lacului. Contemplarea peisajului frumos, precum și cufundarea în apa limpede și speriată sunt doar câteva lucruri pe care ți le poți bucura. De asemenea, vei putea vedea și multe animale sălbatice, cum ar fi delfini, balene și pasări.  1. Faceți plajă și bucurați-vă de soare la plajele cu nisip alb

Plajele însorite cu nisip alb și ape turcoaz sunt una dintre cele mai bune atracții turistice în Vanuatu. Unii dintre cei mai populari sunt: plaja Matantas, această plajă oferă turiștilor plaje uimitoare și vederi asupra peisajului pitoresc; plaja Miamang, una dintre cele mai frumoase și pitorești plaje din insulă, unde veți găsi un climat ușor, iarba proaspătă și apele cristaline. Și, în cele din urmă, plaja Opeste, aceasta are cea mai bună plajă de pe insulă și oferă un peisaj excepțional și turiștilor posibilitatea de a se bucura de plimbările de-a lungul plajei, scufundările și înotul.

Top tablouri celebre cu pisici care au făcut istorie Te-ar putea interesa si: Top tablouri celebre cu pisici care au făcut istorie
  1. Faceți surf pe plaja Pango

Vanuatu este unul dintre cele mai bune locații pentru surfing și explorațiile de-a lungul plajei. Dar cea mai bună plajă pentru surfing este tot Pango. Această plajă de aproape patru kilometri are puncte de surf excelente, astfel încât călătorii să aibă multe oportunități de a se bucura de valuri uriașe. Plaja Pango este cunoscută pentru valurile sale uriașe, dar și pentru viteza și puterea cu care se descrește.

  1. Vizitați aeroportul internațional Bauerfield

Unul dintre cele mai bune lucruri de făcut în Vanuatu este să vizitați aeroportul internațional Bauerfield. Acest aeroport are una dintre cele mai bune piste de aterizare în lume și oferă oamenilor posibilitatea de a vedea porțiuni neatinse ale insulei. Chiar dacă oamenii nu sunt interesați să zboare, aceștia pot explora amplasamentul aeroportului, magazinul de suveniruri, cafenelele și terasele.

  1. Încercați noi arome exotice și condimente locale

Vanuatu este cunoscut în special pentru condimentele sale exotice și arome. Fie că vizitați piața locală sau vă cazați într-un restaurant local, veți fi întâmpinați de noi arome și condimente minunate, cum ar fi poivrerie, curmura, feculeț, frunze de citron și multe altele. Aceste condimente și arome locale pot fi folosite pentru a prepara mâncăruri exotice și preparate locale sau chiar pentru a souveniruri și condimente.

  1. Explorați sau să faceți snorkeling în reciful de corali

Un alt lucru de care trebuie să profitați pe scară largă în această paradis tropical sunt recifele de corali, o destinație ideală pentru plaje și excursii de snorkeling. Puteți explora munți uriași de corali, corali de culoarea rubinului, ciuperci de mare și multe alte vietăți marine. Plimbările de-a lungul recifului de corali oferă și nenumărate oportunități de a fotografia sau de a privi zone de un albastru strașnic.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune lucruri de făcut în Vanuatu

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×