Cele mai bune muzee din New York

Cele mai bune muzee din New York

Când vine vorba de fascinanta metropolă New York City, multe dintre primele cuvinte care ne vin în minte sunt Starbucks, Times Square și Broadway. Dar, de-a lungul anilor, s-a dezvoltat un patrimoniu culturale care cu siguranță nu trebuie ratat. Dincoace și dincolo de scena New York-ului, se găsesc cele mai bune muzee din oraș.

Muzeele New Yorkului sunt câteva dintre cele mai valoroase și mai immersive călătorii pe care le poți face, oferind accesul la o colecție de comori, de la arta și știința antice, la lucrările unor producători moderni, care pot oferi o perspectivă precisă asupra vieții orașului. Din când în când, prețul la această educație culturală poate fi mare, însă există o mulțime de muzee din New York care oferă experiențe gratuite sau prețuri reduse.

  1. Muzeul de Artă Metropolitan

Unul dintre muzeele de top din New York City, Muzeul de Artă Metropolitan găzduiește o paletă de piese care imperechează opere ale antichității de la colecții excepționale de anticari. Încearcă să capturezi și sa explorezi cele mai vechi lucrări, cât și cele mai noi creații din clasele mondiale de artă și design. Există mai mult de 5.000 de piese găzduite în Muzeu, de la diverse sculpturi și picturi, la obiecte și fotografii. Lucrările cele mai populare vin de la impressioniști, ca Van Gogh, Monet, Gauguin, Cezanne, și Degas, precum și scriitori și filozofi illustrați, precum Rembrandt, Vermeer, și Rubens.  1. Muzeul de istorie și de improvizație

Muzeul de istorie și de improvizație din New York City este conceput pentru a personaliza o experiență încântătoare, pentru oricine. Muzeul se concentrează pe teme precum istoria străzilor și muzicii din New York și provocările din domeniul social și al politicii, pe măsură ce își educă oaspeții, prin transformarea interactionării lor cu muzeele dintr-o chestiune staționară pentru interacțiunea dinamică. Realitatea augmentată și interacțiunea cu realități extinse sunt doar câteva din reprezentările video și interactive imaginate de Muzeu, pentru a împrospăta experiența.

Cele mai puternice lucrări de Jeff Koons Te-ar putea interesa si: Cele mai puternice lucrări de Jeff Koons
  1. Muzeul Național de Istorie Naturală

Muzeele Naționale de Istorie Naturală din New York City sunt locul perfect pentru cei curioși și nerăbdători să învețe și să exploringeze lumea naturală. Acest muzeu adăpostește peste 32.000 de piese care cuprind animale, plante și minerale. O colecție specială numită "Behind the Scenes tours", găzduiește diverse descoperiri verificate din comori ale vechii vieți a respirantei.

Muzeele oferă o gamă de produse interactive, imagini și expoziții multimedia, precum și prezentări interactive științifice și educative, plus festivaluri și programe de teatru, care devin o modalitatea ludica de explorare. Această galerie educaționala și plină de șocuri stupatatoare se află în modul ceremonios expuse și arată perfect efectele științei și a culturii unite pe același drum.

  1. Muzeul Juilliard

Unul dintre cele mai importante muzee din New York City, muzeul Juilliard indulceste sunetul orașului, șoptindu-l către oaspeții săi, inclusiv și către cei mai nepricepuți ascultatori. Această majestuosă galerie de artă pune accentul pe creații muzicale și teatrale, oferind oaspeților un mesaj în linie directă din partea culturii locale. După ce se opresc și savurează bătăile corzilor și formele creioanele voce, oaspeții pot consecară lucrari ale unora ce cele mai cult și mai cunoscute orașelte ale lumii, precum Sam Smith, John Legend, și Aretha Franklin.

  1. Muzeul Whitney

Muzeul Whitney este transformarea primită la sfârșitul anilor 1900 de către familia Whitney pentru a sărbători cultura și frumusețea inventării artistice peste generații. Prezența Whitney se traduce prin prezentarea artelor vizuale, artistilor visuâl și extinderea cunoașterii când vine vorba de arta contemporană. Numiți după colecționara și finanțatorul Gertrude Vanderbilt Whitney, cei două spații suprind succesul unor astfel de programe, precum "Take Home a Nanny" și "Indoor/Outdoor", cum ar fi "David Hammons:Uptown" și "Hockney-Falco", toate acestea promovând spiritul creativității.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune muzee din New York

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×