Cele mai bune oferte de telefoane recondiționate

Cele mai bune oferte de telefoane recondiționate

Telefoanele mobile sunt, fara indoiala, una dintre cele mai importante investitii in acesta era moderna. Pe langa calitatea si design-ul Multmestecatori si literal, telefonul tau trebuie sa aiba o buna durabilitate. Si asta, fara a investi prea mult. Daca ai fi gata sa reduci bugetul alocat, chiar mai mult, iata unde poti gasi cel mai bun raport calitate-pret – telefoane recondiționate.

In urmatoarele randuri, vom analiza diferitele oferte disponibile in magazine pentru telefoane recondiționate si sa ne explica beneficiile oferite de acestea.

Ce este un telefon recondiționat?

Un telefon recondiționat este un telefon care a fost folosit, apoi a fost devinut. Acestea sunt testate si curatate inainte de a fi revandut, oferind, astfel, aceleasi performante ca unul nou. Aceste telefoane sunt foarte populare in intreaga lume, fie pentru a cumpara înlocuirea unei versiuni vechi sau a unui model pe care dincolo de lista de dorinte existente.

De ce sunt reconditionate - sau cum generic ar putea fi denumite - telefoane recomandate? Nu sunt doar ieftine, ci ofera si reducerea unei emisii destul de mari de deseuri nepericuloase. In acest sens, in timp ce ajuta prin eliminarea conservarii resurselor prin folosirea acelorasi piese, reduce si riscul contaminarii.

Care sunt avantajele unui telefon recondiționat?In primul rand, economisesti, in medie, 25-50 % din pretul de baza - putand varia in functie de marca si modelul telefonului. Exista numeroase magazine, chiar si online, unde se poate realiza acest lucru si ai garantia unei schimburi, unui reembolos sau chiar a unor componente noi in cazul unor nevoi ulterioare. In plus, motivele ce justifica cumparatura unui telefon reconditionat sunt legate de durabilitate, mai ales din punct de vedere ecologic, pe care-l ofera acest tip de dispozitiv.

Cea mai mare parte a firmelor cu reconditionare asigura un proces desfasurat in patru faze principale:

  1. Verificarea visula: inainte de a servi clientii, telefonul este supus unor testari riguroase scopul sa fie determinat orice defect interface si/sau hardware. Uneori, functionalitatea sau aspectul cosmetice va fi una mai proasta, dar aceasta nu afecteaza performantele principale si gradul de comunicare prin intermediul acestuia.

  2. Repararea si curatarea: aceste operatiuni vizeaza indepartarea efectelor uscate, murdarie sau poluare aflata pe telefon. In cazul aplicarii unei operatiuni de reparatie, se dau in primul rand dispozitivului componentele esentiale si, in al doilea rand, se verifica daca acesta functioneaza corespunzator si necesita upgrade-uri hardware.

    Huawei dezvăluie noi telefoane P60 și Mate X3 în China Te-ar putea interesa si: Huawei dezvăluie noi telefoane P60 și Mate X3 în China
  3. Upgrade-uri: daca sunt necesare upgrade-uri, acestea se fac si sunt incluse in pretul final al telefonului recondiționat daca necesita.

  4. Verificarea finala: dupa repararea si curatarea interioara, se recurge la testarea dispozitivului, prin incercare etansare si verificarea functiunii tuturor elementelor sale.

Care sunt cele mai bune oferte de telefoane recondiționate?

Cu siguranta, vei gasi cel mai bun rezonabil pentru buzunarul tau. Uita-te la optiuni in functie de preferinte si de buget,si daca e posibil fa cumparaturi în magazin: vei putea sa testezi cu adevarat telefonul inainate de a-l cumpara. Iata cateva exemple ce pot fi gasite in magazinele online:

• Apple iPhone reconditionat XS: Este una dintre cele mai bune oferte. Pretul pe care-l vei plati este de 749 de euro, mult mai mic decat cel pentru un iPhone XS nou. Are un ecran OLED de 5,8 inchi si capacitatea de stocare interna de 64 GB.

• Samsung Galaxy S9 Reconditionat: Unul dintre cele mai populare single-core telefoane este 600 de euro, in conditiile obtinerii unui telefon robust, cu optiune dual sim si o camera de 12MP. Are o memorie interna de 64 GB si un ecran de 5,8 inchi.

• Huawei P30 Pro Reconditionat: Unul dintre telefoanele performante de pe piata, pretul pentru acest Huawei reconditionat este de 799 de euro. Are un ecran AMOLED de 6,1 inchi si 512 GB de spatiu de stocare, cu optiunea de a extinde acesta prin sloturi de card memorie.

• Google Pixel 3 Reconditionat: Pe langa ecranul OLED de 5,5 inchi si cei 128 GB de stocare, telefonul reconditionat costa pe piata doar 630 de euro.

Cum se pot returna produsele?

Exista un spatiu generos de returnare oferit de furnizorii si magazinele care livreaza aceste produse. Acestea pot fi restituite insotite de un certificat de garantie, de obicei valabile pe o perioada de 30 de zile. Practic, in aceasta perioada se poate face schimbul sau se poate solicita returnarea sumei.

Telefoanele recondiționate au devenit populare in orice magazin, online sau offline, cu clienti din intreaga lume. Acestea ofera aceleasi performante si durabilitate ca si un telefon nou, insa la un pret mult mai mic. Atat vechile, cat si noile modele de telefon sunt supuse proceselor de verificare si reparare si sunt livrate insotite de garanție si garantii, asadar nu trebuie temut ca vei avea problema le lua un chiriaș.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune oferte de telefoane recondiționate

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×