Cele mai bune performanțe ale lui Jonathan Taylor Thomas

Cele mai bune performanțe ale lui Jonathan Taylor Thomas

Pe măsură ce copilăria lui Jonathan Taylor Thomas se încheia, Hollywoodul a început să constate că el era ceva mai mult decât un chip frumos. Actorul și-a început cariera încă din copilărie, arătând ce înseamnă să fii realmente talentat și dedicat profesiei. Din timpul cât și-a petrecut la Hollywood, Jonathan Taylor Thomas a dezvoltat unele dintre cele mai bune preocupări, care au demonstrat că s-a îndepărtat de paradigma generală potrivit căreia actorii de televiziune tind să iasă din atenția publicului odată ce ajung la vârsta adultă. În acest articol, vom discuta în detaliu despre cele mai bune performanțe ale lui Jonathan Taylor Thomas de-a lungul carierei sale.

Istoricul carierei lui Jonathan Taylor Thomas

Jonathan Taylor Thomas a devenit o personalitate de prim plan în mințile lumii încă de când a apărut în seria sitcom „Casa lui Brady”, unde rolul lui de copil desăvârșit a cucerit publicul. În anii '90, actorul a avut un program uimitor al filmelor și emisiunilor pe care le-a prezentat, în care a interpretat diverse personaje memorabile. În paralel, Jonathan Taylor Thomas a urmat și cursurile unor universități precum Harvard, Columbia și St. Andrew.

Roluri notabile

În ciuda faptului că s-a aflat la vârsta adultă, Jonathan Taylor Thomas a rămas în prim-planul scenei de televiziune. Aici sunt câteva dintre rolurile sale memorabile de-a lungul carierei sale: 1. Randy Taylor din „Casa lui Brady" (1991 — 1998)
 2. Henry Dinock din „Living with Dinocks” (1993 — 1995)
 3. Spinelli din „Felicitari Animată” (1993 — 1998)
 4. vocea de Tod din „Povestea lui Tod” (1995)
 5. Dean Conrad din „Mariile minciuni ale Nopți” (1996)
 6. Luke Brower din „Regatul Copiilor” (1996 — 1998)
 7. Chris Stephenson din „Tom si Jerry” (1999)
 8. R.J. Clover din „Raven” (2000)

Aparitii remarcabile în teatru

În afara filmelor și a emisiunilor în care a apărut, Jonathan Taylor Thomas a făcut și câteva apariții memorabile în teatru. Printre acestea se numără:

 • „The Miracle Worker”, care a avut premiera în 1998 - în această piesă, el a jucat rolul lui William Keinroy.

 • „O scurtă vedere”, care a avut premiera în 2000 - în această piesă, el a jucat alături de Laura Linney, John Magaro și Christopher Fitzerald.

 • „Caisele”, care a avut premiera în 2002 - în această piesă, el a jucat ca David Knopf alături de Julie Harris.

  🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale HBO In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale HBO In 2024

Premii și nominalizări

În ciuda faptului că Jonathan Taylor Thomas a apărut în numeroase proiecte, actorul a luat parte numai la unele premii și nominalizări. Printre acestea se numără:

 • Premiul Young Artist pentru rolul său de Randy Taylor în „Casa lui Brady" în 1994
 • Premiul Hollywood Reporter pentru rolul său de Luke Brower din „Regatul Copiilor” în 1998
 • Nominalizarea Emmy pentru vocea sa în „Povestea lui Tod” în1995
 • Nominalizarea la Premiul Young Artist pentru rolul său de Chris Stephenson din „Tom and Jerry” în 1999

Regizarea lui Jonathan Taylor Thomas

Pe lângă rolurile pe care le-a jucat, Jonathan Taylor Thomas a reușit să se profeseze și în alte domenii. El a regizat două episoade ale serialului „Casa lui Brady” intitulate „Acestea sunt zilele noastre” și „Ultimul maraton de lemn”. De asemenea, el a regizat și o piesa teatrala THE PHANTOM, care a fost extrem de bine primita de public.

Implicare sociala

De-a lungul anilor, Jonathan Taylor Thomas a fost implicat în numeroase cauze caritabile. El a fost un susținător important atât al Fundației Boys & Girls Club, cât și al Asociației de Caritate a Autismului. El este de asemenea membru activ al Fundației Hollywood Productor, care este un grup de creație și de susținere a tinerilor producători de film, care dețin sarcini limitate în ceea ce privește bugetul și personalul.

Cum s-a retras Jonathan Taylor Thomas din spectacol

În ciuda faptului că Jonathan Taylor Thomas a avut prezențe remarcabile în scena publică timp de mai mulți ani, el a început să se retragă treptat și, în cele din urmă, și-a lăsat cariera de actor în uitare. Motivele retragerii sale nu sunt cunoscute, însă unii susțin că actorul a spus că „a început să se plictisească de afacerile de divertisment”. În orice caz, mulți admiratori ai lui Jonathan Taylor Thomas au continuat să îl privească nostalgia și să îl respecte pentru contribuțiile sale la teatru, film și emisiunile TV.

Pentru mulți oameni cu fashion și stil, Jonathan Taylor Thomas este un model demn de admirat. Fantezia lui și slăbiciunea pentru strălucesc în fiecare moment al vieții sale, dar se văd mai bine în prezența sa pe ecran, unde a demonstrat că poate fi mai mult decât un chip frumos.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune performanțe ale lui Jonathan Taylor Thomas

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×