Cele Mai Bune Performanțe La Cupa Mondială Din Toate Timpurile

Cele Mai Bune Performanțe La Cupa Mondială Din Toate Timpurile

Cupa Mondială de Fotbal din 2018 s-a încheiat, iar Franța câștigătoarea, a stârnit o mulțime de discuții despre care echipă a ajuns să câștige trofeul. Cu toate acestea, se întreabă cea mai bună prestație în istoria Cupei Mondiale de Fotbal. Acest articol adâncește și explică cele mai bune performanțe la Cupa Mondială din toate timpurile urmând axa cronologică. Acestea includ echipele care au câștigat, au sosit în finală, au luat aurul, au coborât sau au dominat competiția de-a lungul anilor.

I. Cupa Mondială de Fotbal – Trecut și Prezent

Organizată inițial în 1930, Cupa Mondială de Fotbal a crescut în popularitate și a amintit mari acțiuni de pe terenul de joc. Cu toate acestea, au fost echipe care au ieșit în evidență și au deschis drumul pentru următorii lor concurenți. Iată care sunt aceastea:

A. 1930 - Uruguay Cupa Mondială a fost organizată pentru primadată în Uruguay, țara a câștigat și trofeul. Echipa uruguayană a învins cu 4-2 Argentina în fața 45.000 de spectatori prezenți la Montevideo.

B. 1934 - Italia Italienii domina competiția atât în 1934 cât și în 1938, fiind câștigătorii Cupei Mondiale. Acest prim succes a fost obținut prin victoria cu 2-1 asupra Țării de Jos.C. 1954 - Elveția Câștigând după ce au învins Ungaria cu o marcă uimitoare de 3-2, elvețienii au obținut primul lor titlu de campioni ai Cupei Mondiale.

D. 1958 - Brazilia Echipa braziliană a câștigat prima lor victorie de Cupa Mondială în 1958, învingând Suedia cu 5-2. Brazilia sa angajat în fotbalul de top și a devenit una dintre cele mai bune echipe din lume.

E. 1982 - Spania Invinsă de Germania Federală cu 1-0 în finala Cupei Mondiale, Spania a obținut titlul pentru prima dată în anul 1982. Acesta a fost primul lor trofeu la Cupa Mondială din istorie.

F. 1990 - Germania Cu o victorie enervantă asupra Columbia Britannică de 1-0, Germania Federală a câștigat primul lor trofeu la Cupa Mondială de Fotbal. Acest lucru a fost urmat de cea de-a doua victorie a lor în competiție în 2014.

G. 1998 - Franța Franța a creat una dintre cele mai memorabile performanțe din istoria Cupei Mondiale în 1998, câștigând trofeul pentru prima dată. Franța a fost campioană atât în 1998 cât și în 2018, câștigând victoria cu 3-0 asupra Braziliei în 1998.

Top Cei Mai Mari Jucători De Noroc Din NFL Te-ar putea interesa si: Top Cei Mai Mari Jucători De Noroc Din NFL

H. 2002 - Brazilia Brazilia, deși a pierdut în 1998, a reușit să revină după suferințe și să obțină victoria în 2002. Cu două marcări în prelungiri, Brazilia a câștigat tragerea la sorți cu 2-0 asupra Germaniei. Acesta a fost al cincilea titlu de campioni mondiali obținut de Brazilia.

I. 2006 - Italia Italia s-a calificat în finala Cupei Mondiale din 2006 și a câștigat trofeul După ce a învins Franța cu 5-3 la penalty. Aceasta a fost a doua lor victorie a Cupei Mondiale și cea mai bună performanță a lor până în ziua de azi.

II. Ce Echipe au Păstrat Performanțe Excelente

Dacă vorbim despre îndelungata istorie a Cupei Mondiale de Fotbal, sunt echipe care au menținut constant performanțe de top și s-au aflat în topul celor mai bune. Acestea inlcud:

  1. Brazilia Cu cinci titluri de Cupa Mondială de Fotbal, Brazilia este cea mai cunoscută și mai titrată echipă din toate timpurile. Echipa braziliană a rămas considerată cea mai puternică echipa din lume, participând la toate edițiile finale ale Cupei Mondiale și câștigând trofeul pentru a cincea oară în 2002.

  2. Germania Deși a fost învinșă inițial în 1958 de Brazilia, Germania Federală a obținut trofeul în 1974 și apoi în 1990. Echipa a intrat în competiție de câteva ori, câștigând în mod cunoscut trofeul de două ori.

  3. Argentina Argentina obținuse primul lor titlu în 1978, învingând Olanda cu 3-1 în finala Cupei Mondiale. Echipa argentiniană a fost în concurență de ceva vreme și a mai câștigat trofeul și în 1986.

  4. Italia La fel ca Argentina, Italia a câștigat primul trofeu al Cupei Mondiale în 1934, și apoi în 1982. Din nefericire, ea nu a reușit să câștige pentru nimic în ultimii ani dar încă rămâne considerată o echipă nemaipomenită în istoria Cupei Mondiale.

  5. Franța Aparte de câștigarea titlului și în 2018, Franța a devenit campionii mondiali și în 1998, câștigând trofeul Cupei Mondiale pentru prima dată. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele Mai Bune Performanțe La Cupa Mondială Din Toate Timpurile

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×