Cele mai bune plimbări din Europa

Cele mai bune plimbări din Europa

Cele mai bune plimbari din Europa sunt pentru toate tipurile de excursii, de la urcari pe munte la plimbari pe domenii de ciclism si chiar inot sau parasailing. Datorita bogatiei culturale si vederilor frumoase pe care le puteti vedea, Europa ofera calatorilor oportunitatea de a explora unele din cele mai frumoase destinatii. Iata cele mai bune plimbari din Europa, fiecare gata sa va transpuna intr-o alta lume:

1 Coasta Amalfi, Italia

Regiunea Amalfi din Italia este cea mai frumoasa si primitoare, intinzandu-se de-a lungul coastei italience care se prelinge spre Mediterana. Grandiosul peisaj dinspre mare va scoate din lumea obisnuita si va invita sa va relaxati pe plajele insorite, la umbra palmierilor. De asemenea, acest loc ofera si oportunitati pentru a face fotografii de unica follosita.

2 Norfolk Coast Path, Anglia

Cea mai mica tara a Marii Britanii, Anglia, are o varietate de atractii, dar cele mai spectaculoase sunt grupate in Norfolk Coast Path. Acest traseu incepe din Burnham-on-Sea, trece pe langa St. Andrew, iar in final se duce catre Kings Lynn, desfasurandu-se pe o distanta de 55 km.

Aceasta plimbare merge pe langa asezari vechi, castele pitoresti, lagune increinend si va permite sa admirati cea mai buna vedere spre mare, pasarile salbatice si tarmurile scene se schimba de-a lungul traseului.

3 Dogon Country Villages, MaliIn Africa de Vest, in Mali, se gasesc cele mai frumoase asezari ale orasei rurali dogone, unele ce dataaza din urma cu secole. Aceste comunitati locuiesc in sate care sunt precaramsite la marginea marii stancoase a falesiei Bandiagara. In fiecare comunitate, fiecare familie se concentreaza in jurul fructelor sale traditii ce cuprind aranjamentele stabile ale caseailor si posibilitatea de a vedea obiceiurile sale stranie.

4 Danube Delta, Romania

Marea Neagra de Sud este afisata peste regiunea Romania, iar o plimbare prin Danube Delta va deschide o lume pe care nici nu veti crede ca exista. Una din cele mai populare atractii din Delta Dunarii, aceasta plimbare ofera un cadru spectaculos, cu cinci milioane de nise, canale, lacuri si pajisti salbatice.

De-a lungul a 3.446 de kilometri, aceasta plimbare este plina de fauna si floristica, permitand turistilor sa se bucure de existenta sunetelor date de pasari, precum si peisajele salbatice de unica folosita. La fiecare pas veti fi intampinati de rafinamentele placerii si de sunetele naturii salbatice.

5 Picos de Europa, Spania

In Galicia, Spania, turistii pot experimenta cea mai frumoasa plimbare din regiune, Picos de Europa. Cei opt kilometri de drum vor oferi posibilitatea de a admira muntii, sa vedeti plantatii conserve de fructe si sa vedeti cele mai indepartate, adanci si frumoase vederi. Toate acestea se imbina in peisaj: masivul muntos, adancurile, cascadele, padurile, si toate sunt dealuri.

Costume Halloween: Cele mai frumoase idei de costume Halloween Te-ar putea interesa si: Costume Halloween: Cele mai frumoase idei de costume Halloween

6 Cinque Terre, Italia

Cinque Terre din Italia, nu mai este un secret pentru lumea larga, fiind una din cele mai populare destinatii turistice din Europa. Astfel, cinque Terre luata impreuna de-a lungul coastelor Mediteranei dintre La Spazia si Portovenere, va oferi privelisti pitoresti si o plimbare in care sa admirati castele medievale, cladiri vechi, dar si cele mai frumoase plaje din insoritul Italia.

De asemenea, Cinque Terre aduce inclusiv cateva trasee de coborare la mare, primind dupa aceea de la caderile de prea unice, precum si palate istorice si biserici stilate, all in a amazing blend of beauty and history.

7 Lofoten Islands, Norvegia

In nordul Norvegiei, situat pe granitele Cuartului Arctic, se gasesc arhipelagul Lofoten. Aceasta zona, situata la 700 de km de polul nord, ofera privelisti spectaculoase si misticism. Istoria sa veche si inedita cultura, adaugata la izul mareelor si peisajele stancoase, ofera o aventura ce va poate fi indragita de toata lumea.

In Lofoten se gasesc si diverse posibilitati de plimbare, de la iesiri in natura la excursii pe bicicleta, pe uimitoarele drumuri care traverseaza complexele intinderi largi, cu minunati peisaje si toate dintre ele in intregime protejate de UNESCO.

8 Geirangerfjord, Norvegia

Alt traseu plin de indragostiti si romantism pe Peretele nordic este Geirangerfjord, sase plaiuri dispuse in jurul fiordului izolate, toate asamblate intr-un cerc care va ofera una dintre cele mai bune vederi ale muntoaselor nordice, Ansele amenajate, egale care permit navigand de-a lungul fiordului si micile sate norvegiene precum și privelistea majestoasa a muntilor.

O plimbare pe abordarile fiordului include plimbarea prin Snake Road un drum sinuos, urcand prin noroare si descoperirea capataii muntoase si a vietii marine abundant. Turistii pot vedea și îmbarca în canoae și salupe în larg pentru a admira unele din cele mai frumoase preajme naturale.

9 Pink Granite Coast, Franța

O explorație în nord-vestul Frantei duce spre Pink Granite Coast. Aceasta plimbare ofera cea mai frumoasa vedere a mareei, plajele salbatice, privelistea portocalie a mareei a granitului si a covorului verde de iarba ce se extinde catre campiile Bretaniei.

Pot fi vizitate si locatii pictorease precum Pointe du Raz si Cap Fréhel, dar si pot fi sute de alti locuri interesante pe care iubitorii de natura le pot scoate in evidenta.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune plimbări din Europa

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×