Cele mai bune purificatoare de aer

Cele mai bune purificatoare de aer

Purificatoarele de aer sunt unul dintre cele mai eficiente moduri de a mentine aerul pe care-l respirati curat si de a va proteja impotriva bacteriilor, prafului, alergenilor, mirosurilor neplacute si a altor poluanti periculosi prezenti in aer. Cu toate acestea, purificatoarele de aer pot fi scumpe si puteti fi ingroziti de numeroasele optiuni disponibile. In acest ghid, vom enumera cele mai bune purificatoare de aer din 2020 si vom discuta importanta investirii in un astfel de produs.

Oamenii aloca de obicei foarte multa atentie respiratiei sanatoase si au inceput sa se axeze si pe curatarea aerului. Dupa cum se stie deja, anumite tipuri de toxine prezente in aer pot provoca probleme de respiratie si pot avea un impact negativ asupra vietii. Din acest motiv, purificatoarele de aer sunt din ce in ce mai populare in lumea de astazi. Purificatoarele de aer au avansat enorm de la primul model lansat si sunt acum proiectate sa ofere confort si protectie maxima impotriva aerului poluat.

I. Tipuri de purificatoare de aer

Inainte de a investi, trebuie sa aflati mai multe despre diferitele tipuri de purificatoare de aer disponibile pe piata. Exista cateva tipuri principale de purificatoare de aer, inclusiv:

 1. Purificatoare de aer portabile: Aceste unitati sunt proiectate sa fie compacte si poate fi transportat usor de la o locatie la alta. Aceste purificatoare de aer portabile sunt disponibile intr-o gama larga de preturi si sunt eficiente si usor de curatat.

  
  
  
 2. Purificatoare de aer fixate: Aceste unitati sunt montate profesional in pereti si ofera o curatare a aerului constanta si uniforma. Aceste unitati sunt unele dintre cele mai eficiente si mai ocupa de mult spatiu, fiind mai potrivite pentru spatii mari precum birouri, case sau magazine.

 3. Purificatoare de aer absoarbe: Aceste unitati, cum ar fi radiatoarele, se prind de pereti si funcționeaza prin absorbția umezelii si a aerului poluat. Aceste unitati sunt adecvate pentru spatii mari si sunt foarte eficiente.

II. Beneficiile investirii in purificatoare de aer

Dincolo de utilizarea diferitelor tipuri de purificatoare de aer, trebuie sa stiti ce beneficii le aduc acestea. Investirea in un purificator de aer poate aduce urmatoarele beneficii:

 1. Elibereaza probleme ale pielii: Atunci cand aerul pe care-l respirati contine alergeni, bacterii si alti poluanti, pot aparea probleme ale pielii. Investirea in purificatoare de aer te poate ajuta sa iti reduci problemele pielii.

 2. Reduce expunerea la microplastice si toxine: Purificatorii de aer țin toxinele, microplasticele si alte substante chimice prezente in aer departe de tine. Aceasta va ajuta sa va protejati de aceste substante si sa imbunatatiti calitatea aerului pe care l respirati.

 3. Un aer curat, mai respirabil: Odata ce ati investit intr-un purificator de aer, veti simti diferenta atunci cand respirati. Veti primi un flux liniar curat de aer si veti avea o experienta mai placuta.

  Cel mai bun telefon OnePlus Te-ar putea interesa si: Cel mai bun telefon OnePlus

III. De ce sunt purificatoarele de aer necesare in 2020

Investirea in purificatoare de aer este acum mai importanta ca niciodata. Cu evolutia tehnologiei, exista mai putine substante nocive in aer si astfel pot oferi mai multa protectie impotriva aerului poluat. De ce altfel ar trebui sa investiti in un purificator de aer?

 1. Acesta inlatura particulele din aer care pot contine toxine și gunoi: Purificatoarele de aer pot retine particule poluante din aer precum particule microscopice sau praf. Acestea pot contine mai multe tipuri de toxine, ceea ce inseamna ca retinerea acestora poate fi foarte importanta pentru sanatatea voastra.

 2. Acesta reduce mirosul celor petite in casa: Daca anumite piese de mobilier sau elemente de decor interior emit parfumuri puternice sau mirosuri neplacute, purificatorul de aer le poate reduce. Astfel, aceasta unitate poate ajuta la reducerea mirosurilor prostesti si a lucrarilor de renovare din casa.

 3. Acesta filtreaza alergenii si bacteriile: Acest lucru inseamna ca alergenii si bacteriile pot fi eliminati din aer. Purificatorul de aer poate filtra rapid si eficient aceste particule si poate oferi un sigur nivel de protectie impotriva lor.

IV. Cele mai bune purificatoare de aer din 2020

Exista foarte multe purificatoare de aer disponibile pe piata, insa exista cateva dintre cele mai bune optiuni pe care le puteti alege din 2020:

 1. Amaircare 2500: Acesta este un purificator de aer alimentat electric si are un compresor usor care poate purifica rapid si eficient aerul. Umidificatorul de aer poate curata spatiul de pana la 500 de metri patrati, in timp ce filtrele odata instalate pot prelucra particulele fine de numai 0,3 microni.

 2. Winix HR900: Acest purificator de aer este recomandat pentru spatii mari si cu un volum de aer de pana la 936 metri cubi pe minut. Acest purificator de aer Winix are cinci filtre si poate detecta automat si poate elimina aerul poluat sau alergenii prezenti in aer.

 3. Lenpurificator de aer H13: Acest purificator de aer este foarte silentios si poate reduce praful, iar materialul construit din carbon și celuloză îl face foarte eficient. Acest purificator de aer Lenpurifier poate curata aerul in pana la 94 mp si are si un LED care lumineaza proportional cu nivelul alergenilor prezenti in aer.

 4. Dyson HP04: Acest purificator de aer Dyson HP04 vine cu tehnologia Jet Focus Control și functia de curatare automată. Acest purificator de aer se poate programa si poate gestiona culoarea LED-ului in functie de nivelul de poluare.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune purificatoare de aer

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×