Cele mai bune seriale internaționale de pe Netflix

Cele mai bune seriale internaționale de pe Netflix

În ultimii ani, Netflix a devenit unul dintre cei mai mari jucători în industria de divertisment, oferind atât filme, cât și seriale. În momentul de față, platforma oferă un număr vast de titluri care pot satisface cu ușurință chiar și cei mai exigenți fani de seriale, semn că Netflix s-a străduit serios să-și consolideze poziția în industria de divertisment. Dacă ești mult mai selectiv când vine vorba de ce să urmărești, aici vă prezentăm un top al celor mai bune seriale internaționale oferite la Netflix.

 1. Peaky Blinders - Seria celebra care îi are în prim plan pe Shelbys, o familie de gangsteri din Birmingham, Anglia, care au mutat lumea de carpete și țesături în industria crimelor și a corupției. Scenariile sunt captivante, iar intrigile se împletesc în așa fel încât cu siguranță vei fi absorbit pe deplin în acțiune.

 2. Narcos - Narcos îți oferă valuri de subiecte controversate, acoperind istoria reală a traficantului de droguri columbian Pablo Escobar, și, în același timp, subiecte precum lupta împotriva traficului de droguri și a implicărilor sale în politica columbiană.

  
  
  
 3. Șantajiste - Rețeta de succes a acestui serial se bazează peo viață reală a trei șantajiste moldovene și viața lor tumultoasă. Adevărul crud despre trăirile și nenorocirile Moldovei post-sovietice iese la iveală prin intermediul serialului.

 4. Supravieţuitorul - Povestea serialului se centrează în jurul unei tinere care încearcă să-și găsească adevăratea identitate şi să se împace cu trecutul său. Conspirațiile sunt la ordinea zilei iar suprizele sezónale sunt inevitabile.

 5. 3% - Serialul se învârte în jurul unei aptitudini a viitorului și presupune că doar 3 % din populația tinerei generatii ar putea merge în parea prosperă și răcoroasă și luxoasă, cunoscută ca un „Oraș al Luminii”. Restul populației trebuie să rămână în concluzia că nu pot trece probele necesare pentru eliberarea de către Orașul Lumii.

 6. Dark - Serialul îți oferă o explorare a celei mai întunecate laturi ale paranormalului, scufundându-te într-o aventură în lumea umbrelor. Această poveste de familie se derulează într-un serial care încearcă să abordeze și teme ca: destinul, timpul, relaţiile, tragedia și dincolo de orice, responsabilitatea.

  Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2023 Te-ar putea interesa si: Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2023
 7. Ozark - Serialul este autoproclamat ca obscur, unul care îți creează nostalgia de a fi susținut de familie și aventura de a face față problemelor cotidiene ale vieții. Ozark ni-i prezintă pe Marty Byrde (interpretat de Jason Bateman), care se reorientează rapid după ce trăiește un coșmar implicând gangsterii mexicani și oferă o poveste captivantă despre dedicarea unei familii și lupta lor pentru supraviețuire.

 8. Stranger Things - Această producție este una dintre cele mai populare din zilele noastre și a fost un hit imediat după lansare. Se compune dintr-o poveste remarcabilă cu elemente de căutare a adevărului, promovând și explorând antiteze precum tinerețea, secretele și anxietatea. Acest serial are un simt al misterului, oferind șuplimente noi și intrigante în fiecare sezon.

 9. Sacred Games - Sacred Games o prezintă pe politistul Sartaj Singh, care descoperă și se luptă să descodifice un joc al criminalitatii, corupției și misterului mare. Acest serial de tip neo-noir are la bază o poveste care se desfășoară în câteva zile și vine cu ambianțe misterioase și situatii captivante.

 10. The Crown - Serialul explorând drama din spatele culiselor familiei regale a Marii Britanii. Plasat într-o lume a luxului extrem, al tradițiilor și al protocoalelor, acest serial descrie pericolele excepționale și sentimentele unice ale vieții regale.

Ținând cont de faptul că Netflix este o platformă bogată în oferte, poate fi dificil să alegi care sunt cele mai bune seriale internaționale oferite. Acest top este o recomandare de seriale internationale care sunt produse de Netflix și trimise în toată lumea și care promit să te târască într-o călătorie în care vei fi complet absorbit dezlegand misterioase răbufniri și dezvăluindu-ți lumea de umbre. Acestea sunt serialele potrivite pentru a te bucura de câteva ore relaxante.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune seriale internaționale de pe Netflix

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×