Cele mai bune startup-uri din domeniul educației

Cele mai bune startup-uri din domeniul educației

Cu o cerere tot mai mare de tehnologii și produse de învățare, startup-urile din domeniul educației au crescut într-un ritm rapid. Startup-urile de educație oferă resurse pentru acasă, cursurile online și clase digitale pe care le-ar lua în considerare orice student sau educator. Acestea oferă noi tehnologii, servicii și tehnologii pentru a face educația mai accesibilă și mai individualizată pentru fiecare.

Iată un top al celor mai bune startup-uri de educație din 2019.

  1. Khan Academy

Fondată în 2006, Khan Academy este una dintre cele mai mari resurse pentru elevii și profesorii din întreaga lume. Platforma oferă tutoriale video gratuite, exerciții, recomandări și programe de exerciții examene pentru studenții de toate vârstele. Aceasta include mii de tablouri de matematică, știință, istorie, economie și alte discipline. Acesta a devenit unul dintre cele mai populare softuri educaționale din lume, iar anul trecut a trecut de un miliard de utilizatori înregistrați.

  1. edX

O altă resursă online cu o forță de lucru foarte existentă este edX. Acesta este un sistem de învățare online de primă clasă care oferă mii de cursuri în mod gratuit sau la costuri reduse. Platforma oferă la universități și universități de top din întreaga lume. În plus, edX oferă sute de cursoare MOOC (Massive Open Online Course). Acestea se concentrează în prezent în domeniul tehnologiei, științei, a afacerilor și ingineriei.  1. Literacy Bridge

Literacy Bridge este un serviciu care oferă o modalitate neconvențională de a ajuta oamenii să învețe - folosind tehnologia de ultimă generație. Platforma acordă resurselor audio și videoclipuri ale vorbitorilor nativi folositoare pentru învățarea limbii engleze și educației. Acestea sunt livrate de pe scaunul de accentului în cadrul conceptului numit Talking Book, care este un dispozitiv de tehnologie de mare viteză și mici dimensiuni.

  1. Brightstorm

Brightstorm oferă sisteme de învățare video suplimentare care sunt gândite să ajute la îmbunătățirea scorurilor școlare. Susțineți că vor fi disponibile cursurile de regresie în căutări rapide, dinamică și majorare de înaltă calitate. Platforma oferă sisteme de învățare rapide și intuitive pentru liceeni și studenți care se feresc de educația tradițională și își doresc, de asemenea o educație eficientă și performantă.

Top cele mai bune idei de afaceri in 2024 Te-ar putea interesa si: Top cele mai bune idei de afaceri in 2024
  1. Learnerator

Learnerator este o platformă de învățare, care se concentrează pe domeniul educației în chimie și fizică. Cu o gamă largă de materii și subiecte, Learnerator oferă conținut de învățare, mentorat, materiale de profil și strategii de studiu pentru cei interesați să învețe mai multe despre chimie și fizică. Platforma are un sistem de punctare care oferă condiții de încurajare, încredere în sine și încurajează parcurgerea tuturor exercițiilor și exercițiilor oferite.

  1. Illustrative

Illustrative este o prestigioasă platformă online care oferă, de asemenea, educație de înaltă calitate pentru studenții de toate vârstele, împreună cu cursuri online și îndrumare. Platforma vă permite să vă creați propriul material de învățare, să învățați materialul de învățare al altora și să împărtășiți acumularea dvs. de cunoștințe cu alți studenți. Illustrative este, de asemenea, acreditată prin departamentul de educație al SUA pentru a vă asigura că veți primi servicii de calitate.

  1. ClassDojo

ClassDojo este o aplicație gratuită care oferă profesorilor și părinților o modalitate simplă de a comunica și de a menține legătura cu studenții. Aplicația include feedback, rezultate și alte caracteristici utile. El oferă, de asemenea, cursurile sale Online Learning Series, care oferă materiale de învățare de înaltă calitate și individualizată și exerciții în prim plan.

  1. Newsela

Newsela este o platformă populară de învățare a lecțiilor și de a lua contact cu știrile. Acesta oferă, de asemenea, cursurile sale de modulare și tematică pentru a se potrivi nevoilor unice ale elevilor. Newsela oferă un sistem personalizabil care le permite profesorilor și studenților să construiască un mediu de învățare adaptat nevoilor și intereselor lor.

  1. WhatIf

WhatIf este o platformă conectată ce ajută profesorii să lucreze împreună cu studenții lor pe interesele lor unique. OFeră diagrame interactive și studii pentru a ajuta la întregirea temelor și proiectelor sale.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune startup-uri din domeniul educației

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×