Cele mai bune tablete pentru copii

Cele mai bune tablete pentru copii

In era digitala, tableta este aproape un element esential in vietile noastre. Acestea au schimbat modul in care copiii noștri invata, se joaca și cresc. Cu toate acestea, selectarea unui dispozitiv potrivit, care sa le asigure copiilor un acces sigur și controlat la contentul disponibil online, poate fi dificilă și de obicei se reduce la două opțiuni pe baza calității și a prețului - intrăm în prețuri exagerate pentru tehnologia de top sau riscam cumpărarea unei tablete ieftine care să nu aibe funcționalitățile necesare pentru copii?

Alegand una dintre principalele opțiuni disponibile, putem asigura copiilor noștri o tabletă performantă si sigură. Iata in continuare cele mai bune tablete disponibile pentru copii și câteva sfaturi pentru a face cea mai bună alegere.

Tablete pentru copii Tabletele sunt de obicei proiectate pentru utilizare în casa și nu au protectii limitate. Acestea sunt perfecte pentru un acces ușor și rapid la conținutul video și sunt, de asemenea, potrivite pentru jocuri precum Lego, puzzles sau what-if-uri.

Avem o lista cu cele mai populare tablete disponibile pe piața de astazi si recomandarile noastre pentru fiecare:

 1. Amazon Fire HD 10 - Aceasta tableta are cea mai performanta conexiune la internet, datorita procesorului octa-core cu velocitate ridicata, precum si cel mai bun ecran, cu rezolutia de 1080p. In plus, copiii vor avea acces la contul Amazon gratuit. Acest lucru îi permite să utilizeze site-uri web și să descarce și să acceseze aplicațiile și conținutul digital direct din App Store-ul Amazon. Acest model are, de asemenea, caracteristici exclusive, cum ar fi tableta Kids Mode și un timp limitat de utilizare.

  
  
  
 2. iPad - Acesta este evenimentul când un iPad poate fi considerat perfect pentru copii, deoarece acestea au putere și funcții pentru a acomoda nevoile de studiu de la cei mai mici la cei mai mari. Cu tăierea de această generație și, mai important, îmbunătațirea funcțiilor sale, nu există nicio îndoială că această piesă va oferi o experiență tabletă remarcabilă celor mici și va fi perfecte pentru studii, pentru cei care își doresc să experimenteze jocurile, sau chiar pentru orele în care copilul se plictisește. Face parte dintr-un ecosistem de produse remarkabil și se va conecta lipsit de probleme cu Apple TV, HomePod sau Apple Watch-ul fratelui sau surorii.

  Cele mai bune oferte Nintendo Switch disponibile chiar acum Te-ar putea interesa si: Cele mai bune oferte Nintendo Switch disponibile chiar acum
 3. Lenovo Tab 4 - O tabletă economică, dar cu o bună performanță, este Lenovo Tab 4. Acest dispozitiv oferă caracteristici suficiente pentru o utilizare profesională, cu conținut precum școală sau divertisment. Acesta are un procesor Quad-Core cu 1 GB RAM, dar are, de asemenea, un ecran FulHD, pentru a putea viziona conținutul la cea mai înaltă calitate. Acest model are, de asemenea, Accesul Căutător, care poate limita accesul la anumite site-uri web și permite controlul parentale.

 4. Kurio Tab Advance - Acesta este unul dintre cele mai bune tablete pentru copii, fiind dotat cu toate caracteristicile necesare pentru navigarea online in siguranța. Acesta include un procesor Quad-Core, permițând copilului să navigheze rapid prin pagina web și aplicații. Acesta vine cu caracteristici precum Kurio Genius și Kurio Store, care permite copiilor să acceseze conținutul digital și un sistem de limite de navigare. Tableta are, de asemenea, un caz rezistent pentru protejarea dispozitivului și un suport detașabil.

Cel mai bun sfat: Cumparati o folie protectoare Indiferent de numele dispozitivului ales, unul dintre cele mai importante sfaturi de tableta va fi să achiziționați o folie protectoare. Aceste huse protejează dispozitivul de creșteri și alunecări accidentale, așa că țineți minte să nu uitati sa le adaugati in cosul de cumparaturi.

Alegerea cea mai buna: Dezvoltati inteligenta tehnologica a copiilor Deși un dispozitiv este important atunci când vine vorba de copiii noștri și de educația lor digitală, cel mai important lucru pe care un parinte îl poate face pentru copilul său este să-i dezvolte inteligența tehnologică și să-i ofere un control și un sentiment asupra spatiului digital, împreună cu instrumentele adecvate pentru a folosi și înțelege modul în care folosim tehnologia.

Și nu uitați că, indiferent de limitele pe care le stabiliti pentru utilizarea tabletelor, controlul parental poate fi folosit cu succes pentru a întări aceste limite. Verificați forumurile și ghidurile gratuite și stabiliți cele mai bune soluții pentru copiii voștri.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune tablete pentru copii

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×