Cele mai bune telefoane rezistente la apă

Cele mai bune telefoane rezistente la apă

Știm cu toții că tehnologia face parte din viața noastră de zi cu zi și că adesea, ne bazăm activitățile pe utilizarea unui telefon sau alt dispozitiv tehnologic. Din această cauză, este important ca telefonul să ofere cea mai bună calitate pentru a se asigura că noi să obținem cele mai bune rezultate. În plus, este esențial ca acesta să fie rezistent la apă și la căderile accidentale pentru a preveni evitarea costurilor suplimentare de întreținere și înlocuire.

Astfel, în acest articol ne vom concentra asupra celor mai bune telefoane rezistente la apă disponibile. De asemenea, vom discuta și despre ce trebuie să iau în considerare în ceea ce privește caracteristicile ceasului atunci când facem selecția.

De ce ar trebui să vă cumpărați un telefon rezistent la apă?

Înainte de a discuta despre produsele noastre recomandate, să ne întrebăm de ce ar trebui să avem un smartphone rezistent la apă?

Un dispozitiv rezistent la apă oferă spațiu de manevra atunci când ne aflam în condiții ceva mai dure. Acest fapt înseamnă că nu trebuie să ne facem griji pentru a evita căderea în apă, deoarece telefonul se poate uita în liniște.

De asemenea, nu trebuie să nu ne îngrijorăm în ceea ce privește ploaia, nisipul sau pur și simplu volatilitatea în medii cu bule de aer atunci când suntem motivați să urmăm activități ca snorkeling-ul, drumețiile sau alte actvități care implică condiții de mediu mai provocatoare.Caracteristici pe care să le căutați pe un Telefon Rezistent la Apă

Atunci când selecționați un smartphone rezistent la apă trebuie să luați în considerare mai multe caracteristici. Acestea ar include:

• Rezistență IP Rezistența IP sau Indicele de Protecție este un indicator al nivelului de protectie oferit pentru a evita ca o parte privită a dispozitivului să fie afectată de către prezența apei sau alte obiecte. Nivelul rezistenței variază de la un dispozitiv la altul, iar în general valorile mai bune sunt mai indicate în prezenta umidității, a intemperiilor sau căderilor în apă. Un nivel IP68 înseamnă că este bine protejat de umezeala.

• Conectivitate Deși în general rezistența la apă vine la pachet cu o conectivitate redusă pentru a evita introducerea apei în sistemul de operare, unele produse oferă suport și pentru LTE, Bluetooth sau Wi-Fi. Acestea fiind întregite, cilobarați-vă bine pentru a avea o conectivitate bună în afara lumișorului de telefonie.

Cele mai bune telefoane Honor Te-ar putea interesa si: Cele mai bune telefoane Honor

• Design Stabilitatea și robustul sunt adesea legate de detaliile în materiale folosite pentru producția designului. În consecință, telefoanele rezistente la apa folosesc mai des policarbonat rezistent la apă, precum și materiale mai rigide ca componente importante în cadrul dispozitivului. Acest fapt asigură că telefonul să aibă o înfățișare robustă în cazul scăderilor.

• Baterie Capacitatea bateriei telefonului rezistent la apa este adesea mai scăzută în comparație cu alte dispozitive, deoarece elementele ce pot introduce apa în sistem sunt adesea înlăturate. Cu toate acestea întregul concept presupune că bateria să fie suficient de durabilă și să ofere încă descentrație în cazul utilizării.

Cele mai bune telefoane rezistente la apă

Acum că știm ce ar trebui să luăm în considerare când alegem un telefon rezistent la apă, haideți să vedem ce cel mai bine aceasta categorie are de oferit.

  1. Samsung Galaxy Note 8

Acest smartphone oferă cea mai bună rezistență, iar rezistența IP68 a oferit un plus de protecție dispozitivului. De asemenea, acesta poate fi introduce în apă până în 1,5 metri și poate să îndure pentru o perioadă de 30 de minute.

Cu un display Super AMOLED, ecranul telefonului oferă o superba înfățișare, și îl face să fie un dispozitiv interesant și creativ. Altă caracteristică interesanta este că capacitatea bateriei de 3300mAh, care oferă autonomie suficientă pentru a face doar călătorii lungi sau ședințe extinse de utilizare.

  1. Sony Xperia Xz

Cu un ecran de 5,2 inchi, are un look modern și elegant care se pretează pentru multe activități. Ușor și robust, acesta vine cu Android 6.0 și un design modern cu care poți lua cu tine și în diverse condiții.

La nivelul rezistenței, acest dispozitiv are un Indice de Protecție IP68, ceea ce înseamnă că poate fi expus la dunuri, picături sau apă și poate să reziste pentru o perioadă de 30 de minute. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune telefoane rezistente la apă

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×