Cele mai bune trasee de drumeții din Salt Lake City

Cele mai bune trasee de drumeții din Salt Lake City

Salt Lake City, Utah este o alegere ideală pentru o scurtă escapadă, o zi mai lungă sau chiar o călătorie mai îndelungată. Este o destinație populară, iar asta pentru că atrage pistele montane și pădurile înfricoșătoare, precum și o mulțime de obiective istorice legate de cele mai vechi civilizații native americane. Orașul oferă o experiență minunată și o diversitate de trasee de drumeții pentru orice pasionat de drumeții. Iată câteva dintre cele mai bune trasee de drumeții din Salt Lake City pe care le poți încerca:

 1. Big Cottonwood Canyon – Coborâșul dintre Little and Big Cottonwood Canyons, acest traseu de 5 mile duce prin cele mai înalte munți de zăpadă, lacuri și stânci din vestul țării. Traseul merge de la cabana Brighton Ski Resort la cabana Solitude Ski Resort și se va termina în parcul Jordanelle.

 2. Donut Falls – Acest traseu extrem de ușor nu durează mai mult de 30 de minute dacă este făcută fără popasuri. Donut Falls oferă un antrenament ideal, vibrații de natură și o mulțime de fotografii pe ziua de azi.

 3. Parcul Național Zion – Familiarizat cu o mare parte din traseul red rock traversat de marele Rio Virgin, parcul național oferă cea mai mare varietate de trasee de drumeție din nordul Utah. Există trasee de 1-2 zile, ceea ce facilitează o vizită de 1 zi pe care să o puteți face, în timp ce începatorii se pot bucura de locul special al Parcului Național.

  
  
  
 4. Arches National Park – Este situat aproape de Moab, la o oră de mers cu mașina din Salt Lake City. Acesta este unul dintre cele mai mari arculi din lume, iar traseele sunt perfecte pentru drumețiile de o zi. Parcul Național poate fi explorat pe distanțe relativ scurte și, în general, traseele sunt ușoare, motiv pentru care este potrivit pentru toate nivelurile de abilitate.

 5. Cascade Springs – Acest traseu de drumeții este foarte asemănător cu parcurile naturale virginiene. Este un traseu foarte scurt, dar oferă o mulțime de zone scenici și zone deschise, printre care cascade, iazuri, stânci și vegetație înfloritoare.

 6. Alta - Alta este una dintre cele mai importante resurselor de drumeție din Salt Lake City. Cuprinde o mulțime de trasee încântătoare, în mare parte create de schiori în lunile de iarnă. Există trasee pentru toate nivelurile de abilitate, de la începători la profesioniști.

  Cum sa arati bine in poze (Sfaturi pentru a fi mai fotogenic) Te-ar putea interesa si: Cum sa arati bine in poze (Sfaturi pentru a fi mai fotogenic)
 7. Parcul Memorial American al Veteranilor – Traseul de aici merge de la sudul de la Memorial la partea de nord a orașului, permitând drumeților să vadă vederile de pe versanți și să exploreze câteva obiective turistice speciale. Acest traseu oferădrumeților să vadă monumentele speciale și memorialele construite în cinstea veteranilor și a luptei pentru libertate.

 8. Big Mountain – Acest traseu de drumeții oferă vederi, zone de camping, trasee de schi și o mulțime de alte activități de outdoor. Acesta oferă o mulțime de facilități de drumeție, astfel încât drumeții să se poată bucura de experiența unei drumeții în aer liber.

 9. Traseul Ciocanitoarelor – Este situat la 30 de minute sud de Salt Lake City, acest traseu oferă o mulțime de trasee de drumeție pe trasee montane, printre frumoasele cascade și lacuri. Acesta oferă o experiență completă de drumeție, în special pentru drumeții experimentați.

 10. City Creek Trail – Acest traseu urmează albia râului City Creek, spre est spre centrele comerciale și apartamentele din apropiere. Dacă doriți să faceți o drumeție puțin mai relaxată, acesta va fi traseul perfect, deoarece are un teren plat și drept care vă va permite să vedeți cu exactitate ce se află în fața dvs.

Salt Lake City oferă o experiență extraordinară de drumeție tuturor tipurilor de drumeți, inclusiv începători. Locuitorii pot beneficia de cele mai bune trasee de drumeții în proporție de premium, chiar la ei în oraș sau principalele parcuri și rezervații nasoale. Am selectat cele mai bune trasee de drumeții din Salt Lake City, de la canyonuri și cascade montane, la trasee de o zi și trasee istorice la Parcul Național Zion și Arches National Park. Dacă sunteți în căutarea unor experiențe de drumeție excelente, puteți încerca oricare dintre traseele de mai sus.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune trasee de drumeții din Salt Lake City

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×