Cele mai cunoscute 28 de modele plus size din lume

Cele mai cunoscute 28 de modele plus size din lume

A fi plus size nu înseamnă întotdeauna că nu poţi fi model. Există destule modele plus size în lume – modele de oroare frumoase, curajoase şi ambitioase care au reuşit să câştige milioane de admiratori non-conformîndu-se standardelor de afişare convenţionale. Acest articol explorează cele mai cunoscute 28 de modele plus size din lume şi le prezintă folosind o perspectivă personală, subiectivă.

Modelele plus size reprezintă o schimbare binevenită pentru lumea modei, redefinind noţiunile de frumuseţe şi așezând standarde de rugăminte personală mai realiste. Devine oamenilor să accepte că fiecare persoană arată diferit şi este frumoasă în felul ei. Staţiunea de modă plus size a participat la această schimbare de abordare, oferind călduroase cuvinte de încurajare şi acceptare tuturor. Iată un scurt ghid al celor mai cunoscute 28 de modele plus size din întreaga lume.

Tess Holliday

Tess Holliday, născută Ryann Maegen Hoven, este un model plus size care are rezultate la fel de bune precum ale unui model tradițional. Tess s-a născut în Mississippi, dar s-a mutat în Los Angeles, unde a devenit un model profesionist cu cele mai mari faţete. Ea a devenit puternică susţinătoră a acceptării propriului corp bunăstărîi, publicând de nenumărate ori poze cu ea însăşi folosind hash tag-uri #effyourbeautystandards şi #beautybeyondsize. Din această cauză, Tess a devenit un nume popular printre modelele plus size.Ish Vargas

Ish Vargas, originară din Mexic, este o altă forţă a naturii în lumea modei plus size. De când a început să lucreze ca model, Ish a devenit un lider puternic în campania de acceptare a propriei physique și s-a așezat ca un rezultat al construirii unei imagini curajoase. Ea a fost implicată în numeroase campanii publicitare ale unei game largi de produse de modă plus size, în același timp, promovând valorile culturii mexicane.

Nadia Aboulhosn

Nadia Aboulhosn a reușit să se desprițească de obișnuitele campanii publicitare de modă plus size cu aparițiile sale în publicațiile celebre precum People Magazine, Nylon şi Atlantic Monthly. Nadia Aboulhosn este un model bloggher, designer de îmbracamînt și fotograf în același timp. Ea și-a lansat propria sa colecție de îmbrăcămînt plus size care merge de la dimensiunea 10 până la 24.

Robyn Lawley

Robyn Lawley este o alta amplifying voce în lumea modei plus size. Unul dintre puţinele modele, care măsoară plus size (8) de pe copertele Sports Illustrated, Robyn Lawley a făcut o influență durabilă asupra vieții modei. La fel ca și alte modele plus size, Robyn a reușit să pună bazele unei schimburi în industria modei, lăsând spatele stereotipurilor vechi despre felul în care trebuie să arate un model. Ea s-a folosit de statutul său de model plus size pentru a-și promova produsele și inițiativele proprii.

Rochii de ocazie 2023 - Alege din peste 600 de modele! Te-ar putea interesa si: Rochii de ocazie 2023 - Alege din peste 600 de modele!

Ashley Graham

Începând încă de la vârsta de 12 ani, modelul Ashley Graham a devenit un nume cunoscut în lumea modei. În prezent, ea este probabil cea mai cunoscută modelă plus size din lume. Ashley ocupa reţele sociale și paginile de fashion magazine cu poze ei impresionante, fără firmă și cu un zîmbet puternic. De asemenea, Ashley pozitions a fost parte a unor campanii publicitare internaționale, în care a dat tonul plus-sizeului și a justiției sociale.

Precious Lee

Când Precious Lee a fost numit modelul plus size primul al Sports Illustrated Swimsuit Edition, industria modei plus size a început să preia putere. Precious Lee este unul dintre primele modele plus size care se lupta courageous pentru un loc în industria frumuseții. Ea se mândrește că arată ca arată, iar influetarea sa din etichetăr o recomandă ca cea mai puternică vedetă plus size pe care lumea modei a vazut-o vreodată.

Candice Huffine

Nominalizată de topul Vogue ca fiind una dintre cele mai mari fete frumoase din lume, Candice Huffine figurează în categoria celor mai cunoscute modele plus size din întreaga lume. Candice elaborează povesti şi locuri printr-o diveristate de îmbrăcăminte îmbogătite cu materiale plăcute. Ea se prezintă în majoritatea campaniilor publicitare de modă plus size și tinde să fie o persoană pozitivă și încurajatoare pentru mase.

Sabina Karlsson

Sabina Karlsson este una dintre primele modele din lume care s-a afirmat pe parcursul carierei sale. Ea și-a construit reputaţia în industrie care s-a extins până în țări și orașe cum ar fi Marea Britanie, Suedia, Las Vegas și Los Angeles. În prezent, Sabina Karlsson lucrează în campaniile publicitare şi de promovare a liniilor de îmbracaminte plus size de pe scenele britanice şi internaţionale, iar mesele ei şi entuziasmul sunt motivul pentru care oamenii o văd ca un simbol puternic al miscării modelelor plus size.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai cunoscute 28 de modele plus size din lume

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×