Cele mai emblematice ținute de iarnă ale Prințesei Diana

Cele mai emblematice ținute de iarnă ale Prințesei Diana

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai îndrăgite personalități regale recente. De la coafuri memorabile și bijuterii extravagante la ținute elegante, prințesa Diana a devenit, în mod inevitabil, o sursă imensă de inspirație pentru toți. Iarna ne oferă șansa de a arăta ca o princesă și, cu ajutorul actualelor tendințe, putem chiar să adoptăm unele dintre cele mai emblematice ținute de iarnă ale prințesei Diana.

Cum să adoptăm ținutele de iarnă emblematice ale Prințesei Diana

Prințesa Diana a fost un trendsetter precoce, aducând în atenția lumii, si mai ales la corturi, nenumărate stiluri care se potrivesc cu sezonul rece. Iată cum putem construi un look regal influențat de Diana, în serile de iarnă:

1 Bluze pe sub fuste sclipitoare

Una dintre secretele stilului prințesei Diana era combinarea hainelor ei office, modeste și printr-o feminitate discretă. Uneori aceasta includea o bluza pe sub fuste metalizate sau brodate, la evenimentele regale. Bluza confortabilă vă oferă căldură pe timp de iarnă, în timp ce fusta metalizată sau pictată îi oferă ținutei elementul extras.

2 Capelele lavanda

Capelele sunt perfecte pentru sezonul rece, oferind încălzire și reprezintă o piesă cheie în orice ținută regală. Atunci când asteptam cu emoție evenimentele premergătoare la Balul de la Palatul St. James, Diana se putea fi văzută purtând cape violet. Aceste cape violet hlize purtau print cu munte și soare și săpunuri cu detalii de blană de miel, fără îndoială, look-ul perfect pentru sezonul rece.3 Fularul de trena

Un articol vestimentar obligatoriu în orice garderobă regală de iarnă este shawlul sau wrapul. Catifeaua mare de trena sau matasea prezintă un stil subtil și elegant și poate oferi suficientă căldură în aerul rece a sezonului. Prima doamnă a Reginei Marii Britanii a folosit frecvent fularuri de matase, atât pentru evenimentele oficiale cât și pentru turul informal prin Londra.

4 Mâneci lungi și pantaloni

Ținuta preferată a prințesei Diana a fost reprezentatul de pantaloni si mânecile lungi. Acest look ușor va menține thermostatul la temperaturi de zi cu zi și va fi prea comod pentru sezonul rece. Alegeți pantaloni curați și croiți confortabil pentru a obține stilul chic al reginei.

Camasi Dama - Cele Mai Noi Tendinte din 2024 Te-ar putea interesa si: Camasi Dama - Cele Mai Noi Tendinte din 2024

5 Puloverecu dungi

Prințesa Diana nu se temea de a experimenta cu vitamine și culori în ținută, uneori îmbinând modele, straturi și texture. Un model preferat din anii 80 de către prințesa Diana era pullover-ul cu dungi. Puloverele cu dungi oferă un aspect sportiv și, în același timp, vă încălzește în sezonul rece.

6 Jachete de iarnă

Un alt lucru la care prințesa Diana a știut să se îmbrace împotriva frigului din sezonul rece a fost jachetele de iarnă. Doamna Diana prefera jachete cu detalii interesante, iar jachetele cu dungi sau dungi sau pufoase au devenit cîteva din ținutele preferate ale prințesei Diana.

7 Șosete sau cizme lungi

Șosetele și cizmele lungi merg cu orice ținută pe timp de iarnă, păstrându-vă picioarele încălzite. Prințesa Diana avea preferința ei pentru cizme lungi la genunchi care se potriveau perfect cu diferite ținute de sezon rece.

8 Asortamente de blana

Nu se pune întrebare că, în sezonul de iarnă, blana esteul stil și izolare termică excelente. Prințesa Diana ava o varietate largă de paltoane și jachete de blană care o făceau să pară superba, de la blana naturală la blana sintetica și de la versiuni tulburi la printuri atemporale.

Cele mai bune ținute de iarnă ale prințesei Diana

Prințesa Diana a fost cunoscută de aproape toată lumea pentru stilul său inconfundabil, iar tematica sezonului rece nu a fost niciodată o excepție. Fie că alegea culori palide și nuante pufoase, fie că purta culori distincte, Diana a făcut întotdeauna alegerile sale vestimentare cu mare atenție. Iată mai jos câteva dintre cele mai memorabile ținute ale prințesei Diana:

1 Pastelul pink: Acest look pastel a impresionat lumea când Prințesa Diana l-a purtat în 1991, pentru a se alătura prințului Charles la Balul de Gală al Administratorilor de Școală. Prințesa Diana a ținut în acel seara faimosul său sutien Versace și l-a complementat cu o curea asemănătoare, pentru a face o ținută regală

2 Uscat de mătase portocalie: Combinând mâneci lungi cu fesul pentru cap, prințesa Diana a avut un look interesant, în noiembrie 1982, cand a purtat această fusta de matase portocalie cu mânecile lungi și gulerul înalt.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai emblematice ținute de iarnă ale Prințesei Diana

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×