Cele mai faimoase tablouri cu realism realizate vreodată

Cele mai faimoase tablouri cu realism realizate vreodată

Tabloul, cum multe obiecte fizice și astfel de expresii individuale ale artei, poate fotografia sentimente, emoții și înțelegeri complexe ale vieții interioare și exterioare. Oamenii contemplează în mod diferit aceste simboluri, cochetând cu diverse semnificații și mai profunde. De la abstract la realism, tablourile sunt un moment în istorie, iar câteva dintre cele mai cunoscute lucrări din istoria artistică, din modularitate, sunt clasificate ca fiind tablouri de realism realizate cu măiestrie.

Tablourile au fost întotdeauna o mare sursă de entuziasm și adorare pentru oameni de-a lungul timpului. În timp ce realismul și-a construit reputația de a captura cele mai profunde și complexe înțelegeri ale experienței umane, artistii de peste veacuri au căutat să transmită sentimente și vise profunde prin piesele lor. Iată câteva dintre cele mai cunoscute tablouri de realism artizanal din elita istoriei artistice.

Cele mai faimoase tablouri cu realism realizate vreodată

  1. Natura morții, de Félicien Rops
  2. The Potato Eaters, de Vincent van Gogh
  3. La Rochelle, de Auguste Renoir
  4. Darul lui Goya, de Francisco Goya
  5. Arlechino și Colombina, de Honore Daumier
  6. Galeria mamei, de Edward Hopper

A. Natura morții, de Félicien RopsFélicien Rops, un artist simbolist francez, a creat un tablou reinterpretate al reginei Cleopatra alăturat de Cleopatra imortalizată, diavolice, cu sclavul ei și dovleacul lui Icar, ca semn al sufletelor rătăcitoare. Această paradă infernală a vârfurilor narative combină realismul cu împlinirea imaginației artistice. Tabloul și, în mod special, persoana principală, sunt reprezentări profunde ale sentimentului morții și a revenirii sufletului pierdut.

B. The Potato Eaters, de Vincent van Gogh

Vincent van Gogh este unul dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți artisti din toate timpurile pentru stilul său inconfundabil. Tabloul său intitulat "Mâncătorii de cartofi" a fost perceput ca reflectând oameni simpli și munca lor grea, îmbrăcată într-un element de umanitate și simpatie. Acest tablou a reprezentat mai târziu o lume a sărăciei și a speranței că el descrie cu siguranță tranziția vieții și înfrângerea limitelor prin bogăția dorinței.

De ce Berlinul este cel mai fascinant oras pentru a explora arta Te-ar putea interesa si: De ce Berlinul este cel mai fascinant oras pentru a explora arta

C. La Rochelle, de Auguste Renoir

O uimitoare imagine de grădină și a fântânii Perdigon din La Rochelle – este scena lui La Rochelle a lui Auguste Renoir. Tabloul îndeapără realitatea simplă a unei femei istorice făcând o tradiție în biserică, cu foarte multe detalii ale ființei și ale mediului înconjurător. Acest tablou simbolizează căldura idealurilor vechi și principiilor înflăcărate care sunt închise în inima poporului.

D. Darul lui Goya, de Francisco Goya

Această lucrare a lui Francisco Goya, "Regala Donatie a lui Goya", reprezintă un tată bronzând în fața fiicei sale așezate în cărucior. Goya a căutat să exprime puterea emoțională a sentimentelor părintești și protejarea lor scrisă și sculptată și astfel a fost asociat cu realismul și acrimonia. Acest tablou vorbește despre delicatețea și tandrețea ființei și a iubirii unei mame își îngrijește îngrozitor copilul. Se simte o mare patimă pentru frigul blând al unei mame.

E. Arlechino și Columbina, de Honore Daumier

Daumier a creat această lucrare de artă realismă, „L'Arlechino et la Colombine”, o scenă teatrală reprezentând doi actori îmbrăcați în caracteristicile sale de slujbă. Tabloul vorbește despre o scenă de dragoste obișnuită care se freacă de comedia și grija vieții cotidiene. Acest tablou se bucură de rafinamentul unei sfaturi constructive, deoarece rolurile protagoniștilor sunt redate în poziția lor tradițională de moșie.

F. Galeria mamei, de Edward Hopper

Unul dintre cele mai bine cunoscute tablouri ale lui Edward Hopper, „Galeria mamei", captează o femeie bătrână șezând într-o stare profundă de gândire, suprapusă de iluminare și umbra simbolurilor sale. Acest tablou vorbește despre tristețea unei mame bătrâne și triste, în contrast cu armonia vieții sale trecute.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai faimoase tablouri cu realism realizate vreodată

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×