Cele mai frumoase plaje din lume

Cele mai frumoase plaje din lume

De multe ori ne gândim la destinațiile de vacanță ideală pentru un sejur de vis. Scăldat într-o magie a culorilor bogate, sunetul valurilor oceanului, plaja perfectă, romantică și rafinată poate fi parcursă în zilele noastre destul de ușor. Uitându-ne în jur, avem o abundență de plaje la care să ne gândim și la care să visăm. Cu toate acestea, celebrând cea mai importantă vacanță pe care o avem, iată topul preferat al celor mai frumoase plaje din lume!

1. Insulele Fiji

Insula acoperită de palmieri Fiji Iconic este recunoscută drept una dintre cele mai frumoase destinații turistice. Datorită parcurilor sale marine minunate și a apei clare și curate, acesta este unul dintre faimoasele locații de vacanță îndrăgite. Plaja are nisipul alb pe care se răsfiră palmierii înalți, iar decorația completă de spectacol este la fel de uimitoare precum cea făcută de natură. Plaja Matamanoa aici este una dintre cele mai preferate.

2. Insula Bora Bora

După o călătorie de 30 de minute pe mare, marea culoarea turcoaz se deschide pentru a arăta unul dintre cele mai frumoase locuri din lume – Bora Bora. Ultimele cercuri de nisip alb ce se întind până la palmieri și apa cristalină – nu trece niciodată pe locurile de top atunci când este vorba despre cele mai frumoase plaje.3. Phuket, Thailanda

Phuket este pe bună dreptate una dintre cele mai impresionante plaje din lume. Payam Beach, Mai Khao, Patong Beach sunt doar câteva dintre cele mai populare plaje din această zonă, care oferă nu numai un peisaj superb, ci și o gamă variabilă de activități precum scuba diving, snorkeling, island hopping, banana boat riding, parasailing și atât.

4. Hawaii

O destinație de vis, Hawaii oferă o mulțime de plaje minunate, cu apă cristalină și nisip fin. Plajele Mai Kekaha, Kapalua și Hapuna pot fi citate ca variante populare. Magnificele lor țărmuri cu culori pastelate se întind pe mări care oferă o scurtă încălzire pentru înotatorii începători, pentru a se bucura de apa caldă. Pe lângă natura sa salbatica, plajele hawaiienilor pot fi livrate și cu opțiuni de divertisment pentru cluburi de noapte, discoteci și hopping pe insulă.

5. Seychelles

Top eroi și răufăcători din Războiul Stelelor Te-ar putea interesa si: Top eroi și răufăcători din Războiul Stelelor

Seychelles se numără printre destinațiile de vis. La un scurt zbor de Africa de Est, Seychelles oferă o lume de vis. Din arhipelagul de insule sinuoase, Praslin este una dintre cele mai populare. Printre care și plaje recunoscute ca Anse Lazio și Anse Georgette îmbină priveliști uimitoare cu palme de cocotiera și ape limpezi ca oglinda.

6. Australia occidentală

Coasta de vest a Australiei este adesea cea mai subevaluată destinație de vacanță deoarece este puțin cunoscută și mult mai puțin accesibilă decât partea de est a Australiei. Cu toate acestea, acolo găsim câteva plaje care merită văzute. Coral Bay este unul dintre acestea și cunoscut drept o destinație minunată pentru familii unde puteți găsi coraluri și pești exotici. Există, de asemenea, Turquoise Bay și Eagle Bay, care au fost numite ca fiind unele dintre cele mai uimitoare plaje din lume.

7. Insula Mauritius

Mauritius are un scenele cele mai fantastice pe care un iubitor de natură poate doar să le viseze – destul de aproape de Ecuator, natura sa se compune din plaje frumoase și îndepărtate albe și aurii, cu o mare asemănătoare cerului. Plaja Mont Choisy ocupă poziția de top când este vorba de plajele de pe insulă, datorită amenajării sale și a fantasticei evaporații a apei sale cristaline. Pe lângă această plajă, se află și alta caldă și placută - Grand Baie.

8. Plaja Whitehaven, Hamilton Island, Queensland

Whiteharven Beach se află la Hamilton Island, Queensland, Australia, fiind una dintre cele mai populare și lăudate plaje din lume. Această destinație își asumă adevăratele sale valori de peisaj andin, dar și pe cele câteva din partea de sus a mării. Esența sa de nisip alb se află sub apele turcoaz, iar peninsulă se află din belșug în diferite locuri pentru călătorii, alimentație și altele.

9. Playa del Carmen, Mexic

În spatele Rivierei Maya stațiunea bulversanta, mexicanul Playa del Carmen, împodobită cu un peisaj tropical, cu plaji albe ca mămăliga și cu o viată de noapte veselă. Localnicii consideră această plajă la fel de exclusivă ca și Playa Paraiso, care este ideală pentru cei care vor să se bucure de soare și de mare.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai frumoase plaje din lume

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×