Cele mai frumoase plaje din Țara Galilor

Cele mai frumoase plaje din Țara Galilor

O vacanță în Țara Galilor este o experiență unică. Această mică țară din vestul Europei oferă o mare varietate de activități turistice, inclusiv experiențe de weekend memorabile la plajele sale. Nu contează dacă sunteți în căutare de relaxare sau distractie sau în căutare de aventuri aquatice - Țara Galilor oferă o gamă de plaje pe care le puteți vizita în diferite zone.

În acest articol, vom discuta despre cele mai frumoase plaje din Țara Galilor și ce e unic despre fiecare dintre ele.

1. Plaja Rhossili - Swansea Coast

Rhossili este cea mai spectaculoasă plajă din Țara Galilor și reprezintă una dintre cele mai frumoase plaje din întreaga Marea Britanie. Este acoperită de nisip fin alb când vezi marea, care are culoarea unui verde turcoaz. Pe lângă varietatea de activități aquatice pe care le puteți efectua aici, Rhossili se remarcă printr-un peisaj natural spectaculos.

Participați la o excursie pe plaja Rhossili și veți vedea cel mai bun peisaj rural, cum ar fi vârfurile valurite ale dealurilor Gower și insulele Lundy și Skomer, situate pe orizont. Plaja e largă de trei mile exterior și alte două mile interior; unul dintre principalele sale avantaje fiind faptul că există suficient spațiu pentru petrecerea unei zile întregi acolo.2.Plaja Rhyl - Coasta de Nord

Rhyl este una dintre principalele plaje de pe coasta de nord a Țării Galilor. Deși plaja nu este în aceeași categorie ca Rhossili din punct de vedere al peisajului, există totuși o mulțime de alte activități pe care le puteți face aici, inclusiv wakeboarding, caiac și schi nautic.

Zona are o mulțime de oferte de divertisment, cum ar fi parcul acvatic din fata plajei și parcul de distracții, ceea ce face din plaja Rhyl o destinație populară de weekend pentru familii cu copii. Spre deosebire de alte plaje de pe coasta, Rhyl se remarcă prin promenada sa lungă și nisip fin.

3. Aberavon Beach – Swansea Coast

Aberavon Beach se află pe stânga râului Swansea și este una dintre cele mai populare plaje ale Țării Galilor. În trecut acestea a fost o zonă portuară și se fac eforturi pentru a se păstra frumusețea limbii precum struții și mai multe specii protejate de animale în habitatul lor natural.

Este un loc ideal pentru camping, surfing sau grătar. Există un traseu pe coastă până la Port Talbot, unde puteți vedea stâncile mici și insulele, ce ofera o priveliște spectaculoasă. Pe lângă obiectivele de acolo, Aberavon Beach se remarcă prin promenada sa, vechi și distracții familiare pe plajă.

Bhutan: Cea mai fericită țară din toată Asia Te-ar putea interesa si: Bhutan: Cea mai fericită țară din toată Asia

4.Dinas Dinlle Beach – Coasta de Nord

Dinas Dinlle Beach se află la doar cinci mile de orașul Caernarfon și este perfect pentru cei care adoră practicarea surfingului. Acesta este situat între munții de coastă și marea, oferind o priveliște spectaculoasă. Plaja are un nisip fin și alb și se întinde la aproximativ 1.5 mile.

Există o mulțime de spații de picnic în aproprierea plajei și numeroase locuri de joacă și facilitații turistice. Dacă vă simțiți încrezători despre surfing, atunci Dinas Dinlle este locul ideal, având în vedere că apele sunt la fel de puternice în zona aceasta.

5. Barafundle Bay – Pembrokeshire Coast

Barafundle Bay se află în sud-vestul Țării Galilor și este unul dintre cele mai frumoase și mai apreciate locuri din Pembrokeshire. Aceasta se întinde lângă munții de coastă, oferind o vedere incredibilă asupra insulelor Skomer și Gateholm.

Plaja are nisip fin, iar în vară acesta devine mult mai cald și se pot vedea șederele colorate de pescari. Este ideal pentru a practica surfing și apăsați Pentru cei care caută alte opțiuni în afara sporturilor acvatice, există numeroase trasee pe care le puteți urma împrejurul plajei și există, de asemenea, o mulțime de faune și floră locală.

6. Broadhaven South – Pembrokeshire Coast

Broadhaven South se află în Peninsula Pembrokeshire și se remarcă prin nisipul său fin și sclipitor. Există o mulțime de scufundări aici, în special la tuburi și trasee subacvatice, cum ar fi Pen Dinas; de asemenea, o mulțime de specii sălbatice, cum ar fi gugustiuc, pot fi găsite în această zonă.

O altă activiate interesantă pe care o puteți face aici este desenul pe nisip - există o mulțime de desenatori de pe plajă în fiecare zi, doritori să creeze ceva frumos. De asemenea, în această zonă vă puteți delecta cu cafea și ciocolată caldă de la una dintre multele cafenele și restaurante din apropierea plajei.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai frumoase plaje din Țara Galilor

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×