Cele mai inteligente pariuri de Craps pe care le poți face

Cele mai inteligente pariuri de Craps pe care le poți face

Cu cât delimitezi mai mult caracteristicile jocurilor de noroc și găsești diferențe importante între ele, îți dai seama că jocul de Craps este unul dintre cele mai autentice jocuri de noroc și un puternic simbol al acțiunii prin care un jucător poate avea parte și de relaxare și de șanse de câștig, dar și de o seară liniștită alături de oameni care împărtășesc aceleași pasiuni. Chiar pariorii profesioniști vor descrie jocul ca fiind unul care îți oferă șansă, spațiu de joc, echilibru și momentum. În spiritul acestui joc, astăzi, vorbim și noi despre care sunt cele mai inteligente pariuri de Craps pe care le poți plasa, astfel încât să fii tu cel care este în controlul șanselor tale și să nu lași norocul în voia sorții.

The Pass-Line

Am ales să păstrăm denumirea în engleză a pariurilor plasate la Craps, deoarece acestea sunt mai mult decât cunoscute în rândul jucătorilor. Chiar dacă sesiunea ta de Craps a început datorită unui bonus de ziua ta sau pur și simplu pentru că a fost planificată, cu siguranță numele acestui pariu îți este cunoscut și nu mai este absolut deloc necesar să explicăm de ce se numește așa. Cu toate acestea, dacă ești începător, te afli în locul care trebuie, pentru că scriem acest material special pentru ca tu și ceilalți gambleri la început de drum să primească toate informațiile de care au nevoie. Prin urmare, pariul Pass-Line este cel care primește locul fruntaș în topul nostru, fiind și unul dintre cele mai populare tipuri de pariuri plasate în timpul sesiunilor de Craps.Jucătorii care folosesc acest trebuie nu trebuie decât să parieze că următoarea aruncare a zarurilor va rezulta într-un 7 sau 11, înainte de apariia unui 2, 3 sau a unui 12. Acest pariu are o margine a casei extrem de mică, acesta fiind și motivul pentru care este declarat ca fiind un pariu atât de inteligent. 1.41% este marginea casei e la pariul Pass-Line și cu siguranță acesta trebuie să se regăsească în strategia ta de pariere.

The Dont Pass Line

Dacă există un pariu în urma căruia ai fi putut să “treci linia”, este mai mult decât evident că trebuie să existe și un al doilea pariu care contrazice complet ideea primului. De aceea, avem pariul Dont Pass Line, care într-un fel sau altul reprezintă fix opusul a ceea ce am menționat anterior. Adică, atunci când plasezi un astfel de pariu, vei fi câștigător dacă aruncarea zarurilor va fi cu un 2 sau un 3 înainte de 7 sau 11. Ceae ce este și mai uimitor la pariul Dont Pass Line este că are o margine a casei de doar 1,36%, ceva mai mică decât pariul de Pass Line. Cu toate acestea, ele sunt cele mai populare pariuri pe care le vei vedea în cazino, atunci când mesele de Craps sunt pe primul plan, iar jucătorii au început activitatea la o intensitate ceva mai mare.

De ce am ales PriceCarz și am avut cea mai bună experiență în închirierea unei mașini? Te-ar putea interesa si: De ce am ales PriceCarz și am avut cea mai bună experiență în închirierea unei mașini?

Odds Bets

Pentru mai multe informații despre pariul Odds Bet, va trebui să cauți materiale suplimentare, unele dintre ele scrise tot de către noi. Spunem asta pentru că în acest paragraf vei afla despre pariul Odds Bet faptul că este cel mai avantajos pariu dintre toate. Jocul de Craps este caracterizat de o anomalie a jocurilor de noroc, aceea că este singurul joc unde unul dintre pariuri nu are absolut nicio legătură cu profitabilitatea cazinoului. Adică este un pariu cu marginea casei 0% unde cazinoul este în mod teoretic, 100% dezavantajat. Acesta este visul oricărui parior, dar după cum bine știm. Nu toți suntem jucători de Craps, așa că tocmai ai primit o informație care ar putea valora milioane, chiar și atunci când te aștepți mai puțin.

Pariurile pe 6 sau 8

Un alt pariu cu o margine a casei foarte apropiată de șansele menționate anterior, pariurile pe 6 sau 8 au o margine stabilită la 1,52%. Acest lucru face ca toate cele patru pariuri menționate anterior să fie mai mult decât suficiente deja pentru dezvoltarea uneia sau a mai multor strategii de joc, indiferent de cât de mult sau puțin îți dorești să te joci la masa de Craps. Pentru a paria pe 6 sau 8 la masa de Craps, un jucător trebuie să se aștepte ca aceste cifre să rezulte în urma aruncării, evident, înaintea unui 7. Dar de ce 6 sau 8? Ei bine, aceste două cifre sunt cele mai frecvente rezultate din aruncările de Craps, calcul complet matematic efectuat de către statisticieni. Iar acestea sunt tocmai lucrurile pe care ți le dorești de la jocurile de noroc. Să îți ofere cât mai multe oportunități pentru a-ți crește treptat șansele de câștig.

Concluzie

Așadar, am deslușit și de această dată care sunt secretele pe care jucătorii de succes le dețin, iar acum este momentul să dezlănțui și tu șansele pe care le ai pentru a câștiga la Craps. Mult noroc!


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai inteligente pariuri de Craps pe care le poți face

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×