Cele Mai Mari Și Mai Bune Evenimente Sportive Din SUA

Cele Mai Mari Și Mai Bune Evenimente Sportive Din SUA

In Statele Unite ale Americii, lumea sportului este la fel de activa si de indragita ca in orice alta parte a lumii. Cu o varietate remarcabila de activitati sportive, este destul de greu sa numim cateva evenimente sportive care depasesc traditionala. Iata, insa, cele mai remarcabile evenimente sportive din SUA si care toata lumea știe și iubeste.

Super Bowl

Literar cel mai important eveniment sportiv din SUA, Super Bowl-ul de fiecare data se dovedeste a fi și cel mai spectaculos. Un meci de fotbal american intre doua echipe in care se da totul pe teren și actorii de top au cameo-uri in reclame. Super Bowl-ul a devenit o tradiție pentru milioane de americani din toata țara.

Masters

Nu, nu Masters of the Universe, ci Masters Golf Tournament este cel mai vechi si mai important campionat de golf din SUA si unul dintre cele mai dramatice ale anului. Masters este un eveniment de patru zile unde cei mai buni jucatori din lume se infrunta cu gandul de a deveni campion la finalul celor optru runde.

NASCAR

şTnca asta e ceva mai complicată de explicat decât celelalte evenimente sportive enumerate. NASCAR se refera la evenimentele de curse auto, care pot avea câteva locații și momente diferite în Statele Unite, iar vizitatorii sunt atrasi de viteza curselor și de petrecerea obișnuita care însoțeste evenimentul.March Madness

Participarea la jocurile de baschet din sezonul universitar reprezintă cea mai mare atractie a sezonului si poate defini spiritul oricarui fan al sporturilor in SUA.Indiferent de școală sau echipa ta preferata, March Madness ofera numeroase momente intense de sport, fara ca aceleași echipe sa se întâlneasca prea des.

World Series

Doua echipe care se intrec în cadrul celui mai bun joc de baseball bine-cunoscut din lume, aflat in punctul culminant al sezonului de baseball profesionist – acesta este World Series. Seria mondiala a Legii Nord-amricane de Baseball poarta in mod corespunzator si titlul de cel mai spectaculos eveniment sportiv din SUA.

Final Four

Încheierea sezonului de baschet, final four-ul ofera cele mai tensionate meciuri si ofera spectacateurilor un nivel ridicat de divertisment. Ce este special atunci cand se va intalni și se va decide marele campion? De asemenea, aceasta este una dintre cele mai populare evenimente sportive din SUA.

Top Jucători De Baseball Din Toate Timpurile Te-ar putea interesa si: Top Jucători De Baseball Din Toate Timpurile

Finala viitorilor campioni

În fiecare an la sfârșitul lui mai, fanii tenisului se așeaza pentru a urmari meciurile finale ale viitorilor campioni din SUA. Finala se joaca pe Historic Arthur Ashe Stadium din New York City și aduna streameri care vor sa se bucure de cea mai buna tenis.

US Open

Similar cu Finala viitorilor campioni, US Open se joaca la New York City și ofera spectatorilor șase saptamâni cu cele mai dramatice meciuri de tenis din oras. Aflat între august și septembrie, amatorii de tenis nu trebuie sa rateze acest eveniment unic.

Tourul Sării

Desi nu este des invocat la lista topurilor evenimentelnr sportive, Turul Sarii este un eveniment sugestiv care se desfasoara anual in Statele Unite. Majoritatea etapelor ale turului se desfasoara pe teritoriul american, acoperind cele mai pitoresti vederi din forntiera estica a SUA.

World Series of Poker

Cu una dintre cele mai mari mize din orice eveniment sportiv și jucatorii de top ai lumii, World Series of Poker a devenit un punct de referinta pentru orice fan al jocurilor de carti. Evenimentul care se desfasoara anual in Las Vegas atrage din ce în ce mai multe spectatori care își dau intalnire acolo pentru a urmari poker pe scena mondiala.

Indy 500

In fiecare an, cele mai bune echipe si soferi de curse de formula unu se intrec in Indianapolis Indeni 500. O cursa intensa si tensionata de 500 de mila, Indy 500 ofera un spectacol de neuitat si punete pe scena cele mai bune tehnologii automatice ale anului.

Oregon Trail Rally

Se desfasoara in Statele Unite, Oregon Trail Rally pune stresul și abilitatea soferilor la incercare pe drumurile din Oregon. O cursa anuala de weekend intensa este un fan favorite pentru lumea automobilismului american.

Statele Unite ofera fanii sportului american o varietate si un spectacol fara precedent. Cu toate aceste evenimente exceptionale în afara de cele enumerate care sa inceapa si sa încheie sezonul, americanii pot merita cu adevarata titlul de cel mai incantator sport din lume. Cu toate acestea, Statele Unite se pot mandri cu fiecare eveniment si lumea sportului isi poate manifesta iubirea pentru natia lor.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele Mai Mari Și Mai Bune Evenimente Sportive Din SUA

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×