Cele Mai Mari Supărări La Cupa Mondială De Fotbal Din Toate Timpurile

Cele Mai Mari Supărări La Cupa Mondială De Fotbal Din Toate Timpurile

Cupa Mondială de Fotbal este una dintre cele mai populare și importante competiții sportive din lume. Cu fiecare ediție, fotbalul devine mai mare, mai popular și mai intens. Cele mai mari suparări Cupa Mondială de Fotbal a suferit în decursul anilor vor fi explicate mai jos.

În primul rând, pierderea naţiunii braziliene în faţa Franţei în finala Cupa Mondială din 1998 este unul dintre clasicele suparari la Cupa Mondială. Brazilia a fost una dintre echipele favorite ale campionatului. Cu toate acestea, francezii au câştigat în stil spectaculos, luându-le fotbaliştilor brazilieni ultimul titlu mondial.

În al doilea rând, victoria Germaniei de Est în Cupa Mondială din 1974 a fost supărătoare pentru multe persoane. Germania de Est a fost bazată pe un regim comunist, iar victoria sa a însemnat recunoaşterea internaţională a acestui guvern. Acest lucru a decepţionat foarte mulţi oameni, care au dorit ca Germania să câştige titlul mondial, dar nu au vrut ca guvernul comunist să triumfe.În al treilea rând, speranţele Angliei au fost sfărâmate în faţa Argentinei în semifinalele Cupa Mondială din 1986. Chiar şi atunci când Anglia a condus cu 2-0, Argentina a rezistat şi a câştigat meciul printr-o lovitură de departajare. Acest lucru a fost o surpriză pentru toată lumea, iar modul în care argentinienii au cucerit această victorie a fost o umilinţă sexuală pentru spectatorii din Anglia.

În al patrulea rând, finala Cupa Mondială din 1990 a fost o altă suparare pentru mulţi spectatori. Jocul dintre Germania de Vest și Argentina a fost unul dintre cele mai lungi meciuri din istoria competiţiei, fiind nevoiţi să joace o lovitura de departajare pentru a deduce victoria. Cu toate acestea, Argentina a câştigat meciul prin golul lui Andreas Brehme și a păstrat Cupa Mondială.

Cele Mai Comune Sporturi Acvatice Pentru Începători Te-ar putea interesa si: Cele Mai Comune Sporturi Acvatice Pentru Începători

De asemenea, supararea Naţiunii nipone la Cupa Mondială din 2002 a fost foarte mare. Jucătorii Japoniei nu au reuşit să treacă din grupe, fiind trimişi acasă fără prea mult de pe spate. Cu toate acestea, stupefacţia a venit când Suedia s-a împotmolit cu Turcia în turul trei al competiţiei, care l-a permis pe Turcia să intre în semifinală pentru prima oară în istorie.

În cele din urmă, pierderea Braziliei în finala Cupa Mondială din 2010 este considerată una dintre cele mai mari suparări la Cupa Mondială din toate timpurile. Acest meci a avut nevoie de patru lovituri de departajare pentru a decide învingătorul, la care, în cele din urmă, vârful spaniol Iniesta, a marcat golul final pentru o victorie miraculoasă pentru Spania. Acest gol a provocat o suparare masiva în Brazilia, unde milioane de fani dependenți de fotbal au fost dezamăgiți.

Acestea sunt cinci dintre cele mai mari suparari la Cupa Mondială din toate timpurile. Pierderea naţiunii braziliene în faţa Franței în 1998, victoria Germaniei de Est în 1974, pierderea Angliei în fața Argentinei în 1986, supararea nipone în 2002 și pierderea Braziliei în finala din 2010, toate au provocat reacții emoționale puternice la nivel mondial. Fotbalul are capacitatea de a mobiliza migală personală și colectivă și de a crea momente istorice memorabile. Indiferent cât de mari ar fi fanii sau cât de mari ar fi cursele, Cupa Mondială de Fotbal rămâne o adevărată emoție pentru masele din întreaga lume.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele Mai Mari Supărări La Cupa Mondială De Fotbal Din Toate Timpurile

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×