Cele mai recente cărți și bestselleruri ale lui Danielle Steel

Cele mai recente cărți și bestselleruri ale lui Danielle Steel

Cele mai recente cărți și bestselleruri ale lui Danielle Steel sunt printre cele mai căutate produse ale ei și poate fi greu să navighezi pe această mare de cărți. Ca să te ajutăm, am pregătit un ghid detaliat cu toate cele mai bune titluri din bibliografia lui Danielle Steel la zi.

Dacă îți plac poveștile romantic-drama și în special personajele forte și carismatice ale lui Danielle Steel, atunci acest articol este pentru tine. O să citiți o listă cu noutățile sale literare, așa că este timpul să pregătiți noua ta cărți de citit.

1 Cincizeci de ani: ultimul romantic de Danielle Steel

Cincizeci de ani este un romantic de ultimă oră din 2018, scris de Danielle Steel și publicat de Editura Delacorte. Această carte se concentrează pe personajul principal Bill Austin, căsătorit și cu patru copii. El realizează că viața sa a ajuns într-un punct unde și-ar dori să facă o schimbare și, prin urmare, își dorește să petreacă următoarele cincizeci de ani în mod diferit. Cincizeci de ani a fost scris cu adevărat excelent și aduce în prim-plan nu numai sentimentele sale, ci și limitările sale și obstacolele întâlnite în calea lui. Acțiunea și caracterul sunt dependente de rezolvarea conflictelor emoționale radicale și de schimbări în caracter, iar numeroasele surprize, personajele cu personalități puternice și umorul sunt calități care vor face ca această carte să rămână în inimile tuturor cititorilor.2 Prețul dragostei de Danielle Steel

Prețul dragostei a fost lansat în 2017 și este scris de Danielle Steel și publicat de Editura Delacorte. Acest roman se axează în principal pe familia Parker, ce se află în mijlocul unui cheltuieli extrem de mari. La un moment dat, Greg, tatăl familiei, realizează că este în mare dificultate pentru că trebuie să cheltuiască o mulțime de bani pentru a-și îmbunătăți viața și două situații limită.

Cei trei copii ai familiei, și anume, Angela, Helen și Brad, explorează câteva teme relevante cum sunt dorința unui tată de a-și ajuta copiii să se descurce și cât de mari sunt sacrificiile pe care unele părinți trebuie să-i facă pentru ca fiica sau fiul să se îndeplinească.

Cele Mai Bune Carti Pentru Adolescenti Te-ar putea interesa si: Cele Mai Bune Carti Pentru Adolescenti

3 Bucla de iubire, cel mai popular roman al lui Danielle Steel

Bucla de iubire din 2017 a devenit unul dintre cele mai populare romane ale lui Danielle Steel, iar Editura Delacorte a publicat cartea. Acest roman urmărește temporar povestea Lilantei, o femeie care s-a născut și a crescut în Londra, și povestea lui Scott, un milionar din New York. Cu toate că amândoi provin din medii în care nimic nu promite că vor fi fericiţi, își descoperă sentimentele în locuri inimaginabile. Această cartea aduce complicații captivante și introduce teme interesante cum ar fi:

  • Condițiile sociale și sistemele pe care le folosim pentru a aduce la suprafață iubirea și înțelegerea;
  • Drepturile femeilor într-o lume bazată pe norme sociale întărite;
  • Exercițiul vocabular și stilul narativ pe care le folosește autorul pentru a colora povestea.

4 Pe urmele iubirii de Danielle Steel

Pe urmele iubirii a fost publicat în 2016 și este scris de Danielle Steel și publicat de Editura Delacorte. Acest roman tratează subiectul legăturii dintre trei prieteni: Duncan, Isabel și Jed. Cu toate că sunt foarte buni prieteni, relatia lor devine mai profundă atunci când se îndrăgostesc și încearcă, în mod greșit, să aibă o relație. Această carte explorează nu numai viteza cu care se îndrăgostesc ci și cum rămâne relația lor atunci când toate se termină.

În aceasta carte vei fi îndrumat să lauzi, să judeci și să analysezi fiecare personaj pentru toate deciziile lor cu privire la relația lor. Peurmele iubirii pune un alt accent pe relația lor - rămâne în continuare ca cei trei să se descurce sau totul s-a sfârșit?

5 Fereastra în lume, scris de Danielle Steel

Fereastra în lume, publicată în 2017, este romanul scris de Danielle Steel si publicat de Editura Delacorte. Acest roman tratează subiectul rivalității dintre unra soți, Vineescu și Langdon. izmătoarele lor personale încep să se schimbe cu fiecare zi care trece ceea ce face ca cei doi protagoniști să rămână blocați între limite și un iar familia lor și relația lor sunt adesea în pericol.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai recente cărți și bestselleruri ale lui Danielle Steel

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×