Cele mai scumpe vânzări ale lui Real Madrid

Cele mai scumpe vânzări ale lui Real Madrid

Real Madrid a fost întotdeauna considerat unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Cu un palmares impresionant, o istorie glorioasă și un nume recunoscut în fiecare colț al lumii, clubul lui Santiago Bernabéu este cunoscut pentru strategii de transfer îndrăznețe și achiziții câștigătoare. În acest articol vom analiza cele mai scumpe transferuri ale clubului Real Madrid și cu ce au putut contribui aceștia la rezultatele noastre.

Real Madrid: un club de vânzări record

Real Madrid se detașează printre cele mai mari cluburi din Europa, nu numai prin performanțele sale excelente, ci și prin vânzările record care se fac clubului. Am fost întotdeauna în avangarda când vine vorba de achiziții liniștite și adesea controversate. Din această cauză, Real Madrid trece adesea neobservat, cu reconfirmarea faptului că suntem una dintre cele mai de succes echipe, în ceea ce privește achizițiile transferurilor.

Ce spun cifrele?

Real Madrid se numără printre primele echipe din lume pe toate coloanele în ceea ce privește vânzarea recordurilor transferurilor. De-a lungul anilor clubul a cumparat și vândut numeroase jucători de calibru, iar cifrele dezvăluie că a vândut jucătorii într-o sumă totală de aproximativ 900 milioane de euro. Acest lucru face ca Real Madrid să fie cel mai bine clasat din punct de vedere al profitului obținut prin vânzarea transferurilor, unul dintre factorii decisivi atunci când vine vorba de performanța clubului.Cele mai scumpe vânzări ale lui Real Madrid

În ciuda faptului că Real Madrid are o mulțime de vânzări de transferuri de succes, sunt câteva care se detașează și care au reprezentat milioane de euro pentru club. Examinăm mai îndeaproape aceste transferuri cheie:

  1. Cristiano Ronaldo

În 2009, tânărul atacant din Portugalia, Cristiano Ronaldo, a fost transferat de Real Madrid din Manchester United în schimbul unei sume de aproximativ 94 de milioane de euro. Această vânzare a fost una dintre cele mai cunoscute transferuri ale Real Madridului, iar Ronaldo a jucat un rol esențial în obținerea a patru titluri de Balonul de Aur pentru clubul spaniol și a câștigat 13 trofee cu Real Madrid, inclusiv trei Ligi ale Campionilor.

Cele Mai Bune Rachete De Tenis Pentru Femei Te-ar putea interesa si: Cele Mai Bune Rachete De Tenis Pentru Femei
  1. Angel Di Maria

În 2014, Angel Di Maria a fost vândut lui Manchester United pentru 75 milioane de euro, un transfer care ar putea fi considerat pionierul pentru strategia de transferuri a lui Real Madrid. Martinez a fost unul dintre cei mai buni jucători și a jucat un rol crucial în câștigarea, de două ori, a Ligii Campionilor în 2014 și 2016.

  1. James Rodriguez

În 2014, Columbianul James Rodriguez a fost transferat de la AS Monaco pentru un preț de aproximativ 75 milioane de euro, un preț care l-a susținut pe Real Madrid să devină „regina” transferurilor. Rodriguez a fost una dintre cea mai importantă sursă de goluri ale echipei pentru a câștiga Ligile Campionilor și ale Spaniei, și atunci când a ieșit 19 goluri din cele 66 de goluri pe care clubul le-a marcat în sezonul 2015/2016.

  1. Arjen Robben

În 2007, Arjen Robben a trecut de la Chelsea la Real Madrid pentru un preț de 40 de milioane de euro. Arjen a reușit să-și facă un nume odată ce a ajuns la Real Madrid, după ce a câștigat Liga Campionilor în sezonul 2008/2009, dar a fost departe de a se bucura de succesul inițial, în special pe partea de vânzare și transferuri a clubului.

  1. Gareth Bale

În 2013, galetul englez Gareth Bale a devenit cel mai scump transfer din istoria Real Madridului după ce a fost transferat de la Tottenham Hotspurs în schimbul unei sume de aproximativ 100 de milioane de euro. Desigur, această vânzare s-a dovedit a fi mare și s-a dovedit neprețuită pentru toate trofeele pe care le-a adus în șase sezoane la Real Madrid, deși recent a plecat din nou la Tottenham Hotspur.

De-a lungul anilor, Real Madrid a avut cele mai mari transferuri, iar vânzările record au adus numeroase beneficii pentru echipa spaniolă. De la dobândirea a patru Trofee ale Campionilor Europeni consecutive și a 13 titluri de campion în La Liga, toți jucătorii transferați la Real Madrid au contribuit la strategia de succes a clubului. Cele mai scumpe transferuri ale lui Real Madrid au adus numeroase trofee și rezultate spectaculoase în întreaga lume.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cele mai scumpe vânzări ale lui Real Madrid

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×