Cine îl joacă pe tatăl lui Sam Obisanya pe Ted Lasso?

Cine îl joacă pe tatăl lui Sam Obisanya pe Ted Lasso?

Sam Obisanya este fiul purtătorului de cuvânt Jason Anderson în show-ul Apple TV + din această vară, Ted Lasso. Un hit cu mii de admiratori datorită mesajului și divertismentului său extrem de bune și încântător. Jurnaliștii oglindesc ideea pe care Jason o transmite prin rolul său și este ușor să vezi de ce i-au câștigat inimile fanilor. Dar cine îl joacă în mod efectiv pe tatăl lui Sam, și cum a apărut el în această producție minunată?

Cine joacă tatăl lui Sam Obisanya pe Ted Lasso?

Actorul care interpretează rolul tatălui Sam este Sope Dirisu. Sope Dirisu este un actor britanic care a apărut în foarte multe producții pe micul și marele ecran, inclusiv unul dintre personajele principale în Thank You for the Rain (2017). Gama sa de abilități actoricești la mijlocul anilor '20 a stârnit interesul producătorilor și regizorilor.

Cariera lui Sope Dirisu și rolul în Ted Lasso

Discret și liniștit la începutul carierei sale, Sope s-a câștigat practic un alt renume după ce jucat în The Fugitives, care și-a focusat de fapt pe cariera într-o carieră de actor profesionist. El s-a stabilit ca actor care a pozat în producții și comedii britanice, iar acum apare prin intermediul serialului Ted Lasso, jucând rolul tatălui neobișnuit și credincios al lui Sam.Fanii ce urmăresc acest serial TV au observat imediat că rolul de tată al lui Sam, interpretat de Sope Dirisu, are o prezență calmă și aceeași stare de spirit și umor în film și la plateau. Acest lucru i-a uimit pe fani și va fi în mod clar în criticile sale.

Obiectivul lui Sope Dirisu în Ted Lasso

Interpretarea lui Sope Dirisu a acestui rol important încearcă să-i ofere tatălui lui Sam înțelepciune și mai multă încredere, împreună cu viziunea sa despre cum familiile trebuie să se poarte unele față de altele, precum și despre punctele tari și slabe ale tinerilor. Sope își dorește să ofere sentimentul că tatăl lui Sam este prezent în viața lui, chiar dacă abia se regăsește.

De asemenea, înțelegerea lui Sope a rolului său, precum și conexiunea pe care o are în tot ce are de-a face cu sentimentul de familie, arată că actorul are adevăratele talente actoricești, ce i-au făcut să devină regizor și scenarist, peste ani. Și tatăl lui Sam, ca personaj, reprezintă această interdependență și sentiment de familie, ce îi vor prinde bine și o persoană foarte tânără și unei persoane maturizate.

Auguste Rodin: Cine este Auguste Rodin și de ce este faimos? Te-ar putea interesa si: Auguste Rodin: Cine este Auguste Rodin și de ce este faimos?

Fundalul lui Sope Dirisu și contribuția sa la Ted Lasso

Sope Dirisu s-a născut la Londra și s-a apucat și de actorie mai târziu în viața, după ce a absolvit o școală de actorie de la Royal Central School of Speech and Drama. După aceea, el 2o7l au trei apariții în producții mediocre, dar ulterior a obținut roluri în producții prime BBC Three, precum și Glue (2014) al lui E4.

În Ted Lasso, Sope își folosește expertiza sa atât pentru tatăl lui Sam, cât și pentru diferitele personaje pe care le joacă, el va aduce și corectitudine, și obișnuință, ocupându-se de subplotul de familie printr-o interpretare care îmbină deopotrivă comicul și drama, deși există și momente ciudate care țin spectatorii cu sufletul la gură.

Despre cum vin Sope și Sam Obisanya împreună

Pe măsură ce serialul avansează, tatăl lui Sam este întotdeauna lângă fiul său, încurajându-l să-și descopere adevăratele sentimente față de Sophie, fiica lui Rebecca. De asemenea, tatăl lui Sam îl inspiră pe Sam să aibă încredere în sine și să și-o mențină, și să lupte pentru lucrurile în care crede. De asemenea, el ii spune lui Sam că trebuie să aleagă intentia înaintea rezultatului.

Sope și Sam vin împreună în această producție prin formarea unei legături între un preot beat încurcat și un băiat care trebuie să se apere și să învețe din greșeli. Tatăl lui Sam, cauzat de Sope, aduce o înțelegere mai profundă a persoanei și a veritabilei lui povesti, pe care au descoperit și ceilalți fans. Acestea sunt momentele definitive în care Sope și Sam Obisanya împart același ecran și se apropie în mod important unul de celălalt.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cine îl joacă pe tatăl lui Sam Obisanya pe Ted Lasso?

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×