Clasament: 10 tari care fac cel mai mult sex

Clasament: 10 tari care fac cel mai mult sex

Desi este sigur sa presupunem ca sexul se face peste tot in lume, doar in ce tari se foloseste cel mai mult? Iata o lista de top 10, care figureaza pe cel mai mare numar de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana, conform unui studiu Durex. Dar cine conteaza...
Puebla, Pue., Mexic Cladiri pictate colorate

Pexeli

10. Mexic

Procentul de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana: 71%

Vecinul nostru insorit pan-american de la sud se indreapta spre aceasta lista de top 10, cu aproape trei sferturi din populatia sa adulta facand whoopie. Am fi curiosi sa auzim ce fac ceilalti 29%...

Spania

Getty Images

9. Spania

Procentul de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana: 72%

A doua tara vorbitoare de spaniola in tot atatea diapozitive care a ajuns pe aceasta lista, Spania este o tara plina de cultura si romantism. Nu este neobisnuit sa vezi oameni care socializeaza, se intalnesc pentru tapas sau se implica in manifestari publice de afectiune. Acesta nu este o surpriza.

Elvetia

Getty Images

8. Elvetia

Procentul de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana: 72%

Elvetia neutra cu siguranta nu este pe gard cu aceasta. Aproape trei sferturi din populatia sa are in mod clar o preferinta pentru o viata sexuala sanatoasa. Suntem interesati.Malaezia

Getty Images

7. Malaezia

Procentul de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana: 74%

Aventurandu-se mai spre est, Malaezia multiculturala este, de asemenea, una dintre cele mai bune tari pentru a trai si a lucra in strainatate. In clasamentul respectiv, sa clasat pe locul sase la a-si face prieteni si, prin urmare, nu este de mirare ca unii dintre acesti prieteni devin mai mult decat „doar prieteni”.

Polonia

Getty Images

6. Polonia

Procentul de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana: 76%

Mentinandu-se constant la jumatatea acestei liste, Polonia este una dintre destinatiile cele mai accesibile din Europa. Un amestec fascinant de traditional si modern, suntem dispusi sa pariem ca timpul sexy este doar o modalitate (probabil o modalitate preferata) de a ne incalzi in lunile reci de iarna. Da, va facem cu ochiul, Polonia.

5. Italia

Procentul de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana: 76%

Nu este ultima tara de limba latina de pe aceasta lista, Italia aluneca in jumatatea de sus. Fiind una dintre cele mai bune destinatii culinare si vin din lume, ne gandim ca trebuie sa existe o legatura... Dupa cum se spune, cea mai rapida cale catre inima cuiva (sau in acest caz patul) este prin stomac.

Cuplu tanar care se plimba sub apus.  Chaotianmen, districtul Yuzhong, Chongqing, China

Unsplash

4. China

Procentul de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana: 78%

Cu peisaje atat de vaste si diverse si centre metropolitane infloritoare, exista ceva pentru toata lumea in China. Fapt amuzant: Tara se mandreste si cu una dintre cele mai mari concentratii de miliardari, iar daca eliberarea de stres financiar nu este un afrodisiac, nu stim ce este.

Rusia

Getty Images

3. Rusia

Procentul de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana: 80%

In timp ce iernile grele din Rusia pot fi dezamagitoare pentru cei neobisnuiti cu muscatura, cea mai mare natiune din lume se numara printre primele trei tari cele mai active sexual. Am mentionat ca unul dintre renumitii locuitori ai sai, Mihail Prokhorov, se intampla sa fie si unul dintre miliardarii de top ai lumii, singuri si gata sa se amestece?

Plaja insorita cu cer albastru deasupra

Unsplash

2. Brazilia

Procentul de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana: 82%

Tara Samba si Caipirinhas, Brazilia este doar unul dintre cele mai bune locuri pentru a participa la Carnaval. Cu plajele sale frumoase, este una dintre destinatiile pentru adoratorii soarelui. Noaptea insa devine un paradis al petrecerilor. L-am vazut pe acesta venind la un kilometru distanta.

Grecia

Getty Images

1. Grecia

Procentul de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana: 87%

Aceasta natiune insulara relativ mica si pitoreasca ocupa primul loc pentru cel mai mare numar de adulti care fac sex cel putin o data pe saptamana. Cu unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare din toata Europa, aceasta tara stie sa creeze starea de spirit potrivita pentru urati.

Urmareste acum:
Seria originala

Cele mai recente stiri


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Clasament: 10 tari care fac cel mai mult sex

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Acest articol este destinat Adulților
Declari că ai peste 18 ani pentru a putea accesa această pagină?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×