Conflictul din Sudan declanșează exodul în masă al străinilor

Conflictul din Sudan declanșează exodul în masă al străinilor

Conflictul din Sudan a provocat exodul în masă al străinilor aflați în Africa de Est și cei mai puțin norocoși s-au ales cu consecințe tragice. Există numeroase cazuri de persoane care se luptă în prezent cu violenta și lipsurile din această țară, iar prevederile de securitate nu sunt întotdeauna eficiente. Cititorii vor înțelege mai bine situația din Sudan prin intermediul acestui articol, care introduce istoria conflictelor politice, prevederile de securitate și cine sunt cei mai afectați.

Conflictul din Sudan a izbucnit la începutul anului 2011, când guvernul militar al Omar al-Bashir a fost învinuit de violare de drepturi omenești și de supunerea populației la regimuri draconice, precum și execuțiile la comandă. Acest conflict a dus la exodul în masă al multi străini, care au fugit pentru a se pune la adapost.

Istoria Conflictului din Sudan

Odată cu preluarea puterii la 3 iunie 1989 și abrogarea Constituției, Omar al-Bashir s-a opus oricărui progres democrat înșelându-i pe conducătorii civilizați și adoptând legile sale stricte, care au schimbat radical viața politica din Sudan. Acest regim a făcut ca țara sa fie izolată de restul lumii, ceea ce a dus la creșterea sărăciei și a suferinței populației.A fost răspunsul la opresiunea lui al-Bashir și planează diverse dispute geografice și economice, precum și opoziția față de curțile militare pentru crime de război, care au determinat civilizarea sa resurge. Aceste lucruri au deschis calea pentru oppositorii regimului, care au dorit să aducă Sudul Sudanului ca țară independentă.

În anii următori, conflictul a crescut în violență pe fondul disputelor violente dintre guvernele respective și a vărsării de sânge pe ambele fronturi. Conflictul a transformat Sudanul într-un loc plin de teamă și insecuritate și a declanșat un exod în masă al străinilor și oamenilor de afaceri care au dorit să fugă pentru a-și salva viețile, lăsând în urmă familii și bunuri.

Prevederile de securitate

Guvernul sudanez a adoptat prevederi de securitate pentru prevenirea și reducerea conflictelor și a neînțelegerilor dintre populațiile care și-au luat cetățenia în țara lor. Prevederile mențin elecțiile și guvernul conduse de populație chiar și în prezența unor condiții care să nu favorizeze și să păstreze integritatea și suveranitatea Sudanului.

Cele mai bune locuri de vizitat din lume Te-ar putea interesa si: Cele mai bune locuri de vizitat din lume

De asemenea, autoritățile sudaneze se gândesc la modalități de a preveni și/sau reduce actele de violență împotriva refugiaților și potențialilor imigranți. Acestea includ aplicarea politicilor de imigrare adecvate, precum și recunoașterea și asigurarea drepturilor identificate pentru refugiați și imigranți.

Acestea includ, de asemenea, perceperea de taxe portuare prea mari și restricții la schimbarea de bani și vize de trecere a frontierelor, impunerea de pedepse, politica strictă față de susținătorii minorităților, precum și impunerea de pedepse severe pentru infracțiunile transfrontaliere.

Cei mai afectați

Cei mai afectați de conflictul din Sudan sunt economiile și viața oamenilor și mulți dintre aceștia au fost nevoiți să-și părăsească chestia din cauza luptelor. Femeile și copiii sunt cei mai vulnerabili și sunt subiectul unui tratament inuman și degradant de către grupurile militare.

De asemenea, mulți dintre soțiile și copiii lor sunt victime ale violențelor și abuzurilor, multi dintre acestia fiind strangulati, arsi, impuscati sau torturati inainte de a fi ucisi. Populația se confruntă, de asemenea, cu alte abuzuri și lipsuri, precum discriminarea și tortura.

Ca urmare a conflictului și a exodului în masă, guvernul sudanez a limitat activitatea de transport și comerț în țară și astfel, mulți fermieri au fost nevoiți să-și primească produsele și materialele agricole inadecvat.

De asemenea, guvernul a lansat abuzuri asupra drepturilor economice și sociale ale persoanele din Sudan, precum și violența politica și anarhia ce rezultă din neîndeplinirea obligațiilor pe care le au față de populație.

Străinii care au fost implicați în conflict se confruntă, de asemenea, cu dificultăți și disconfort, așa cum am menționat, cum ar fi lipsa adăpostului, sluluirea forțată, discriminarea, lipsa informațiilor corecte și a comunicării adecvate între aceștia și alți străini.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Conflictul din Sudan declanșează exodul în masă al străinilor

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×