Copilul tău are lacune de învățare la matematică?

Copilul tău are lacune de învățare la matematică?

Copilul tău are lacune în învățarea matematicii? Nimic nu este mai regrettabile pentru un părinte decât să știe că copilul lor are probleme în învățarea matematicii. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care părinții pot face pentru a ajuta copiii lor să își depășească greutățile și, în cele din urmă, să învețe matematica.

Acest articol va explora câteva moduri prin care părinții pot utilize aceste informații pentru a-i ajuta pe copiii lor să exceleze în matematică. De la atenția personală și programarea la concepte de bază și programele specializate de învățare pentru copii, acest articol oferă lectură esențială pentru părinții preocupați de performanța matematică a copiilor lor.

Cum să ajuți un copil cu învățarea matematicii

1 Concentrează-te pe principiile de bază

Unul dintre primele lucruri pe care părinții trebuie să le facă atunci când vad câ copilul lor are probleme la matematică, este să se asigure că copilul lor are conceptele de bază de matematică înțelese și asimilate. De îndată ce absolvă clasa întâi, copii ar trebui să înțeleagă adunări, scăderi și împărțiri directe. De asemenea, trebuie să aibă o înțelegere solidă a unității de măsură (kilometri, litri, kilograme, etc.) și a mărimii lor (cum se comparați metrii și kilogramele).Pentru a verifica dacă copilul își însușește aceste concepte de bază, părinții pot încerca un set de lustruire a matematicii sau chiar o carte scrisă pentru copii. Acestea au un set divers de probleme de matematică pe care copilul poate să le practice și să își testeze cunoștințele. La finalul testului, părinții voastră ar trebui să știe unde se află copilul în ceea ce privește înțelegerea matematicii de bază.

2 Dă-i copilului tău atenția pe care o merită

Atenția profesorului spun o mulțime despre viața de învățare a unui copil. Dacă copilul tău se simte ignorați sau neapreciat, se va împiedica în învățarea matematicii.

Părinții ar trebui să și dedice timpul lor pentru a ajuta copiii lor la matematică. Există mai multe metode prin care părinții pot oferi recunoaștere și atenție pentru copiii lor. Acestea includ:

Ajutați-vă copilul să depășească fobia de matematică Te-ar putea interesa si: Ajutați-vă copilul să depășească fobia de matematică

Participarea la evenimente scolare- Părinții ar trebui să-și facă timp să partcipa la evenimentele școlare și să vorbească cu profesorii despre progresul copiilor lor, chiar dacă nu sunt în mod necesar la seminarul lor de matematică.

Socializarea- Acest lucru ajută copiii să se sim Sand secura în clasă, ceea ce oferă un motivație crescută pentru performanță. Părinții ar trebui să discute deschis cu copiii lor despre sentimentele lor de anxietate și să ofere consiliere bună.

Oferirea de recompense- Nu numai că acesta oferă stimulare pentru mai multa motivație, dar acest lucru le permite și copiilor să vadă că părinții lor sunt preocupați și încurajați de creșterea lor și educația lor.

3 Utilizarea unor tehnologii educationale

În zilele noastre, tehnologia oferă numeroase modalități prin care părinții pot să le ofere copiilor o mai bună înțelegere a matematicii. Există diferite aplicații dedicate matematicii, care sunt atât educativ valoroase, cât și distractive.

Între acestea putem numi:

Mathletics- Aceasta este o platformă multimedia interactivă de învățare, care include tempo naț / înregistrări de urmărire și alte informații utile.

Math Geek - Acesta transformă matematica într-un joc competitiv, făcându-l distractiv pentru copii.

Aceste programe pot fi folosite ca supliment la programul acasă și la activitățile școlare. Este important să rețineți că programele audio/video și jocurile pentru calculator trebuie să fie o componentă a metodei în care îl ajutați pe copilul vostru să învețe, nu în detrimentul acestuia.

4 Înscrieți copilul la cursuri suplimentare

Programarea cu cursuri suplimentare profesionale de matematică poate ajuta copilul să învețe mai bine și să se pregătească pentru a înțelege concepte matematice mai complexe. Utilizarea unui tutore profesionist în materie de matematică este ideală, mai ales dacă copilul are greutăți serioase în învățare.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Copilul tău are lacune de învățare la matematică?

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×