Cum a inspirat familia Addams moda în spectacole

Cum a inspirat familia Addams moda în spectacole

Moda și stilul pot câștiga și pierde popularitate rapid. Moda este despre cum se îndreapta trendurile și ce poartă oamenii în orice moment. Însă, în ciuda vitezei cu care modelele de îmbrăcăminte sau accesoriile devin din nou cool, unele prezentări uneori sunt la fel de neobosite ca și efectele produselor lor. O astfel de familie de modă este aceea a familiei Addams. Din 1960, când s-a lansat prima lor apariție în serialul TV pe care l-au inspirat, familia Addams a ramas iconica. Aici, vom evalua modul în care această mișcare și-a pus amprenta asupra modei din spectacole.

Au trecut mai mult de 50 de ani de la apariția televisionară a familiei Addams, și totuși, vedem încă multe stilizări inspirate de acest grup eterogen atât în shows de televiziune, cât ʼ și în filme, spectacole și chiar în magazine de modă. Ceea ce este atât de uimitor despre familia Addams este că modelele ei nu s-au schimbat prea mult de-a lungul anilor și noi încă le vedem stilizându-se ca și cum ar fi prima dată.

De unde vine familia Addams

Familia Addams este personajele fictive create în 1938 de Charles Addams, un artist American. Addams și-a exprimat de multe ori creativitatea prin imaginile sale fanteziste de familie deviantă. Initial, familia Addams a fost prezentata în publicatia The New Yorker și cu timpul, anumite aspectele incontestabile ale lor au determinat imaginarul public si construirea unor personaje populare de mare succes in spectacole televizate.Ce face familia Addams diferita fata de alte familii de pe sticla?

Familia Addams este tanara si moderna, cu o scobitura spre oldschool. Faptul ca par noi si vechi face ca trăsăturile caracterului să capteze atât clasicul cât și actualul trend. De asemenea, veșmintele se potrivesc perfect personalității lor și au devenit elemente stilistice apreciați de majoritatea spectatorilor, proiectând atitudinea rebele, umoristice si neconformiste a familiei Addams.

Eclecticitatea și modernitatea ținutelor lor

Caracterul lor eclecticism și modernitate au atins cote înalte. Ținutele lor sunt mereu în tendințe, iar casualul lor contrastant creează un echilibru perfect sâcâitor și tânăr. In cel mai recent film, care se învârte in jurul lor, perechea Gomez & Morticia Addams au arătat că și-au păstrat stilurile chiar și cu aceeași vechime ca în 1950.

Fuste Dama 650+ Modele: Elegante, Office si Casual la moda in 2024 Te-ar putea interesa si: Fuste Dama 650+ Modele: Elegante, Office si Casual la moda in 2024

Morticia purta de obicei pantaloni extra-largi și o fustă peste genuchiuri, ceea ce era foarte controversat pentru epoca. De asemenea, această mimare a vintage lui Morticia poate fi, de asemenea, sa vedem în filmele și spectacolele anterioare, având diferite versiuni ale unei acoperiri flamand asupra rochiei de lungime mediană.

Gomez, pe de altă parte, își poartă hainele ieșite din comun atât pentru aceiași ani cât și pentru cei prezenti. El își păstrează costumul elegant în acest film, cu cravata sa încâlcită și cu pălărie este o sursă de inspirație pentru designers și actori.

Cum au influențat ceilalți membri ai familiei Addams moda în spectacole

Familia nu se oprește la doar Morticia și Gomez, chiar și ceilalți membri ai familiei au contribuit la moda în spectacole.

• Uncle Fester și-a smuls și și-a imbrăcat tricotul cu o formă neobișnuită, slăbirea siluetei cu un pulover sau guler în formă de tricot, personalizat fapt ce a fost integrat în spectacole mai recente.

• Grandma Frump poartă și ea costume eclectice ale anilor trecuți, prin trepanarea blănurii.

• Wednesday, cea mai mare fiică, poartă un costum social cât mai excentric, care la fel, contrastul dintre clasic și modern este cel care și-a păstrat interesul și relevanța.

• Puii lor sunt excentrici și provocatori. Puștii Addams au ca și pantaloni strânși, fuste roșii, șosete lungi și cămăși strâmte. Aceasta este o exhibiție remarcabilă a agrementului fashion modul în care acești copii pot crea o îmbrăcăminte originală și antrenanta pentru a-și exprima personalitatea a schimbat moda in spectacole.

Inspirația pentru moda și tendintele lansate de familia Addams

Familia Addams atrage atenția spectatorilor cu imaginile lor remarcabile și exprimate prin moda și stiluri uimitoarele. Sunt de origine americana, îmbracați într-o moda originala si neconventionala, care oferă o masa de inspirație.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum a inspirat familia Addams moda în spectacole

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×