Cum caricaturiștii satirizează tragerile lui Carlson și Lemon

Cum caricaturiștii satirizează tragerile lui Carlson și Lemon

Saturday Night Live (SNL) a devenit considerat de multă lume ca fiind cel mai mare show de divertisment nocturn american. Din 1975, această emisiune și-a păstrat notorietatea și popularitatea prin puterea pe care o are de a satiriza evenimentele și oamenii influenți din domeniul public și politic. Recent, show-ul SNL și-a internat atenţia în tragerile lui Carlson și Lemon, ajutând la împrăștierea unei reprezentări unique asupra evenimentelor politice din lumea de astăzi. Acest articol se va concentra în detaliu asupra modului în care echipa de improvizație SNL satirizează tragerile presupuse și susținute ale lui Carlson și Lemon.

Saturday Night Live (SNL) a fost creat în 1975 pentru a imita un spectacol pe care televiziunea americană îl punea în practică în ceea ce privește distractia publicului. Emisiunea TV și-a câștigat rapid recunoașterea prin buna sa globalizare, calitatea divertismentului și calitatea prezentărilor sale. În timp ce SNL se îndreaptă în principal spre segmentele de divertisment, alte segmente cum ar fi știrile și politica sunt de obicei folosite pentru a satiriza evenimentele politice din zilele noastre.

În ultimii ani, Team-ul SNL a acordat atenție tragerilor lui Carlson și Lemon, luand poziții împotriva acțiunilor politicianilor, precum și persoane susținute de aceștia. Acest articol aprofundează modul în care comedienii SNL și echipa lor de improvizație satirizează tragerile lui Carlson și Lemon și răspunsul pe care audiența lor îl dă acestor satiries.Carlson și Lemon: O Prezentare

Tucker Carlson și Don Lemon sunt două personalități cheie în lumea politicii, în primul rand Tucker Carlson, prezentatorul popular de știri și echipă de talk show pe Fox News, care ia poziții politice draconiane în prezentarea sa. Unul dintre cele mai controversate segmente ale show-ului lui Tucker Carlson este considerat ca fiind un podium de a încuraja „forța autorităților și de a dezlega legile”.

Don Lemon este, de asemenea, un prezentator TV primar pe rețeaua CNN. El prezinta ori de câte ori există un subiect newsworthy care trebuie discutat, ceea ce îi aduce incredere și suport de la audiența sa. Acesta ia de obicei poziții proeminet liberale în politicile sale, cea mai importantă dintre acestea fiind refuzul lui față de discriminarea comunităților și minorităților.

Satirizarea SNL față de Tragerile Presupuse ale lui Carlson și Lemon

Codul Bunelor Maniere - Reguli De Baza Despre Cum Sa Te Comporti In Societate Te-ar putea interesa si: Codul Bunelor Maniere - Reguli De Baza Despre Cum Sa Te Comporti In Societate

SNL a satirizat mereu lumea politicii cu tonul lor distinctiv umoristic, dar acest lucru s-a intensificat în ultimii ani. De-a lungul anilor, SNL a implementat diverse mecanisme și stele ale show-ului pentru a sublinia pozițiile sale politice în emisiunile sale, cu scopul de a contrasta acele idei care sunt promovate pe Fox News și CNN.

Recent, tragerile lui Carlson și Lemon au devenit subiectul principal de satiră în mai multe dintre imaginile și scenele de pe Saturday Night Live. Echipa SNL utilizează personajul lui Kate McKinnon, care joacă o versiune caricaturistică de Lemon, pentru a insinua cât de departe au căzut afirmațiile lui Lemon și Tucker.

În unul dintre episoadele SNL, McKinnon a parodiat discursul lui Lemon de martie 2018, de apărare a DACA. Într-o scenă din show, McKinnon și alte persoane din același segment parodiază tragerile lui Carlson și Lemon atunci când abordează subiectul DACA. McKinnon îl folosește pe Carlson și felul în care el trage dinții pe acest subiect social sensibil.

De asemenea, echipa SNL a folosit în plus tragerile lui Carlson și Lemon ca punte între personajele sale și satirele privind protestele Black Lives Matter (BLM) și protestele anti-Donald Trump. Într-una dintre imagini, SNL a prezentat un peisaj de caracterizare satirică al lui Lemon și Carlson discutând despre protestele anti-Trump. În încercarea de a parodiata tragerile lui Carlson și Lemon, McKinnon le prezintă ca pe niște persoane care sunt îngroziți de proteste și încearcă să le denigreze.

Reacția Audienței

Reacția audienței SNL față de satirizarea tragerilor lui Carlson și Lemon pe show-ul SNL a vari in mod substantial intre anumite grupuri. Unele se numără printre aceia care aplaudă utilizarea satirii de către SNL pentru a-l înfrunta pe Trump și pe cei care susțin acțiunile lui, pe când alții consideră că este o urmărire a abuzurilor asupra lui Carlson și Lemon, privati de dreptul lor constitutional este libertatea de exprimare si exercitiul dreptului de a-si face partea lor din discursul public.

Societatea de divertisment a aparut in anii de început a lui SNL și a câștigat încredere din partea audienței sale timp de mulți ani. Aceste media au început să se raporteze la tragerile lui Carlson și Lemon imediat ce acestea au devenit publicizate. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Cum caricaturiștii satirizează tragerile lui Carlson și Lemon

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×